Koji studio urbanizam izabrati, iskustva, saveti :)
+10
Angel22
jetsa
pingvince
pailhead
Jade_Saibot
NeCcie
TNBmec
Buba
SoSho
Bukinjo
14 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Koji studio urbanizam izabrati, iskustva, saveti :)
Sad se mislim, mi koji smo bili druga, sad smo treca, sto znaci da je ovo nas podforum ?
haha
elem, zatrazio bih savet kolega koji su ove godine zavrsili trecu vezano za iskustva studija urbanizam 3.
Sta preporucujete, kod koga ste bili, izasto preporucujete nekog ili ne?
Hvala unapred
haha
elem, zatrazio bih savet kolega koji su ove godine zavrsili trecu vezano za iskustva studija urbanizam 3.
Sta preporucujete, kod koga ste bili, izasto preporucujete nekog ili ne?
Hvala unapred
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
Re: Koji studio urbanizam izabrati, iskustva, saveti :)
e dobra tema budjo...ovo bi nam dosta pomoglo
ksenija lalovic
...
ima da se radi, ali je vrh zena zaista, i ko se potrudio nema sanse da nema 10.
...
ima da se radi, ali je vrh zena zaista, i ko se potrudio nema sanse da nema 10.
meni se ona učinila, kada nam je na urbanim funkcijama predavala centre, kao žena koja stvarno zna znanje i logično priča. (pošto sam ponekad urbanizam shvatao kao žestoku apstrakciju - osim naravno kod Bajec koja je ... opasna )
TNBmec- Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007
Preporuchujem studio Rajka Korice i Urosha Radosavljevica!
Bili su odlichni mentori i fino se radilo!
Ko je bio redovan i vredan nije mogao da promashi desetku!
A i Urosh tje vas zabavljati do suza!
Bili su odlichni mentori i fino se radilo!
Ko je bio redovan i vredan nije mogao da promashi desetku!
A i Urosh tje vas zabavljati do suza!
ahahahahahhahahahah.. ma ksenija je super... evo vidis.. za manje od 48 sati je radionica pod njenom palicom a nije jos izbacila kad se odrzava tacno, sta ce se raditi, ko ce voditi radionicu... a oni koji su na izbornom kod nje pitali su je sta su dobili iz tog predmeta a odgovor je bio polozili ste! pa ti sad racunaj prosek... a da ne kazem da je pre toga izbacila ocene sa drugog izbornog tek posle 3 ROKA, uprkos pretecim mejlovima! jebiga... mozda je doduse na studiju divna ali... ne bih rekla....
ja ti za profana koji se zove aleksandru vuja mogu reci da je ispao ok ... otprilike je najvise bilo 9 i 10 pa pokoja 8 i jako malo 7 ako ga bas nisi ispostovao... ne stigne da prica sa svima uvek, ne pojavljuje se bas uvek ali je asistentkinja njegova tu.. a kad je tu moze pametno da te posavetuje... ja sam dobila ono sto sam ocekivala i ispao je ok.. malo je istripovan i pogubljen ali ume da te usmeri... ah da i pusi pljugu za vreme konsultacija, ne znam dal ti to pomaze u odabiru ali je stvarno katastrofa ziva takav gest... meni je doslo da ga mlatnem... eto toliko od mene
ja ti za profana koji se zove aleksandru vuja mogu reci da je ispao ok ... otprilike je najvise bilo 9 i 10 pa pokoja 8 i jako malo 7 ako ga bas nisi ispostovao... ne stigne da prica sa svima uvek, ne pojavljuje se bas uvek ali je asistentkinja njegova tu.. a kad je tu moze pametno da te posavetuje... ja sam dobila ono sto sam ocekivala i ispao je ok.. malo je istripovan i pogubljen ali ume da te usmeri... ah da i pusi pljugu za vreme konsultacija, ne znam dal ti to pomaze u odabiru ali je stvarno katastrofa ziva takav gest... meni je doslo da ga mlatnem... eto toliko od mene
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
Obavezno izbegavati Evu Vanistu i Miru Milakovic... u sto sirem luku. Druga planeta, ili druga galaksija u odnosu na ove dve bi bio optimum.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Ja sam bila kod Ralevica,i on se ukupno pojavio 3 puta u toku semestra,ali su mu asistentkinje super i opusteno je skroz. Nismo se uopste namucili jer sve funkcionise po principu lako cemo,nema frke...
pingvince- Broj poruka : 42
Godina : 37
Datum upisa : 12.12.2007
sta je problem pail sa Evom Vanistom?
meni zena deluje kao gotiva, gledah sajt sa referencom i to obecava, pa rekoh, mora da zna o cemu se radi.
moze li malo konkretnije!
A za Ralevica, isto sam i ja cuo, iskreno nesto mi ne prija takav pristup, ipak sam na faksu da naucim nesto!!
meni zena deluje kao gotiva, gledah sajt sa referencom i to obecava, pa rekoh, mora da zna o cemu se radi.
moze li malo konkretnije!
A za Ralevica, isto sam i ja cuo, iskreno nesto mi ne prija takav pristup, ipak sam na faksu da naucim nesto!!
Idi u studio kod Eve Vaniste, toplo je preporucujem.
ma ksenija na studiu i ksenija na izbornom,,,dve potpuno razlicite osobe. stigne oko 9, kao i svi, poprica sa svima koji zele da pricaju, nece te terati ako neces, ali ono sto ti kaze...stvarno pomogne. za razliku od djukicke koja vise gleda da li joj je na noktima odradjen dobar manikir i jesu li dobro uklopljene boje na radu.
ae pail nemoj da k**** sad...lepo te pitam ko covek!
ako imas nesto, odbrani ga argumentacijom...a ne ovako...
ako imas nesto, odbrani ga argumentacijom...a ne ovako...
Ralevic je kralj!
jetsa- Broj poruka : 6
Datum upisa : 20.12.2007
e sto mi se svidjaju ovakvi promisljeni, akademsko-intelektualni komentari, koji me prosto bez razmisljanja navedu da izaberem bas njegov studio....
dajte ljudi...
dajte ljudi...
Bukinjo, nekada je potrebno jednostavno prihvatiti nesto, ne dovoditi puno u pitanje...
Tako je sa verom. Ako bih ja uzeo papir izveo neke jednacine i dokazao da Bog postoji, onda ti vise ne bi verovao u boga, odnosno to ne bi bila vera.
Tako je i sa aksiomima, teoreme se u matematici dokazuju, aksiomi se prihvataju.
Video si valjda moj potpis, ono sto pisem su aksiomi. Ako kazem da ne treba da ides kod Eve Vaniste, u tvom je interesu da to prihvatis, ne moram da obrazlazem.
Ako kazem da treba da ides kod Eve Vaniste znaci da sam skotina koja bi slepog coveka uputila u tunel za voz.
Tako je sa verom. Ako bih ja uzeo papir izveo neke jednacine i dokazao da Bog postoji, onda ti vise ne bi verovao u boga, odnosno to ne bi bila vera.
Tako je i sa aksiomima, teoreme se u matematici dokazuju, aksiomi se prihvataju.
Video si valjda moj potpis, ono sto pisem su aksiomi. Ako kazem da ne treba da ides kod Eve Vaniste, u tvom je interesu da to prihvatis, ne moram da obrazlazem.
Ako kazem da treba da ides kod Eve Vaniste znaci da sam skotina koja bi slepog coveka uputila u tunel za voz.
jbg. i ja se upustam u pricu ko....
Bukinjo, koliko sam upucen Eva Vanista je sa Mirom Milakovic na studiju 3.... Ja nisam cuo nijedan pozitivan komentar za taj studio... Pogotovo sto je valjda Mira Milakovic najvise bila na studiju, a svi znamo da je ona "devojka za sve", neki su mi pricali da su imali mehaniku kod nje i bio je komentar kao po Nestoru "spasavaj se ko moze"... Nije da branim, ali mislim da je Pail stvarno mislio da se bezi od njih kao djavo od krsta, ako zelis da sacuvas glavu...
Poslednji izmenio Angel22 dana Sub Avg 30, 2008 12:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Angel22- Broj poruka : 434
Datum upisa : 31.01.2008
Bukinjo, zapravo, malo sam razmislio. Mislim da bi bilo dobro za tebe da odes u njen studio, cisto da iskusis i tu stranu ovog fakulteta. Do sada si imao srece sa svime, od upisa preko studija do kraja druge godine, mozda bi bio red da odes u jedan studio ne na osnovu preporuke, u smislu koji je najbolji studio koji je najkvalitetniji profesor, vec da se postavis u situaciju "sta bi bilo da se ne pitam, i das e zadesim bas u tom studiu".
Mislim iskreno, da bi bilo dobro za tebe u svakom pogledu, da odes bas u ovaj studio. Nesto poput onoga, ako ti stalno serviraju sve na srebrnoj tacni, neces biti sposoban da se brines sam o sebi.
Mislim iskreno, da bi bilo dobro za tebe u svakom pogledu, da odes bas u ovaj studio. Nesto poput onoga, ako ti stalno serviraju sve na srebrnoj tacni, neces biti sposoban da se brines sam o sebi.
pail, ti si realno, ali realno, prvi tip koji treba da prihvati neke stvari kakvim jestu! nemoj ti o tim temama molim te!
elem,
zanimljivo je kako neki sa jako dobro referencom umeju da budu jako slabi tutori i vice versa...
neverovatna stvar...prosto zbunjujuce...
no, videcemo!
elem,
zanimljivo je kako neki sa jako dobro referencom umeju da budu jako slabi tutori i vice versa...
neverovatna stvar...prosto zbunjujuce...
no, videcemo!
hahaha.. a bas je forum postao dosadan.. ali naravno kad su svadjice u pitanju, pail, nikad ne razocaras
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
Pail buduci nas student prodekan
Ja bih postavio Milosa Rasica.
Tesko cemo ga izvuci iz zatvora.... Mada bi se svaki ass., prof., pa i dekan ukenjao kada bi ga video a kamoli razgovarao sa njim. Bila bi to seca profesora.
to je prokleti urbanizam covece!!!
sta tu ima koj moj da se nauci... idi bilo gde, prakticno je svejedno!
sta tu ima koj moj da se nauci... idi bilo gde, prakticno je svejedno!
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» studio projekat M6 URBANIZAM
» saveti za crtanje i stereometriju (upis)
» URBANIZAM
» Skripta za urbanizam
» Da li je urbanizam za vreme protesta u cetvrtak?
» saveti za crtanje i stereometriju (upis)
» URBANIZAM
» Skripta za urbanizam
» Da li je urbanizam za vreme protesta u cetvrtak?
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu