Materijal za pripreme
+2
Razz
sharona
6 posters
Strana 1 od 1
Materijal za pripreme
gde je najbolje da kupim materijal? potrebno mi je sledece:
hvala za svaku informaciju:)
i kako, dodjavola, sve to da nosim do grada svaki vikend ? jel postoje neke spec. torbe?podloga za crtanje formata 50/70cm (od drveta, univera, špera i sl.), papir za crtanje veličine 35/50cm (hamer, akvarel i sl.), olovke B kvaliteta, rezač, gumica, selotejp, skalpel.
hvala za svaku informaciju:)
sharona- Broj poruka : 10
Datum upisa : 05.10.2008
Re: Materijal za pripreme
pazi, plochu za crtanje mozesh da napravish, nema smisla kupovati... parche iverice ce ti svako iseci u radnjama tog tipa... neki stolar i slichno...
mislim da postoji varijanta da studenti iz unutrashnjosti ne moraju da nose ploche za crtanje...
a shto se tiche ostalog pribora, u svakoj knjizari mozesh naci shta ti je potrebno
mislim da postoji varijanta da studenti iz unutrashnjosti ne moraju da nose ploche za crtanje...
a shto se tiche ostalog pribora, u svakoj knjizari mozesh naci shta ti je potrebno
Razz- Broj poruka : 41
Godina : 37
Datum upisa : 18.12.2007
al odakle mi parce iverice? a i trebalo bi da dobijem neki kofer u to, ne planiram u zubima da nosim
danas sam bila u rasku, tamo nemaju podloge od drveta, univera nego samo od nekog lima ili tako neceg...
GDE DA NADJEM PODLOGU??
danas sam bila u rasku, tamo nemaju podloge od drveta, univera nego samo od nekog lima ili tako neceg...
GDE DA NADJEM PODLOGU??
shto se kofera tiche, imash plastichne da kupish, pre je to bilo oko 700 kinti, sad ne znam koliko je.
a podloga... ako je vec toliki problem naci stolara ili parche iverice, evo ako hocesh dajem moju, puno drvo, malo preshla, ima chak i ruchku da je lakshe nosish... bez zezanja, dacu stvarno...
a podloga... ako je vec toliki problem naci stolara ili parche iverice, evo ako hocesh dajem moju, puno drvo, malo preshla, ima chak i ruchku da je lakshe nosish... bez zezanja, dacu stvarno...
hehe ma salim se za ivericu, idem sa drugaricom da se opskrbimo :-) snaci cemo se
btw hvala puno na brzim odgovorima
btw hvala puno na brzim odgovorima
nema na chemu... srecno!
Jel bi mogao neko da napise sta je sve potrebno da se ponese u subotu na kurs na faksu?
Nesto je prso sajt pa ne mogu da vidim. HITNO MI JE!
Nesto je prso sajt pa ne mogu da vidim. HITNO MI JE!
::JiGGy::- Broj poruka : 2
Datum upisa : 14.10.2008
podloga za crtanje formata 50/70cm (od drveta, univera, špera i sl.), papir za crtanje veličine 35/50cm (hamer, akvarel i sl.), olovke B kvaliteta, rezač, gumica, selotejp, skalpel.
Serijski_Samoubica- Broj poruka : 5
Godina : 34
Datum upisa : 13.09.2008
jel nasao neko plocu?ja nigde ne mogu da je nadjem....
jedino da uzmem policu iz ormana....mislim ne znam sta drugo....
jedino da uzmem policu iz ormana....mislim ne znam sta drugo....
Mina!- Broj poruka : 2
Datum upisa : 14.09.2008
ma samo odi do nekog stolara, neka ti iseche shper plochu po dimenzijama...njima to 5 minuta posla!
i ne brini i ja cu da dzichim tu tablu po busu do bg-a i posle po prevozu i tako to...
samo ne znam gde da kupim papir u ovim dimenzijama? ima li ga po knjizarama?? i u cemu da ga nosim? hmm..
i ne brini i ja cu da dzichim tu tablu po busu do bg-a i posle po prevozu i tako to...
samo ne znam gde da kupim papir u ovim dimenzijama? ima li ga po knjizarama?? i u cemu da ga nosim? hmm..
tralala- Broj poruka : 1
Datum upisa : 31.10.2008
ima u knjizarama. imaju i 100x70, pa da sechesh na pola, a negde imaju i tachno 50x70. postoje koferchici za te dimenzije papira, oko 600, 700 dinara koshtaju. a imaju i one tube u koje urolash papir, pa shta ti je lepshe...
ja isekla u radnji tihos, na uglu cvijiceve i ruzveltove, tj. tu negde
a hamer sam kupila veliki, samo takav su imali, sad cu da ga secem.
sto se tice olovki... nisam znala koje B da uzmem? na kraju sam uzela : 3B = 1, 2B = 1,5 i 1=2B.
?? nemam pojma sta im to znaci, ali te su B kvaliteta jel to ok?
p.s. kofer sam uzela u golsvortijevoj, bas ima knjizara sa tim priborom, kosta 700.
a hamer sam kupila veliki, samo takav su imali, sad cu da ga secem.
sto se tice olovki... nisam znala koje B da uzmem? na kraju sam uzela : 3B = 1, 2B = 1,5 i 1=2B.
?? nemam pojma sta im to znaci, ali te su B kvaliteta jel to ok?
p.s. kofer sam uzela u golsvortijevoj, bas ima knjizara sa tim priborom, kosta 700.
Similar topics
» Pripreme iliti ne-pripreme
» Pripreme
» opet o prijemnom
» Kod koga ici na pripreme?
» Kod koga na pripreme?
» Pripreme
» opet o prijemnom
» Kod koga ici na pripreme?
» Kod koga na pripreme?