! ! ! UPIS ! ! !
5 posters
Strana 1 od 1
Re: ! ! ! UPIS ! ! !
aj sad neka mi neko objasni kako da donesem jebeni indeks sa jebeno OBAVEZNO upisanim ocenama koje se ne upisuju u jebeni indeks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CvRc- Broj poruka : 24
Datum upisa : 26.08.2008
Ajd' ne drami Cvrc... Samo treba da popunis index sa nazivima predmeta, vrednost ESPB-a svakog predmeta i koliko si imao predavanja, vezbe,... Oni u stud. sluzbi imaju sve podatke o tome da li si polozio tj. tvoje ocene
Angel22- Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008
Evo ovako to treba da izgleda:
KAKO POSTOJI RANGIRANJE ZA PRELAZAK NA BUDZET??????????????????????????????????
Mica- Broj poruka : 104
Datum upisa : 24.01.2008
da, ali ja tu ne vidim ocene, samo naziv predmeta! A pise da treba i ocene da se upisu!
CvRc- Broj poruka : 24
Datum upisa : 26.08.2008
Ma opusteno, ocene mozes i na licu mesta.. A te tete samo izvoljevaju.. Ionako nam index ne treba nizasta, osim da ti lupe pecat da si upisao semestar.. Ili da njime potkocis sto ako se klacka..
Gah-gah- Broj poruka : 81
Godina : 36
Datum upisa : 21.12.2007
Cvrc, ja sam na drugoj godini i nemam upisane ocene tj. zavrsio sam sad cu trecu... Rekoh ti da su ocene u stud. sluzbi... A slazem se da bi trebalo da upisuju, makar da si polozio... Ali... jbg... Tako smo mi popunjavali i isli na upis + ona prokleta papirologija
Angel, a npr. ona tri predmata arh. danas, umetnost danas i o arhitekturi - tu pisemo samo onaj predmet koji smo polagali?
Pisu se sva tri predmeta... Jedino kod onih 3D vizulenih komunikacija se pise gde si bila: znaci ako je neko bio na likovnom pise: 3D viz. komunikacije, likovni elementi, 3 espb...
Poslednji izmenio Angel22 dana Sre Sep 03, 2008 9:19 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nema na cemu
A da li u index da pisemo prvo sve kurseve iz prvog, pa onda sve iz drugog semestra, ili prvo svih pet kurseva modula uvod u arhitekturu (iz oba semestra), pa sve kurseve modula uvod u projektovanje itd... Dakle po semestrima ili po modulima, ako je to uopste bitno?
hugsy- Broj poruka : 60
Godina : 35
Datum upisa : 05.01.2008
Hugsy ides redom: prvi semestar (uvod u arh: O arh., Arh. danas, Umetnost danas, pa itd), pa onda drugi semestar (uvod u arh: IMAiU, IMUiD)
Hvala najlepse!
Ko bi drugi odmah odgovorio
Ko bi drugi odmah odgovorio
Nema na cemu
Odem ja tako danas da se upisem, jer sam (kako mi je samo to palo na pamet) verovala informacijama sa sajta fakulteta, i studentska sluzba ne radi. Nista nigde ne pise u vezi radnog vremena. Sretnem koleginicu koja mi kaze da ne radi ni sutra, nego tek u ponedeljak, kada je inace poslednji dan za upis studenata na budzetu. Ne znam ko joj je rekao, uglavnom i ona se vratila neupisana...
Nego htela sam da pitam je l' za upis mora da se dodje licno, da znam da javim drugarici da na vreme dodje u Beograd ako ne budem mogla ja da je upisem?
Je l' neko uspeo da se upise, i kada???
Hugsy u sustini ne mora licno da se dodje ako su ocene dobro zavedene u stud. sluzbi (ima 60 kredita). Tako sam ja svoje kolege video koji nose indexe ljudi iz unutrasnjosti. Zasto bih se neko cimao. Koliko sam video pustaju u stud. sluzbi tako.
Ako je to neka bakuta rekla da je u ponedeljak zadnji dan za upis na budzet, to je netacna informacija, jer ti mozes da se upises u drugom krugu (10. septembar koliko mi se cini prema termin planu), jer oni ne znaju da li si ti sve polozila u junu ili oktobru. Ne bi trebalo da prave probleme oko toga.
Ako je to neka bakuta rekla da je u ponedeljak zadnji dan za upis na budzet, to je netacna informacija, jer ti mozes da se upises u drugom krugu (10. septembar koliko mi se cini prema termin planu), jer oni ne znaju da li si ti sve polozila u junu ili oktobru. Ne bi trebalo da prave probleme oko toga.
Pa, Hugsy, drze moj, zar si mislila da bi se one babe potrudile da sede par sati bar subotom, ako ne nedeljom, zog takve sitnicice kao sto je upis?
Paradoksalno sto su napisali da upis traje od 2 do 8 septmbra! Ja bih im za inat trazio ukradene sate, nisu odrzale obecanje! Duguju 8 sati upisa! Sto se mene tice mogu u ponedeljak ceo dan da odrade zaostatak koji je nastao za vreme vikenda
Angle, nisu mi bakute rekle, nego na sajtu fakulteta postoji terminski plan upisa prema kome je od 2. do 8. septembra upis za budzetske studente koji su "dali uslov u junskom i septembarskom roku". Cak pise i od koliko do koliko sati rade... A ja fino dete pa sve ispostovala i otisla na vreme...
Gago, druze moj, ne znam sta mi bi ali stvarno sam verovala da ce potrositi malo vremena na nas, jer boze moj to im je posao. Mada nimalo nisam iznenadjena.
Gago, druze moj, ne znam sta mi bi ali stvarno sam verovala da ce potrositi malo vremena na nas, jer boze moj to im je posao. Mada nimalo nisam iznenadjena.
Znam Hugsy da su okacili termin plan. Ali veruj mi one su skrooooz nepismene! Tuzno ali istinito! Sta da ti kazem da su mi pecate u indexu lupile na pogresnim mestima sa pogresnim datumima, a posle su se hvatale za glavu! Niko ne treba verovati, samo kad potpisu!
Nema to veze sto pise junski i septembarski rok, kezem ti ne vode evidenciju o tome, otkud oni znaju kad si zavrsila. Samo opusteno.
Nema to veze sto pise junski i septembarski rok, kezem ti ne vode evidenciju o tome, otkud oni znaju kad si zavrsila. Samo opusteno.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu