Novi prijemni
5 posters
Strana 1 od 1
Novi prijemni
Nesto sam cuo da ce prijemni biti drugaciji nego do sad.. Jel ima neko vise informacija o bodovanju i o tipovima zadataka?
Targa- Broj poruka : 11
Datum upisa : 14.04.2010
Re: Novi prijemni
Ja sam cula da je prva simulacija na fakultetu bila drugacija od prijemnog ispita prosle godine. Nisu imali prostor,samo mata (15 bodova), maketa (10 bodova) i ostatak crtanje.Ovo nisu informacije iz prve ruke..tako da ne mogu da tvrdim da ce tako biti i na prijemnom. Ako neko zna nesto jos konkretnije neka se javi
Scina- Broj poruka : 1
Datum upisa : 07.06.2010
da, i ja sam cuo od ortaka koji je krenuo na brze pripreme pa sam se prijavio da vidim kakvo cudo spremaju
E, jesi saznao sta novo? Kakva je bila raspodela poena? I je l' maketa imala temu ili je bila samo kao skladna prostorna kompozicija?
Lazarus- Broj poruka : 15
Godina : 33
Datum upisa : 23.03.2010
E evo konacno sam se vratio iz bg na par dana... Pa ovako
A3 10 bodova
2xA4 2x5
Tekst 6 bodova
Matematika 14
Maketa 10
Opsti utisak 10
Sto se tice makete pravite prostornu kompoziciju, pa se onda ona crta na a3, na prvom a4 pogled iznutra makete, a na drugom a4 njegovo povezivanje sa tekstom. Prakticno treba napraviti novu kompoziciju od elemenata i ubaciti u prostor iz teksta
A3 10 bodova
2xA4 2x5
Tekst 6 bodova
Matematika 14
Maketa 10
Opsti utisak 10
Sto se tice makete pravite prostornu kompoziciju, pa se onda ona crta na a3, na prvom a4 pogled iznutra makete, a na drugom a4 njegovo povezivanje sa tekstom. Prakticno treba napraviti novu kompoziciju od elemenata i ubaciti u prostor iz teksta
^ Ali ovo Opsti Utisak je zajebalo milenijum!
Marko™- Broj poruka : 85
Godina : 33
Datum upisa : 22.07.2009
[quote="Targa"]E evo konacno sam se vratio iz bg na par dana... Pa ovako
A3 10 bodova
2xA4 2x5
Tekst 6 bodova
Matematika 14
Maketa 10
Opsti utisak 10
Ljudi,pomagajte...sad nemam pojma sta ce biti na prijemnom...Kako izgleda maketa i da li i dalje postoji kompozicija koja se crta a da nije maketa.(mislim na ono sto postave ispred pa se crta )
A3 10 bodova
2xA4 2x5
Tekst 6 bodova
Matematika 14
Maketa 10
Opsti utisak 10
Ljudi,pomagajte...sad nemam pojma sta ce biti na prijemnom...Kako izgleda maketa i da li i dalje postoji kompozicija koja se crta a da nije maketa.(mislim na ono sto postave ispred pa se crta )
_JeLeNa_- Broj poruka : 4
Datum upisa : 26.08.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu