potrebna pomoc
5 posters
Strana 1 od 1
potrebna pomoc
Ljudi znam da vam je dosadilo da odgovarate na pitanja vezana za prijemni,spremanje bla bla...ali,mene zanima koja je literatura potrebna za spremanje prijemnog?Knjige,koje zbirke?a?Uredno cu se zahvaliti
milosmilenkovic43- Broj poruka : 3
Datum upisa : 23.08.2010
potrebna pomoc
Zar je toliko tesko da mi odgovorite?Pobogu....
...
Ne postoji nikakva literatura iz koje mozes da spremis prijemni, cak ni matematika nije ista kao ona koja se uci u srednjoj skoli, najbolje ti je da krenes na pripreme kod nekog ili da nadjes nekog ko se spremao da ti sve objasni pa da vezbas sam.
alekb- Broj poruka : 24
Godina : 33
Datum upisa : 05.09.2009
Re: potrebna pomoc
BAš tako. Ali mislim da ćeš teško naći nekoga ko je skoro paolagao prijemni ko će biti slobodan i voljan da ti posveti toliko vremena. Najbolje je da se raspitaš ko drži pripreme i da kreneš da se spremaš. Mislim da je nemoguće da se sam spremiš za prijemni osim ako nisi neki hyper genijalac, jer ono što je na prijemnom nema veze ni sa čim što se uči u srednjim školama. Prijemni je od ove godine lakši nego prethodnih godina (samo trebalo je saznati šta će biti na prijemnom), ali je i dalje težak. Srećno!alekb ::Ne postoji nikakva literatura iz koje mozes da spremis prijemni, cak ni matematika nije ista kao ona koja se uci u srednjoj skoli, najbolje ti je da krenes na pripreme kod nekog ili da nadjes nekog ko se spremao da ti sve objasni pa da vezbas sam.
Danyleux- Broj poruka : 9
Datum upisa : 05.07.2010
potrebna pomoc
Hvala vam Kod koga ste se vi spremali i sta predlazete? a da nije toliko "papreno" ako razumete sta hocu da kazem
Mislim da matematiku mozes i sam iz zbirki od prethodnih godina, meni je to bio najmanji problem na prijemnom... a za ostalo ti sigurno treba pomoc... javi se na pm, da ne reklamiramo ovako
Milica11- Broj poruka : 26
Datum upisa : 12.06.2009
milosmilenkovic43 ::Ljudi znam da vam je dosadilo da odgovarate na pitanja vezana za prijemni,spremanje bla bla...ali,mene zanima koja je literatura potrebna za spremanje prijemnog?Knjige,koje zbirke?a?Uredno cu se zahvaliti
Evo i ja da se javim... ....i ja planiram da upisem arh ove godine...mislim da samo uz pomoc literature ne moze nista da e uradi+ ne verujem da postoji literatura za svaki deo prijemnog(ja licno nisam cula ni za kakvu)...pogotovo sto svake god menjaju nesto u zadnjem casu...Ja planiram da idem na pripreme kod nekog...to savetujem i tebi...pa,srecno
_JeLeNa_- Broj poruka : 4
Datum upisa : 26.08.2010
Similar topics
» Potrebna informacija
» Da li je matematika potrebna i bitna za arhitekturu???
» Apsolventska ekskurzija u organizaciji SPAF-a
» Pomoc oko upisa...
» Pomoc oko upisa
» Da li je matematika potrebna i bitna za arhitekturu???
» Apsolventska ekskurzija u organizaciji SPAF-a
» Pomoc oko upisa...
» Pomoc oko upisa
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu