Pomoc oko upisa
2 posters
Strana 1 od 1
Pomoc oko upisa
Ima vec 3 godine kako mnogo zelim da upisem arhitekturu. Od oktobra sam posla na pripreme, ali posto je velika konkurencija bez obzira na moje petice nisam bas sigurna u to da cu upisati ovaj fax i zato mi je potrebna pomoc. Pomoc oko crtanja, za matematiku se ne sekiram. Kazu mi ljudi vazno je opustiti ruku, a ja vec 2 meseca stezem olovku, a kad je opusteno drzim ruka mi drhti i naravno crtezi mi ne budu na kraju lepi, krive linije i tako to... Pa sam mislila da vas pitam, sve one koji su kroz to vec prosli, sta da radim, jel neko bio u mojoj situaciji u toku priprema, a da je ipak upisao ovaj divni fakultet? ostali fakulteti me ne zanimaju i zato nemojte mi reci da odustanem, nego pomozite... unapred zahvalna
Tanja90- Broj poruka : 1
Datum upisa : 28.11.2008
Re: Pomoc oko upisa
Ако размишљаш на тај начин да нећеш уписати и нећеш уписати! Али главу горе! Оцене ти доста значе... Немој мислити да су неважне. Цртање је црначки посао и резултати се показују тек касније а не тек после 2 месеца цртања... Свима нама су биле и криве линије и "ружни" цртежи. Повлачи линије из рамена, не из лакта и зглоба шаке кад добијаш закривљене линије, труди се да све ветикалне линије буду паралелне ивицама листа, исто тако и хоризонталне. Нема ту много логике. Само рад, рад, рад, рад... И константо цртање!!!! Сурово је, али је тако. Конкуренција се годинама смањује... Колико сам приметио. Не знам да ли се слажу колеге, али сваке године све мање људи конкурише. Тако да има наде!
Similar topics
» Pomoc oko upisa...
» potrebna pomoc
» Pomoc oko popunjavanja obrazaca...
» S.O.S. pomoc kolegama sa druge godine - IU2
» Molim za malu pomoc u vezi AutoCAD-a
» potrebna pomoc
» Pomoc oko popunjavanja obrazaca...
» S.O.S. pomoc kolegama sa druge godine - IU2
» Molim za malu pomoc u vezi AutoCAD-a
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: