utisci??
+25
CKAJBOKEP
ocelot
MaXx_!
ArhimanQ700
Bukinjo
Angel22
HelenSmallSweet
sofronijev
hugsy
TNBmec
Silvester
Gah-gah
storm_raider1
Mala
Urbanista
Mica
Lightbulb
Mima***
SoSho
zoxie
alexandra...
pailhead
NewWaveOvca1
neiw
luCHE
29 posters
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: utisci??
@ Helen - vidi se da josh ne studirash... promenicesh to mishljenje ubrzo... sve te chuvene skice mislish
da je to rad samog arhitekte... jok bwe... lepo se naprave modeli pa preko toga iskicira neshto i tako to ide...
videcesh! razumeju te starije kolege, isti smo bili mi svi... ambiciozni za sve zhivo. posle gledash da birash
shta ti se radi, shta ti se najvishe boduje...
da je to rad samog arhitekte... jok bwe... lepo se naprave modeli pa preko toga iskicira neshto i tako to ide...
videcesh! razumeju te starije kolege, isti smo bili mi svi... ambiciozni za sve zhivo. posle gledash da birash
shta ti se radi, shta ti se najvishe boduje...
ma, ne mislim ja za studiranje.. nekako generalno za profesiju.. necu moci da ostavim da sve drugi rade za mene... ma, ko ga j... upisala sam, dosta mi je..
E koleginice,treba mi jedna informacija
Mislim,ne kapiram nista,prijem brucosa nam je kao 15.septembra,nije valjda da nam odmah pocinju i predavanja? Bas je nelogicno da od 15.og krenemo na fax,a gledam na sajtu kao pise od 15.og su neki radni dani kao.... i nista ne kontam.....nemoguce....
Mislim,ne kapiram nista,prijem brucosa nam je kao 15.septembra,nije valjda da nam odmah pocinju i predavanja? Bas je nelogicno da od 15.og krenemo na fax,a gledam na sajtu kao pise od 15.og su neki radni dani kao.... i nista ne kontam.....nemoguce....
jowanas- Broj poruka : 5
Datum upisa : 27.04.2008
Bukinjo ::ako neki faks nema petljanja sa papirima to je nas....sa kintom ima petljanja, ali sa papirima ne...
niti prijavljujes ispite, niti juris potpise...ma nis...
Ma daj, ja sam vise ispunio onih potvrtda za studiranje i onog sranja za pravdanje nego sto sam vodio beleski sa predavanja.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
jowanas ::E koleginice,treba mi jedna informacija
Sta je tu nemoguce? Junski rok se zavrsi 17 jula, septembarski rok pocne 14 avgusta i zavrsi se 28 avgusta, Oktobar 1 pocne 1 septembra i zavrsi se 14og. 15 septembra pocinej nastava. Sta tu ima da bude nejasno, osim imena rokova?
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Otkud informacija o 15? to bi bilo jos savrseno. Na sajtu stoji oktobarski rok koji se zavrsava u nedelju 7 septembra. Tako da 8 u ponedeljak najvjerovatnije pocinje nastava.
Mali_Radojica- Broj poruka : 13
Datum upisa : 03.11.2007
hmmm.... ovako...
DA, 15. je dodela indexa
i DA, 15. pochinju predavanja
iskreno.. meni bi nelogichnije bilo kad bi me cimali da dolazim do faxsa samo zbog glupog indeksa, ovako se dan iskoristi, ako nishta drugo, za neku uvodnu prichu...
DA, 15. je dodela indexa
i DA, 15. pochinju predavanja
iskreno.. meni bi nelogichnije bilo kad bi me cimali da dolazim do faxsa samo zbog glupog indeksa, ovako se dan iskoristi, ako nishta drugo, za neku uvodnu prichu...
re: utisci
@ Helen
u pravu si za frizerke
ja sam super prosla na prijemnom - 6. sam nisam briljirala na samom prijemnom, ali sam imala max iz srednje..
ako mene pitate:
- kod crtanja je bitna samo tacnost - proporcije, perspektiva i kompozicija.. ostalo su zanemarljive finese koje oduzimaju vreme
- stereometriju treba znati sagledati, racunanje nije problem.. tri se odgovora u startu cesto mogu odbaciti (telo upisano u kocku ne moze nikako imati zapreminu vecu od kocke i slicno)
- logika je prilicno logicna i ako ste argumentovano dosli do odgovora - u principu vec i znate da je tacan. Logiku je vredelo vezbati jer se steknu metode koje ubrzavaju resavanje (tipa pomocne linije)
e sad moje iskustvo sa prijemnog je ovako:
- dezurni u nasoj ucionici su dobili polomljeni kljuc, pa je nas prijemni kasnio barem 20 minuta za ostalima:D ozbiljno se razmatralo i razvaljivanje vrata.. Ne znam kako je to palo drugima, ali meni je bas razbilo tremu
- mozete sesti gde hocete, ali ulazite u ucionicu azbucnim redom ja npr nisam imala velikog izbora i sedeci u 5. klupi (u ucionici gradjevinskog faxa) nisam videla ni sredu ni krajeve kompozicije. Ja sam, uzgred, visoka metar i zilet, a tipovi ispred mene nisu bili za bacit'
malo sam vezbala noge ustajuci non-stop, pa mi je i crtanje potrajalo vise nego sto je trebalo..
- smejala sam se kad su skupljali pribor:D.. cekajuci predaju (koja je takodje tekla azbucnim redom) zamisljala sam cemu ce im sluziti
a sto se tice upisa - iznerviralo me je sto u informatoru pisu detalji oko upisa koji su netacni.. da nije one prijave za polaganje prijemnog ne bi ga niko ni kupovao..
u pravu si za frizerke
ja sam super prosla na prijemnom - 6. sam nisam briljirala na samom prijemnom, ali sam imala max iz srednje..
ako mene pitate:
- kod crtanja je bitna samo tacnost - proporcije, perspektiva i kompozicija.. ostalo su zanemarljive finese koje oduzimaju vreme
- stereometriju treba znati sagledati, racunanje nije problem.. tri se odgovora u startu cesto mogu odbaciti (telo upisano u kocku ne moze nikako imati zapreminu vecu od kocke i slicno)
- logika je prilicno logicna i ako ste argumentovano dosli do odgovora - u principu vec i znate da je tacan. Logiku je vredelo vezbati jer se steknu metode koje ubrzavaju resavanje (tipa pomocne linije)
e sad moje iskustvo sa prijemnog je ovako:
- dezurni u nasoj ucionici su dobili polomljeni kljuc, pa je nas prijemni kasnio barem 20 minuta za ostalima:D ozbiljno se razmatralo i razvaljivanje vrata.. Ne znam kako je to palo drugima, ali meni je bas razbilo tremu
- mozete sesti gde hocete, ali ulazite u ucionicu azbucnim redom ja npr nisam imala velikog izbora i sedeci u 5. klupi (u ucionici gradjevinskog faxa) nisam videla ni sredu ni krajeve kompozicije. Ja sam, uzgred, visoka metar i zilet, a tipovi ispred mene nisu bili za bacit'
malo sam vezbala noge ustajuci non-stop, pa mi je i crtanje potrajalo vise nego sto je trebalo..
- smejala sam se kad su skupljali pribor:D.. cekajuci predaju (koja je takodje tekla azbucnim redom) zamisljala sam cemu ce im sluziti
a sto se tice upisa - iznerviralo me je sto u informatoru pisu detalji oko upisa koji su netacni.. da nije one prijave za polaganje prijemnog ne bi ga niko ni kupovao..
kaca_flock- Broj poruka : 2
Godina : 35
Datum upisa : 01.08.2008
Da i pribor nam jos uzeli!!! Bar da su nam ostavili... Sad placam 240k a nemam ni pribor! Beogradjani, ! OBRATI PAZNJU NA RECNIK!
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu