master info - brojevi
+23
neiw
Šper
Gah-gah
zoxie
Sauence
MaXx_!
Hibiskus
tetka
TNBmec
Lazar
pingvince
tsmmv
Di
97
Jade_Saibot
Dunja
ameridojtega
Angel22
kobazzica
NeCcie
TetkaH
Buba
pailhead
27 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina
Strana 8 od 11
Strana 8 od 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: master info - brojevi
ko je samo zamrzavao godine on se racuna kao 2005. ako je plus i pao, racuna mu se samo taj pad, tj koliko je puta pao.
jel zna neko otprilike koliko ima modifikovanih na budzetu, mislim da su do sad bili na budzetu, bez padanja na samof?
jel zna neko otprilike koliko ima modifikovanih na budzetu, mislim da su do sad bili na budzetu, bez padanja na samof?
tetka- Broj poruka : 29
Datum upisa : 09.08.2008
u svakom slucaju, posto sada stvarno vidimo kako se ophode prema nama i koliko otvoreno mogu da lazu i krse obecanja, od sada treba snimati svaki razgovor sa bilo kim sa faksa. znaci, snimati pricu u studentskoj, snimati kada ti pricaju da si samofinansirajuci pre liste. snimati razgovore sa prodekanima, dekanima i profesorima. pa onda imas lepo sta ti kazu, pa mogu da se slikaju. ovako uvek dodju i kazu "ti si jedinstven slucaj" ili "nisam ja to rekao".
Šper- Broj poruka : 29
Datum upisa : 17.09.2008
@tetka: Modifikovanih ukupno ima oko 30-oro sve ukupno, bilo budzetskih, bilo samofinansirajutjih.
btw. Ako si modifikovana, a pao/la si jednu godinu, svakako si jednu godinu morao biti na samofinansiranju...
btw. Ako si modifikovana, a pao/la si jednu godinu, svakako si jednu godinu morao biti na samofinansiranju...
@Shper: Koji je tvoj tachan predlog sa Narodnom kancelarijom?! Pitam jer su velike sanse da uspemo tamo!
pa nije, ja kad sam pala platila sam samo obnovu i ostala na budzetu. platila sam samo desetinu cene za samofinansiranja. mislim, nikad mi u ineksu nije pisalo da sam samof.
trebalo bi da to nije isto. zar ne?
trebalo bi da to nije isto. zar ne?
predlog za narodnu je da se skupe svi zajedno, napise se nesto, neki size desavanja i odnese se tamo. mislim, ako ministarstvo cuti, ovi prave "rang liste"... mislim da je okej da i oni cuju za to jer se fakultet odnosi prema nama kao da smo zatvorenici. autonomija univerziteta je kul, ali ne bi bilo lepo da sledece godine odluce da ljudi sa crnom kosom ne mogu vise da studiraju, a ljudi sa plavom moraju da placaju 900.000 dinara ili ce ih upucati. mislim, sta ih sprecava? moral? dobra volja?
Jade_Saibot ::djubrad... pitanje je kad izadje lista kako ce da opravdaju to da svi 2005 budu primljeni a ostali ne... posto po informacijama koje ja dobijam bukvalno SVI koji imaju index 2005 ce proci tako da ni oni sa najnizim prosekom ne moraju da brinu...
Nadam se da je to tacno... Odakle ti ta informacija?
Di- Broj poruka : 16
Datum upisa : 10.09.2008
kolege, sad sam bila na faksu. i dok sam zapisivala nesto sa oglasne table ispred studentske sluzbe izlazi kolega koji lupa pecate za ono osiguranje. i sa nekim preko mobilnog prica, citiram `e, samo sto je stiglo obavestenje iz ministarstva` i sapucuci rekao tom nekom sta je. jbg, ja naculjila usi al nisam mogla da cujem. bukvalno je saputao.
tako da postoji neko obavestenje stiglo oko cetiri danas iz ministarstva. ne mora da znaci da je u vezi ovoga, ali u vezi cega ima sad nesto urgent iz ministarstva.
bila bih los agent
tako da postoji neko obavestenje stiglo oko cetiri danas iz ministarstva. ne mora da znaci da je u vezi ovoga, ali u vezi cega ima sad nesto urgent iz ministarstva.
bila bih los agent
97- Broj poruka : 37
Datum upisa : 20.05.2008
Izasle su rang liste na sajtu fakulteta za drugu godinu osn. studija i master
Angel22- Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008
cekaj, videh samo za master.. da li su sklonili za II godinu??
TNBmec- Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007
aha, ok, trenutno je sa sajta skinuta druga godina.. nisu normalni.. mozda vrse 'korekcije'. dobro je da si sacuvao..
TNBmec- Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007
Ozbiljno? Cuo sam da nije nista okacena ispred studentske, a video sam na sajtu. Ja sam ovo skinuo za svaki slucaj...
Na drugoj godini smanjili su broj primeljnih sa 38 na 37 ljudi.... Kakav je to nacin? Sta oni misle da 3000 eura raste na drvetu????
http://www.arh.bg.ac.yu/upload/dokumenta/vesti/stdentskaSluzba/2GODINA.pdf
http://www.arh.bg.ac.yu/upload/dokumenta/vesti/stdentskaSluzba/2GODINA.pdf
eto cuvene rang liste. znaci nije rang lista, nego zajebavanje. znaci uspeh nije bitan, prosek, nije bitno sta su obecali. e ajde sad lepo sve ovo u medije i ministarstvo i narodnu kancelariju. ovo je cista prevara i kradja.
a u ponedeljak svi zovite sve pa idemo na faks. znaci prosle godine po sporazumu ce svi upisati, iako su pali jednu godinu. a sada nikom nista, iako postoji taj sporazum. prosle godine je ministarstvo placalo ljudima koji nisu mogli na budzet iako su imali 180 poena. a sada hoce da faks placaju samo ljudi koje su vec izgazili.
hajde lepo svi da se bunimo, jer ovako nesto ce sacekati i 2005. kad budu upisivali drugu godinu mastera, onda ce biti 3 mesta na budzetu, pa svi da ga duvaju, bez obzira na sve sto su uradili na faksu i bez obzira na sve ostalo. ako se ne budemo bunili ovi kreteni ce sve da nas poizbacuju sa faksa (verujem da nemamo svi da placamo 3000 evra, ili koliko ce vec biti).
hajde lepo svi da se bunimo, jer ovako nesto ce sacekati i 2005. kad budu upisivali drugu godinu mastera, onda ce biti 3 mesta na budzetu, pa svi da ga duvaju, bez obzira na sve sto su uradili na faksu i bez obzira na sve ostalo. ako se ne budemo bunili ovi kreteni ce sve da nas poizbacuju sa faksa (verujem da nemamo svi da placamo 3000 evra, ili koliko ce vec biti).
koje dno! izbacili su prokletu listu... ne mogu da verujem da nas sa indeksom 2005 ima tacno 260 koliko im treba da popune budzet??!!!!
zamisli sad prvog izpod crte koji vidi da ima veci prosek od budzetlija a da nije upao... koji bezobrazluk
primetila sam da na listi postoji 1 osoba sa indeksom 2004 koja je na budzetu 256 je na listi... kako je ona na budzetu a ostale kolege 04 indeksa nisu???
ovo je dno
zamisli sad prvog izpod crte koji vidi da ima veci prosek od budzetlija a da nije upao... koji bezobrazluk
primetila sam da na listi postoji 1 osoba sa indeksom 2004 koja je na budzetu 256 je na listi... kako je ona na budzetu a ostale kolege 04 indeksa nisu???
ovo je dno
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
to se zove kriminal i laz i prevara. ovo je navodno univerzitet, to su sve akademski gradjani koji mogu sebi da dozvole da budu ovoliko otvoreno jebeno pokvareni. i posle spavaju lagano i lepo sa platama od hiljadu evra. fakultet postoji zbog studenata, nikako drugacije. knjige nece da otvore iako su drzavna institucija - a ako su posteni onda nemaju cega da se plase, zar ne? obavestenja se pojavljuju dva dana pred upis, ove price nije bilo kada su svi upisivali proslu godinu. a lista se pojavila sada da bi se svi ohladili i da niko ne bi otisao sada da se zali i da razbija fakultet. i kako sada da studiras na ovom govnetu od fakulteta? treba da sedis i da pricas sa nekim normalno, da ucis, a znas da te je taj covek lepo zajebao. naravno, sve to ako imas 3000 evra da platis najsmesniji program na svetu. sta mislite, da li ovako nesto postoji bilo gde u svetu? samo predjes granicu i ovakvih sranja nema. i sta mislite, kako ce tretirati generaciju 2005? mislite da ce sve biti u redu zato sto sada otvoreno kradu od ljudi koji su stariji a sve vreme su postovali sva pravila i studirali kako je bilo dozvoljeno po statutu? jel znate da ima ljudi koji po ovoj rang listi spadaju sa budzeta iako imaju visi prosek od generacije 2005? znaci, nisu bili samofinansirajuci, nego su sve vreme na budzetu - i sada se pojavi lista po kojoj imaju bolji prosek nego najnizi na listi, i vise od toga, ali im se UKIDA budzet.
ne mora niko da se buni iz altruizma, ili iz nekih posebno visokih pobuda. bunite se samo i iskljucivo da zastitite svoje studiranje i svoj zivot i svoje pare. i svoj mozak.
ne mora niko da se buni iz altruizma, ili iz nekih posebno visokih pobuda. bunite se samo i iskljucivo da zastitite svoje studiranje i svoj zivot i svoje pare. i svoj mozak.
poslao je kolega mejl novostima, blicu, gazeti,danasu, tv-u i radiju b92, tv-u avali i pinku .... pozvao ih da dodju u ponedeljak u 10h na faks.
tako da dodjite svi, svejedno dodjite. u sto vecem broju
u pola deset
tako da dodjite svi, svejedno dodjite. u sto vecem broju
u pola deset
ovako ispada da je najbolje bilo pasti prijemni 2004. pa upisati 2005, tako ne bi bilo problema sa ispitima, sigurno bi svi imali
prosek 10.0 i sada upisali master bez problema, a ovi bolesnici bi se izivljavali na nekom drugom. eto, neki ljudi na kraju nisu imali srece sto su se rodili ranije i studirali ovaj uzas. a najbolje je sto su u sluzbi znali ko ce gde biti upisan, bez obzira na rang listu. pa zasto su je onda pravili?
ljudi koji su bili bolesni pa mirovali sada ne mogu da upisu, a da nisu bili bolesni do sada bi mozda zavrsili faks.
pa to je valjda normalno na ovom faksu? kad je neko vec morao da miruje, ajde jos da mu malo zabiberimo. jel to normalno?
ajde lepo svi da se pobunimo, ovako stvarno covek ne zna sta ce ga sacekati. sta ako se neko od vas razboli?
moze da se pozdravi sa studijama izgleda, bez obzira na to kakav je student.
prosek 10.0 i sada upisali master bez problema, a ovi bolesnici bi se izivljavali na nekom drugom. eto, neki ljudi na kraju nisu imali srece sto su se rodili ranije i studirali ovaj uzas. a najbolje je sto su u sluzbi znali ko ce gde biti upisan, bez obzira na rang listu. pa zasto su je onda pravili?
ljudi koji su bili bolesni pa mirovali sada ne mogu da upisu, a da nisu bili bolesni do sada bi mozda zavrsili faks.
pa to je valjda normalno na ovom faksu? kad je neko vec morao da miruje, ajde jos da mu malo zabiberimo. jel to normalno?
ajde lepo svi da se pobunimo, ovako stvarno covek ne zna sta ce ga sacekati. sta ako se neko od vas razboli?
moze da se pozdravi sa studijama izgleda, bez obzira na to kakav je student.
Upravo sastavljam zalbu koju imam nameru da prosledim ministru prosvete i sekretarima, narodnoj kancelariji i upravi arhitektonskog fakulteta. Novinari su takodje informisani!
Ko zeli da podrzi svoje diskriminisane kolege i koleginice, i sidje malo sa oblaka, moze doci u ponedeljak, 22.09.2008. u 9:30h. Nalazenje ispred fakulteta. U sluchaju losheg vremena, na mostitju!
Ko zeli da podrzi svoje diskriminisane kolege i koleginice, i sidje malo sa oblaka, moze doci u ponedeljak, 22.09.2008. u 9:30h. Nalazenje ispred fakulteta. U sluchaju losheg vremena, na mostitju!
promenjena je rang lista za upis u drugu
Poslednji put izmenio neiw dana Pet Sep 19, 2008 9:24 pm, izmenio ukupno 2 puta
Strana 8 od 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» CzRK Info dan na vasem fakultetu
» radionice kratkog projekta
» info forum (valja procitati za pocetak)
» Master u inostranstvu
» upis na master
» radionice kratkog projekta
» info forum (valja procitati za pocetak)
» Master u inostranstvu
» upis na master
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina
Strana 8 od 11
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu