master info - brojevi
+23
neiw
Šper
Gah-gah
zoxie
Sauence
MaXx_!
Hibiskus
tetka
TNBmec
Lazar
pingvince
tsmmv
Di
97
Jade_Saibot
Dunja
ameridojtega
Angel22
kobazzica
NeCcie
TetkaH
Buba
pailhead
27 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina
Strana 6 od 11
Strana 6 od 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: master info - brojevi
e, ok. ne mogu ja da se bakcem ovim sada. da sam cekala da mi studenti predstavnici nesto pomognu odavno me na ovom faksu ne bi bilo. cinjenica je da studenti prodakani, predstavnici, ovi oni, pojma nemaju sta se desava sa modifikovanim studentima, niti se trude da saznaju...
posebna prica je sto nas fakultet voza kako mu se hoce, a moze mu se kad se i mi medjusobno koljemo i samo gledamo da sapletemo sto vise ljudi oko sebe. gadi mi se sve bre na ovom faksu
ma! sad cu ionako da popusim za master, tako da me ne interesuje vise koga biramo za koje funkcije...
uzivajte drustvo
ps pogledajte u nekoj enciklopediji sta podrazumeva visoko obrazovanje
posebna prica je sto nas fakultet voza kako mu se hoce, a moze mu se kad se i mi medjusobno koljemo i samo gledamo da sapletemo sto vise ljudi oko sebe. gadi mi se sve bre na ovom faksu
ma! sad cu ionako da popusim za master, tako da me ne interesuje vise koga biramo za koje funkcije...
uzivajte drustvo
ps pogledajte u nekoj enciklopediji sta podrazumeva visoko obrazovanje
tetka- Broj poruka : 29
Datum upisa : 09.08.2008
grozni vatikansko-tajkunski-cia-mosadovski-arhitektonsko fakulteteski spijuni predstavnici trece godine
kobazzica- Broj poruka : 15
Datum upisa : 30.08.2008
Dakle ljudi, nosite li sutra pare za prvu ratu? Cisto za svaki slucaj, posto ih imamo svi toliko da ne znamo sta cemo!
Dunja- Broj poruka : 11
Datum upisa : 05.03.2008
Ja nosim crni kombinezon, crnu masku, crnu torbu i pistolj i cekam na ulazu.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
ja nosim 150 miliona da kupim ceo faks, pa da ga mi stelujemo kako nam odgovara
inace snasao sam se za 6ooo jevreja...pozajmicu od naseg mladjana dinkica....samo sto te jevreje treba konvertovati u dinkice pa to ispada oko 460680 dinkica.....
ima manje od 3 sata to sudbonosnog momenta.... prekretnice nasih zivota... samo zelim da nam svima pozelim srecu..uaaaaa
vidimo se TACNO U PODNE... i ne stavljajte maskaru za svaki slucaj
vidimo se TACNO U PODNE... i ne stavljajte maskaru za svaki slucaj
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
i, sta se desilo?koliko vas se upisalo?
ovaj fakultet je kao spanska serija....
ovaj fakultet je kao spanska serija....
zoxie- Broj poruka : 109
Godina : 37
Datum upisa : 26.12.2007
JA sam NAJVECI idiot ovog sveta i sire, kad nisam mogla da pretpostavim da ce nas ovako zajebavati barem nedelju dana!!! Jebenog spiska NIGDE!!!!! Ako nekom treba pojacanje u vidu demoliranja, paljenja, unistavanja svake vrste, i alkoholisanja neka mi se obrati!
ja kazem.....sve to u sanduk i u zemlju
ja sam za akloholisanje i psljenje
Gah-gah- Broj poruka : 81
Godina : 36
Datum upisa : 21.12.2007
Imam predlog: Ajde da obijemo kabinet Raskovica, tamo ima citav sto viskija, pa da se nalijemo
Angel22- Broj poruka : 434
Datum upisa : 31.01.2008
Gah-gah- Broj poruka : 81
Godina : 36
Datum upisa : 21.12.2007
ajde..................otkud tebi info za viski......
Pre desetak dana video sam Videnovica i Lazovica, kako se opijaju od viskija u Raskovicevom kabinetu, digli noge na sto, pusili i pili do ludila, a pritom su bila otvorena vrata... Jedna koleginica je htela da pita Videnovica nesto u vezi tipologije ali kad ih je videla u onakvim pozama, zamolila me je da ga ja pitam... Covek je bio izbezumeljen od alkohola Najveci trip: ispraznili su ceo mali stolcic, a nije njihov kabinet pritom
Dajte, da u ovih 12 sati bar dobijem neku nadu.
Na spiskovima sa organizacija, i obnove gradove postoje 272 imena sa indeksima 2005.
Da stvar bude jos gora, samo sedam ljudi sa tog spiska iz organizacija nema ocenu. Dakle, verovatno polazu u oktobru 2.
Dakle, oko 265 ljudi sa tog spiska, ima polozenu organizaciju.
Sta to znaci? Jel moguce da je neko sa tog spiska pratio organizaciju ali nije nesto drugo, pa nece zavrsiti trecu?
Na spiskovima sa organizacija, i obnove gradove postoje 272 imena sa indeksima 2005.
Da stvar bude jos gora, samo sedam ljudi sa tog spiska iz organizacija nema ocenu. Dakle, verovatno polazu u oktobru 2.
Dakle, oko 265 ljudi sa tog spiska, ima polozenu organizaciju.
Sta to znaci? Jel moguce da je neko sa tog spiska pratio organizaciju ali nije nesto drugo, pa nece zavrsiti trecu?
...@pail.... mislim da tvoja sansa lezi u tome da bude ko sa proslom godinom i da svima placa drzava a da se vode kao samof.
...a sto se tice alkohola... otvorena vrata kabineta mi jos zvuce i intimno posle ovog danas... mozda gresim dusu ali po meni je videnovic bio pjan na predstavljanju studija... mozda gresim... ali ono je stvarno bilo katastrofa...
...a za listu sam se i ja iznenadila ko da nisam poslednje tri godine navikla na takva sranja...
...a sto se tice alkohola... otvorena vrata kabineta mi jos zvuce i intimno posle ovog danas... mozda gresim dusu ali po meni je videnovic bio pjan na predstavljanju studija... mozda gresim... ali ono je stvarno bilo katastrofa...
...a za listu sam se i ja iznenadila ko da nisam poslednje tri godine navikla na takva sranja...
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
Ne gresis, on je uvek pod dejstvom velike doze alkohola u krvi
Kako da ne gresis dusu ...Kad nije tebe zapljuskivao smaradom alkohola i znoja ... UF ...
Sauence- Broj poruka : 37
Godina : 38
Datum upisa : 23.12.2007
Pail, moguce je, znam par ljudi sa indeksom 2005 koji su polozili organizaciju a obnovili su godinu. Samo jos kad bismo znali koliko ima takvih..
Ne znam.... jedva cekam da vidim taj spisak sutra.
meni je ljilja u sluzbi danas hladnokrvno izjavila da cu biti samofinansirajuci student samo na osnovu toga sto sam modifikovana (obnovila sam jednu godinu). ocu reci nije mi dala nikakvu nadu za upadanje na budzet, nikakvo "rangiranje"...
u fazonu ...jednom si pala..aaaa pa ti si sigurno ugasila...
u fazonu ...jednom si pala..aaaa pa ti si sigurno ugasila...
tetka- Broj poruka : 29
Datum upisa : 09.08.2008
A sta ako naprasno svi 2005, posto su tako pametni i talentovani, odluce da odu u beli svet da pohadjaju bolje skole, i ostave ovaj pisljivi budzet, na ovoj pisljivoj skoli neupraznjenim? Opet cemo da placamo?
Strana 6 od 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» CzRK Info dan na vasem fakultetu
» radionice kratkog projekta
» info forum (valja procitati za pocetak)
» Master u inostranstvu
» upis na master
» radionice kratkog projekta
» info forum (valja procitati za pocetak)
» Master u inostranstvu
» upis na master
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina
Strana 6 od 11
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu