archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pomoc oko upisa

2 posters

Ići dole

Pomoc oko upisa Empty Pomoc oko upisa

Počalji  Tanja90 Sub Nov 29, 2008 12:06 am

Ima vec 3 godine kako mnogo zelim da upisem arhitekturu. Od oktobra sam posla na pripreme, ali posto je velika konkurencija Sad bez obzira na moje petice nisam bas sigurna u to da cu upisati ovaj fax i zato mi je potrebna pomoc. Pomoc oko crtanja, za matematiku se ne sekiram. Kazu mi ljudi vazno je opustiti ruku, a ja vec 2 meseca stezem olovku, a kad je opusteno drzim ruka mi drhti i naravno crtezi mi ne budu na kraju lepi, krive linije i tako to... Crying or Very sad Pa sam mislila da vas pitam, sve one koji su kroz to vec prosli, sta da radim, jel neko bio u mojoj situaciji u toku priprema, a da je ipak upisao ovaj divni fakultet? ostali fakulteti me ne zanimaju i zato nemojte mi reci da odustanem, nego pomozite... unapred zahvalna flower

Tanja90

Broj poruka : 1
Datum upisa : 28.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Pomoc oko upisa Empty Re: Pomoc oko upisa

Počalji  CKAJBOKEP Sub Nov 29, 2008 1:28 am

Ако размишљаш на тај начин да нећеш уписати и нећеш уписати!Smile Али главу горе!Smile Оцене ти доста значе... Немој мислити да су неважне. Цртање је црначки посао и резултати се показују тек касније а не тек после 2 месеца цртања... Свима нама су биле и криве линије и "ружни" цртежи. Повлачи линије из рамена, не из лакта и зглоба шаке кад добијаш закривљене линије, труди се да све ветикалне линије буду паралелне ивицама листа, исто тако и хоризонталне. Нема ту много логике. Само рад, рад, рад, рад... И константо цртање!!!!Smile Сурово је, али је тако. Конкуренција се годинама смањује... Колико сам приметио. Не знам да ли се слажу колеге, али сваке године све мање људи конкурише. Тако да има наде! Laughing tongue
CKAJBOKEP
CKAJBOKEP

Broj poruka : 168
Godina : 36
Datum upisa : 02.11.2007

http://myspace.com/justvlajko

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu