Prijemni 2014
3 posters
Strana 1 od 1
Prijemni 2014
Pozdrav svima. Da li neko ima informaciju , sta ce obuhvatati "novi" prijemni ispit , i kako se spremiti za njega , posto se ne organizuju pripreme. Da li postoji neka literatura , itd...
Jedine informacije koje sam uspeo do sada da nadjem su www .arh.bg.ac.rs/2013/10/18/obavestenje-za-buduce-studente-arhitekture/
Moracete copy/paste link , posto sam morao da dodam razmak izmedju "www" i prve tacke (pravila foruma o NEpostavljanju linkova u prvih 7 dana od registrovanja)
P.S. Ako neko zna sta se pricalo na otvorenim vratima 16.11.2013. , zamolio bih da to objavi ovde.
Unapred hvala
Jedine informacije koje sam uspeo do sada da nadjem su www .arh.bg.ac.rs/2013/10/18/obavestenje-za-buduce-studente-arhitekture/
Moracete copy/paste link , posto sam morao da dodam razmak izmedju "www" i prve tacke (pravila foruma o NEpostavljanju linkova u prvih 7 dana od registrovanja)
P.S. Ako neko zna sta se pricalo na otvorenim vratima 16.11.2013. , zamolio bih da to objavi ovde.
Unapred hvala
wo0f- Broj poruka : 1
Datum upisa : 28.11.2013
Re: Prijemni 2014
Bila sam 16. novembra na predavanju, na arhitektonskom fakultetu i u sustini nisu nista specijalno rekli. Prijemni ce biti test opste kulture iz oblati arhitekture (istorije umetnosti, urbanizma, ekologije, konstrukcija...). Test ce biti popuni, ili dovrsi recenicu.Rekli su da ce prijemni biti koncipiran tako sto ce svako bez ikakve pripreme, a koga to interesuje moci da dodje i polozi prijemni. Njihov savet svima onima koji zele to da upisu jeste da citamo, citamo, sto vise...knjige, internet, casopisi, da pratimo sva desavanja. literaturu nisu hteli da daju. Toliko ja znam.
Marija23- Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.03.2014
Re: Prijemni 2014
Na sajtu rts-a nadji clanak pod nazivom "Drugačiji prijemni za buduće arhitekte"
Marija23- Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.03.2014
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu