Svastara
+27
ocelot
Jokac
Cherie
šmizla
EddieMcCleister
Eider
Angel22
Tijanica
pailhead
vlada
Bukinjo
storm_raider1
Mica
hugsy
branka
Mala
alexandra...
NewWaveOvca1
Anabeli
Silvester
*dkfan
Gah-gah
acika
SoSho
Lazar
neiw
CKAJBOKEP
31 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina
Strana 4 od 8
Strana 4 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Svastara
ma sta ima svasta..
autocad, arhicad, photoshop, google sketchup, maya, corel..
sve sto moze da ti posluzi u grafickoj prezentaciji tvojih projekata..
p.s. valjalo bi da imas neko predznanje sto se tice ovakvih programa, jer te ovde niko nece uciti.. ali nista strasno i ako ne znas da radis u njima, sve to mozes da savladas u hodu.. pozz
autocad, arhicad, photoshop, google sketchup, maya, corel..
sve sto moze da ti posluzi u grafickoj prezentaciji tvojih projekata..
p.s. valjalo bi da imas neko predznanje sto se tice ovakvih programa, jer te ovde niko nece uciti.. ali nista strasno i ako ne znas da radis u njima, sve to mozes da savladas u hodu.. pozz
Gah-gah- Broj poruka : 81
Godina : 36
Datum upisa : 21.12.2007
A uvek mozes i da giljas rucno radove...to je najzabavnije...
ili da navatas nekoga da ti radi prezentacije,a ti njemu da pomognes u drugim oblastima
ili da navatas nekoga da ti radi prezentacije,a ti njemu da pomognes u drugim oblastima
Google Sketch Up i Photoshop znam odlicno, a za arhicad i za autocad sam nabavio "AutoCad 2008 Bible" u pdf formatu, i za Archicad nesto slicno, nekoliko tutorijala i tako... To planiram da ucim ako Bog da posle prijemnog ako budem primljen! Hvala
storm_raider1- Broj poruka : 41
Godina : 34
Datum upisa : 29.03.2008
A cek sta ce ti i ACAD i ArchiCad?mislim nauci jedan od ta dva programa...mada je najbolje da znas za 2D ACAD,za modelovanje Max,i photoshop za sredjivanje i to je to ne treba ti nista vise...mada realno ja nemam pojma photoshop,sve sam do sada modelovao u sketchup-u i opet sam odlicno prolazio...
SoSho ::A cek sta ce ti i ACAD i ArchiCad?mislim nauci jedan od ta dva programa...mada je najbolje da znas za 2D ACAD,za modelovanje Max,i photoshop za sredjivanje i to je to ne treba ti nista vise...mada realno ja nemam pojma photoshop,sve sam do sada modelovao u sketchup-u i opet sam odlicno prolazio...
ma vi, kolega, pojma nemate!
Ma i meni je bio malo sumnjiv...hahha
Sad sam nasao i ovaj novi program 'Revit Arhitecture 2008' i 'AutoCad 2008'
Jer moze sad neko ko zaista zna sta treba da mi napise, please...
Sad sam nasao i ovaj novi program 'Revit Arhitecture 2008' i 'AutoCad 2008'
Jer moze sad neko ko zaista zna sta treba da mi napise, please...
Na prvom mestu za 2d crtanje AutoCad sve od 2004 pa na dalje, za 3d modelovanje Max, ili bolje
Maya ako imash vremena za to, Sketch up za neke lakshe radove, i naj od naj, neponovljivi
PhotoShop CS2 ili CS3... Na ostalo nemoj da bacash vreme... ArchiCad je po mom mishljenju zhivo
s**** nishta drugo!! Jako ogranichena stvar... Ostalo je sve boranija... Uzmi ove navedene programe,
i uzhivaj!!! Nauchi V-Ray render za Max i na konju si!! Ostalo su ideje...
Maya ako imash vremena za to, Sketch up za neke lakshe radove, i naj od naj, neponovljivi
PhotoShop CS2 ili CS3... Na ostalo nemoj da bacash vreme... ArchiCad je po mom mishljenju zhivo
s**** nishta drugo!! Jako ogranichena stvar... Ostalo je sve boranija... Uzmi ove navedene programe,
i uzhivaj!!! Nauchi V-Ray render za Max i na konju si!! Ostalo su ideje...
archicad je odlican,
znam njega odlicno,
i autocad, i sketchup... i to je sasvim dovoljno za odlicne rezultate....
sve renderujem u artlantisu...
poz
znam njega odlicno,
i autocad, i sketchup... i to je sasvim dovoljno za odlicne rezultate....
sve renderujem u artlantisu...
poz
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
pa sta sam ja rekao....istu tu stvar...strasno...a kolega moram samo da naglasim,u Sketchup-u mogu da se rade i neke mnogo ozbiljnije stvari,pa i radovi,verujte mi...to uopste nije naivan program ako ga koristi neko ko zna
a i archicad je dobar program,ali onda nema potrebe za Maxom,posto se tu dobijaju 3D modeli,koji su dobri...jedino V-ray,to treba nauciti ili artlantis,isto dobar program...
a i archicad je dobar program,ali onda nema potrebe za Maxom,posto se tu dobijaju 3D modeli,koji su dobri...jedino V-ray,to treba nauciti ili artlantis,isto dobar program...
storm_raider1 ::Jer moze sad neko ko zaista zna sta treba da mi napise, please...
A sta ispada da sam ja prosle godine studirao nukELarnu fiziku,pa ne znam o cemu pricam...ccc
Na prvom (i za sada jedinom) mestu tebi treba da naucis sledece:
- kada nekome zelis das postavis pitanje - ne pocinjes ga sa :"jer", vec sa: " je li " iliti skraceno "jel' "!
-"jer" koristis u recenici kao adekvatna zamena za "zato", "zbog toga" i sl.
jasno?!
- e, a posle toga poslusaj savete starijih kolega pa udji u savladavanje programa koje su ti predlozili.
tako.
- kada nekome zelis das postavis pitanje - ne pocinjes ga sa :"jer", vec sa: " je li " iliti skraceno "jel' "!
jasno?!
- e, a posle toga poslusaj savete starijih kolega pa udji u savladavanje programa koje su ti predlozili.
tako.
vlada- Broj poruka : 11
Datum upisa : 18.12.2007
SoSho ::storm_raider1 ::Jer moze sad neko ko zaista zna sta treba da mi napise, please...
A sta ispada da sam ja prosle godine studirao nukELarnu fiziku,pa ne znam o cemu pricam...ccc
Ja se izvinjavam nisam mislio nista lose, nego je Neiw napisao da nemate pojma, pa sam lose protumacio misao...
a-mbis ::Na prvom (i za sada jedinom) mestu tebi treba da naucis sledece:
jasno?!
tako.
Sta ti studiras? Arhitekturu ili srpski jezik?
Od studenta srpskog nikada ne bi dobila ovakav komentar (bar ne ovim tonom). Jedino Skoro Arhitekti sve znaju najbolje, pa i srpski jezik.storm_raider1 ::a-mbis ::Na prvom (i za sada jedinom) mestu tebi treba da naucis sledece:
jasno?!
tako.
P.S. Nije JEL' nego JE L' (li se uvek pise odvojeno, cak i kad ga skratis apostrofom)
hugsy- Broj poruka : 60
Godina : 35
Datum upisa : 05.01.2008
storm_raider1 ::a-mbis ::Na prvom (i za sada jedinom) mestu tebi treba da naucis sledece:
jasno?!
tako.
Pa onda bi samo knjizevnici trebalo da govore pravilno, a mi svi ostali da mumlamo ko neandertalci... hahaha
dobar si, majke mi
AF BG i saradnja sa Becom
Cuo sam nesto od jedne drugarice da je AF u Beogradu povezan sa nekim arhitektonskim univerzitetom u Becu, i navodno se placa samo neka taksa od 15 eura za studente koji nisu upali na budzet?
Ja licno u ovo ne verujem, ali bas me zanima vase misljenje i da li je ista od ovog istina?
Ja licno u ovo ne verujem, ali bas me zanima vase misljenje i da li je ista od ovog istina?
storm_raider1 ::Cuo sam nesto od jedne drugarice da je AF u Beogradu povezan sa nekim arhitektonskim univerzitetom u Becu, i navodno se placa samo neka taksa od 15 eura za studente koji nisu upali na budzet?
hahaha, sta bre?
jeste istina je, raspitacu se detaljno, btw bivsha devojka studira u Bechu... tako da znam...
SoSho ::haahahahahahahahahaaaa....Bech....haaahahahahahahahaha...
sta je toliko smeshno, reci da se i mi smejemo.
meni sestra studira u Bechu pa da joj kazem sta je toliko smeshno.
da, tamo su ZA SRBE! ali samo za Srbe shkolarine smeshno male! Neka shema sa pokojnim Djindjitjem napravljena.
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
Whhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat? more info please!
Gah-gah- Broj poruka : 81
Godina : 36
Datum upisa : 21.12.2007
a sta to odjednom tako palo sa neba...sad niko o tome nije obavesten osim vas,da skolarina kosta smesno u bechu...pa jbt svi bi onda odma isli tamo da studiraju ne bi se mucili ovde i bacali silne pare...
da, molio bih i ja koji info??
o becu naravno.
poz
o becu naravno.
poz
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
p' da, semestar koshta 15e ali... hm... stan, tj. dom, hrana, osnovne stvari koje su ti potrebne...
a plus ako hoces da studirash morash da imash polozhen neki kurs iz nemachkog koji traje godinu
dana, tachnije ti prvih godinu dana uchish samo nemachki, a ako hocesh da studirash na engleskom
morash da polazhesh neki test!!! tako da nije bash jednostavno, ali da, koshta 15e semestar, tachnije
100 puta manje nego ovde...!!!
a plus ako hoces da studirash morash da imash polozhen neki kurs iz nemachkog koji traje godinu
dana, tachnije ti prvih godinu dana uchish samo nemachki, a ako hocesh da studirash na engleskom
morash da polazhesh neki test!!! tako da nije bash jednostavno, ali da, koshta 15e semestar, tachnije
100 puta manje nego ovde...!!!
Strana 4 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina
Strana 4 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu