Pripreme
+18
dakich
Angel22
alekb
EddieMcCleister
NAĐ
Silvester
::JiGGy::
trynewguy
CvRc
pailhead
Bukinjo
SoSho
mistery_bb
Lightbulb
Mica
CKAJBOKEP
Gah-gah
ZenaZmaj:)
22 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Pripreme
Hvala,verovatno cu uskoro imati jos pitanja
alekb- Broj poruka : 24
Godina : 33
Datum upisa : 05.09.2009
alekb ::Hvala,verovatno cu uskoro imati jos pitanja
Nema na cemu jos jednom I srecno sa spremanjem prijemnog
Angel22- Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008
Moze li i meni na pm brojevi telefona tih ljudi koji spremaju? Ako imate neke preporuke, takodje moze na pm. Hvala!
dakich- Broj poruka : 4
Datum upisa : 04.10.2009
Meni pocinju pripreme za 3 dana
Marko™- Broj poruka : 85
Datum upisa : 22.07.2009
Надам се само да си нашао доброг припремача.
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
^ Jesam
Juce sam imao prvi cas, i sat vremena nam je pricao o perspektivi, horizontu, proporcijama kompozicije itd. Crtali smo stolicu, na stolici mala kocka, na njoj velika kocka, a ispod stolice piramida
Meni je do jaja, zanimljivo mi je...za sada...posle kad se okozim od tolikog crtanja, videcemo sta ce biti
Juce sam imao prvi cas, i sat vremena nam je pricao o perspektivi, horizontu, proporcijama kompozicije itd. Crtali smo stolicu, na stolici mala kocka, na njoj velika kocka, a ispod stolice piramida
Meni je do jaja, zanimljivo mi je...za sada...posle kad se okozim od tolikog crtanja, videcemo sta ce biti
Marko™- Broj poruka : 85
Datum upisa : 22.07.2009
Ja planiram da upisem sumatovacku i da se malo posvetim crtanju, a peta sam godina. Mislim da je crtanje jako korisno (nije bas neophodno) i mislim da se ne uci na fakultetu kako bi trebalo da se uci, odnosno kako bi arhitekta trebalo da uci.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Тек сам кренуо на факс, тако да не знам колико се црта на њему, али слaжем се да архитекта мора да уме да црта.
Poslednji izmenio EddieMcCleister dana Sub Sep 25, 2010 1:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
Pozdrav svima!
Htela bih da pocnem sa pripremama za upis na fakultet, ali jos nisam odlucila gde..
Procitala sam sta ste pisali na ovu temu i to su jedine informacije do kojih sam dosla.
Da li neko moze da mi da broj telefona nekog od pomenutih profesora koji drze pripreme..?
Hvala unapred!!
Htela bih da pocnem sa pripremama za upis na fakultet, ali jos nisam odlucila gde..
Procitala sam sta ste pisali na ovu temu i to su jedine informacije do kojih sam dosla.
Da li neko moze da mi da broj telefona nekog od pomenutih profesora koji drze pripreme..?
Hvala unapred!!
Tića- Broj poruka : 2
Datum upisa : 26.10.2009
pripreme
ostavila sam ti pm, posto je reklamiranje zabranjeno
Hvala ti puno alekb!!
Procitala sam informacije sa facebook-a i cini mi se da su pripreme dobre.
Ali procitala sam da se prijava i upis kandidata obavlja od 2. do 15. oktobra..
To znaci da sam zakasnila???
Ipak bih pozvala profesora ako kojim slucajem ima jos neko slobodno mesto.
P.S. Jos me nesto obeshrabrilo.. Spominju se neki crtezi koje treba odneti na uvid (novijeg datuma)
Jel to obavezno?
Procitala sam informacije sa facebook-a i cini mi se da su pripreme dobre.
Ali procitala sam da se prijava i upis kandidata obavlja od 2. do 15. oktobra..
To znaci da sam zakasnila???
Ipak bih pozvala profesora ako kojim slucajem ima jos neko slobodno mesto.
P.S. Jos me nesto obeshrabrilo.. Spominju se neki crtezi koje treba odneti na uvid (novijeg datuma)
Jel to obavezno?
Tića- Broj poruka : 2
Datum upisa : 26.10.2009
pripreme
pa tada je bilo prijavljivanje da bi se otprilike dobio broj da bi se fomirale grupe, ali bas je profesor na proslom casu pomenuo da su se neki odustali, mada su se neki i javljali dodatno, pozovi, mislim da ne bi bio problem da te ubaci jer su grupe male i nije velika guzva,sto se tice crteza nije uopste puno bitno, na moje je samo bacio pogled, a i videces kad krenes i da nisi pre crtala cak i da nemas talenat oni izvuku maksimum od tebe, te crteze ni ne ostavljas niti bilo sta, nece ti to nikakvu posebnu prednost dati ,super su profesori stvarno najbolje je da pozoves i da se raspitas sto pre
Angel22 ::alekb ::Da li neko mozda ima brojeve telefona privatnih profesora koji drze pripreme,molim vas hitno mi je, a uopste ne znam kako da dodjem do njih?
Ja sam ti pustio PM, posto nije dozvoljeno reklamiranje na forumu
nadam se da ces videti moju por uskoro,posto sam u istoj situaciji kao i alekb prosle godine
trebaju mi brojevi telefona proverenih ljudi..
majche_ee- Broj poruka : 8
Godina : 32
Datum upisa : 12.09.2010
dakich ::Moze li i meni na pm brojevi telefona tih ljudi koji spremaju? Ako imate neke preporuke, takodje moze na pm. Hvala!
Takodje!!!! Unapred hvala!
majche_ee- Broj poruka : 8
Godina : 32
Datum upisa : 12.09.2010
NAJBOLJE PRIPREME ZA PRIJEMNI!!
Ubedljivo najbolje pripreme su kod Tedija!!!
Ove godine svi su prosli sem jednog djaka.
Ne znam da li je dozvoljeno da ostavim broj telefona?
Ove godine svi su prosli sem jednog djaka.
Ne znam da li je dozvoljeno da ostavim broj telefona?
mimiveverica- Broj poruka : 3
Datum upisa : 13.09.2010
tektuumajche_ee ::Angel22 ::alekb ::Da li neko mozda ima brojeve telefona privatnih profesora koji drze pripreme,molim vas hitno mi je, a uopste ne znam kako da dodjem do njih?
Ja sam ti pustio PM, posto nije dozvoljeno reklamiranje na forumu
nadam se da ces videti moju por uskoro,posto sam u istoj situaciji kao i alekb prosle godine
trebaju mi brojevi telefona proverenih ljudi..
Posalji mi poruku, imam ja Tedijev broj mobilnog. Nema greske!!! Ili idi na FB pa ga nadji, ima ga pod imenom i najbolje pripreme za arhitekturu u gradu.
mimiveverica- Broj poruka : 3
Datum upisa : 13.09.2010
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu