archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

master info - brojevi

+23
neiw
Šper
Gah-gah
zoxie
Sauence
MaXx_!
Hibiskus
tetka
TNBmec
Lazar
pingvince
tsmmv
Di
97
Jade_Saibot
Dunja
ameridojtega
Angel22
kobazzica
NeCcie
TetkaH
Buba
pailhead
27 posters

Strana 5 od 11 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sledeći

Ići dole

master info - brojevi - Page 5 Empty Re: master info - brojevi

Počalji  MaXx_! Sub Sep 13, 2008 2:19 pm

a ovaj,nisam obavesten...a koliko treba da kosta master samofinansirajuce studente? Smile
MaXx_!
MaXx_!

Broj poruka : 41
Datum upisa : 26.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Di Sub Sep 13, 2008 5:56 pm

3 000 evra ili 240 000 din... Kako je moguce da ima ovoliko neobavestenih ljudi??? confused
Di
Di

Broj poruka : 16
Datum upisa : 10.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sub Sep 13, 2008 6:29 pm

Znaci, za svaki slucaj, posto 16og u 12:00 mozete saznati da ste mozda i na samofinansirajucem, ponesite 3000 evra, jer se u naredna dva sata morate upisati.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  kobazzica Sub Sep 13, 2008 6:50 pm

Ljdui, prevideli smo ovo....

У статусу буџетских студената у наредну годину студија могу се уписати студенти:
- који се финансирају из буџета и који су у току школске године, у оквиру уписаног студијског програма, по положеним испитима стекли 60 ЕСПБ бодова, без рангирања,
- који се сами финансирају и који су у току школске године, у оквиру уписаног студијског програма, по положеним испитима стекли 60 ЕСПБ бодова, након рангирања.

to je tacka 2 odluke naucnog nastavnickog vece.....

P.S. samo ne znam kako se gleda ova 4 godina, da li upisujemo kao novi faks ili je to logican nastavak studija kao na svakom fakultetu.

kobazzica

Broj poruka : 15
Datum upisa : 30.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sub Sep 13, 2008 7:12 pm

To se tice vise za prvu godinu nego za master, posto su oni u takvoj situaciji...
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Buba Sub Sep 13, 2008 9:09 pm

pise ispred studentske sluzbe da se uplatnice za samofinansiranje mogu podneti do 30.9. tako da nemojte da se "gubite" oko tog 16og Very Happy

Poslednji izmenio Buba dana Sub Sep 13, 2008 10:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Buba
Buba

Broj poruka : 49
Datum upisa : 26.12.2007

http://www.myspace.com/bibi87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sub Sep 13, 2008 9:11 pm

kobazzica ::Ljdui, prevideli smo ovo....

У статусу буџетских студената у наредну годину студија могу се уписати студенти:
- који се финансирају из буџета и који су у току школске године, у оквиру уписаног студијског програма, по положеним испитима стекли 60 ЕСПБ бодова, без рангирања,
- који се сами финансирају и који су у току школске године, у оквиру уписаног студијског програма, по положеним испитима стекли 60 ЕСПБ бодова, након рангирања.

to je tacka 2 odluke naucnog nastavnickog vece.....

P.S. samo ne znam kako se gleda ova 4 godina, da li upisujemo kao novi faks ili je to logican nastavak studija kao na svakom fakultetu.

Nismo prevideli, ovo je jos najveci zbun od svega.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sub Sep 13, 2008 9:13 pm

Buba valjda 30. septembar Smile
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  97 Sub Sep 13, 2008 9:40 pm

Buba ::pise ispred studentske sluzbe da se uplatnice za samofinansiranje mogu podneti do 31.9. tako da nemojte da se "gubite" oko tog 16og Very Happy

ma ljudi se uvek gube kada je u pitanju novac. pogotovu ovolika suma. ebiga

97

Broj poruka : 37
Datum upisa : 20.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Hibiskus Sub Sep 13, 2008 10:33 pm

Kolege, jeste li uspeli svi danas da predate dokumente ili je ostao neko za ponedeljak? Ispostavilo se da mi neke ocene uopste nisu zavedene, pa sad moram da jurim profesore.

Hibiskus

Broj poruka : 10
Datum upisa : 12.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Buba Sub Sep 13, 2008 10:55 pm

@angel hahahha da 30i. spaljen mozak alkoholom i kako chim, razumite me :p

@ hibiskus: mnogima ocene nisu zavedene,pa se nadaju da ce naci profesore u ponedeljak.

ja moram slike da nosim :/
Buba
Buba

Broj poruka : 49
Datum upisa : 26.12.2007

http://www.myspace.com/bibi87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Hibiskus Sub Sep 13, 2008 11:12 pm

Buba ::@ hibiskus: mnogima ocene nisu zavedene,pa se nadaju da ce naci profesore u ponedeljak.

ja moram slike da nosim :/

A ja vec mislio da sam ja jedini ostao. Dobro je, posto sam vec na sebe poceo da gledam kao na ekstremno neobavestenog kretena. Mad

Hibiskus

Broj poruka : 10
Datum upisa : 12.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Di Ned Sep 14, 2008 2:39 am

Evo i javno se izvinjavam Marku ako je tamo pisalo nesto sto se nije smelo otkriti... Samo sam mislila da i ostale zainteresovane kolege imaju pravo da znaju ono sto i nasi predstavnici ...
Di
Di

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sauence Ned Sep 14, 2008 12:37 pm

Ja stvarno ne mogu da verujem , zar je toliko tesko da izbace ZVANICNO sta se desava, nego sada treba da se jedemo i cekamo listu
Ovo sto je Marko napisao je logicno apsolutno, ali kako kod da je neko od nas otisao u studentsku sluzbu i pitao sta se desava one su govorile 240 + 60 , i da 60 studenata placa skolarinu...ZAR MOGU I SMEJU TAKO DA LUPETAJU??!?! Dok se JOS UVEK nista zvanicno ne zna...
Stvarno mi je vise muka od glupog fakulteta... Ufff
Mad
Sauence
Sauence

Broj poruka : 37
Godina : 38
Datum upisa : 23.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Ned Sep 14, 2008 1:22 pm

Di, da kojim slucajem nemas velike sise?

Ne razumem zasto si bas ti zasluzila onu privatnu poruku, a cela treca godina ciji je marko predstavnik nije?
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Jade_Saibot Ned Sep 14, 2008 1:32 pm

ma kakvih 240... imamo dokumentic koji kaze 260... molim lepo
Jade_Saibot
Jade_Saibot

Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Di Ned Sep 14, 2008 1:53 pm

Shocked Pa ja sam mu jedina izgleda poslala licnu poruku i pitala jer sam primetila da na ove nase price na forumu ne reaguje...
Di
Di

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Dunja Ned Sep 14, 2008 1:58 pm

Pail, koleginica za koju pretpostavljas da ima velike sise se obratila Marku privatnom porukom iz razloga da bi on odmah reaogovao na istu, umesto da cekamo da je pronadje na forumu i mozda odgovori. Nisi jedini koji pizdi na sve ovo!

Dunja

Broj poruka : 11
Datum upisa : 05.03.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Ned Sep 14, 2008 2:22 pm

U svakom slucaju slazete se da bi predstavnik trebalo da napise nesto na forumu, posto je forum zvanicno priznat od strane fakulteta kao poligon za diskusiju.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  tetka Pon Sep 15, 2008 1:30 am

Marko ::

Rangiranje mora da postoji po propisu. Takodje upis je 13 septembra 2008. sto znaci ti upadnes na budzet, pa prodje oktobar 2 (4 rok) pa ti padnes na samo finansiranje, a cetvrti rok imaju i modifikovani pa te izbace sa fakulteta uzmu 600 kinti za index, 100 za formulare i 300 za slikanje, i oteraju sa fakulteta. I to sve kada prodje dve nedelje fakulteta a ti kupila/o i po koju knjigu ili otsla/o sa profesorom na ekskurziju koju si platila/o. Zbog toga bi trebalo da svi upisemo na budzet. Negde u aprilu, ili maju na vecu godina dobio sam potvrdu da ce svi upisati budzet od strane Dragane Vasiljevic Tomic i Ksenije Lalovic i svih koji su se tu nasli. Prosla generacija je dobila budzet za sve , ali sa rangiranjem, budzet i samofinansiranje, tako sto samofinansiranje placa fakultet i dobija pare od ministarstva. To znaci ako si iz unutrasnjosti i konkurises za dom , gubis pravo na dom ako padnes pod samofinansirajuce (cime neplacas skolarinu , ali se do kraja studija vodis kao takav/takva). Takodje generacija 05. ima prednost u odnosu na druge. ako nebude kao sto je obecano moze da se strasjkuje.

valjda je malo jasnije, jer niko nemoz da ti kaze nista konkretno jer niko nezna nista konkretno.

jako mi je drago da vidim kako su nam studenti predstavnici pismeni.... sramota

tetka

Broj poruka : 29
Datum upisa : 09.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Jade_Saibot Pon Sep 15, 2008 2:11 am

ne ke***aj... kakve to veze ima sa bilo cim... reci mi da neko, zaboga, pazi kako pise na netu
Jade_Saibot
Jade_Saibot

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  tetka Pon Sep 15, 2008 2:42 am

hahaha pa ne pazi.. ali se lepo razlikuje nepaznja od nepismenosti.
i nije svejedno posto je to student preeedstavnik, jako nije svejedno.

ali ok, nije razlog za prepirke

ali ovo mozda jeste:

Marko ::Takodje upis je 13 septembra 2008. sto znaci ti upadnes na budzet, pa prodje oktobar 2 (4 rok) pa ti padnes na samo finansiranje, a cetvrti rok imaju i modifikovani pa te izbace sa fakulteta uzmu 600 kinti za index, 100 za formulare i 300 za slikanje, i oteraju sa fakulteta.

neka mi neko objasni sta ovo treba da znaci. stvarno da mi objasni. i uzasno se nadam da sam ja recenicu shvatila pogresno zbog piscevog nepoznavanja kulture izrazavanja...

tetka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ameridojtega Pon Sep 15, 2008 11:07 am

Rece devojka koja recenicu pocinje malim slovom. Ali u pravu si, nije razlog za prepirke.

Vidi se da je poruka pisana u zurbi, ali ono sto si izdvojila je izvuceno iz konteksta.

Rangiranje mora da postoji po propisu. Takodje upis je 13 septembra 2008. sto znaci ti upadnes na budzet, pa prodje oktobar 2 (4 rok) pa ti padnes na samo finansiranje, a cetvrti rok imaju i modifikovani pa te izbace sa fakulteta uzmu 600 kinti za index, 100 za formulare i 300 za slikanje, i oteraju sa fakulteta. I to sve kada prodje dve nedelje fakulteta a ti kupila/o i po koju knjigu ili otsla/o sa profesorom na ekskurziju koju si platila/o. Zbog toga bi trebalo da svi upisemo na budzet.

Mislim, da je hteo da kaze da ovaj tok dogadjaja nije moguc i da nema smisla, te da bi svi trebalo da se upisemo na budzet.
ameridojtega
ameridojtega

Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  tetka Pon Sep 15, 2008 11:35 am

ne interesuje me kontekst, interesuje me odnos studenta predstavnika sa studentima koje predstavlja. odnosno, neka mi neko kaze ko vrsi radnje "oterati" i "izbaciti", u pomenutoj recenici.

ako su to oni tamo neki modifikovani, sutent predstavnik je pogresno razumeo svoj posao.

ako je nekim slucajem mislio na nesto drugo, npr fakultet (ce te oterati i izbaciti), onda definitivno nije pismen.

u oba slucaja ja imam problem da prihvatim takvu osobu kao nekog ko treba da me predstavlja...

mozda je nesto trece .... Shocked

tetka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Jade_Saibot Pon Sep 15, 2008 12:27 pm

zaboga... lik 'oce da kaze da moze da se desi niz sranja na fakultetu... i pritom 'oce da kaze da je faks kriv za to, zbog svoje neorganizovanosti i urodjenog zla... izrazima oterati i izbaciti hteo je da naglasi malopre pomenuto zlo i da banalnim izrazima metaforicki prikaze banalnu situaciju u kojoj se svi mi nalazimo... on je u stvari plodan pisac koji jednostavno pise, suvise, ispred svog vremena...

to dal je pismen ili nije nema nikakve veze sa time sto je posao studenta prodekana... jel bi ti radije nekog ko zna jednacanje suglasnika po zvucnosti ili nekog ko se razume u sistem fakulteta... veruj mi, zelis ovo drugo
Jade_Saibot
Jade_Saibot

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 11 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics