PRIJEMNI - nekoliko konkretnih pitanja :D :D
2 posters
Strana 1 od 1
PRIJEMNI - nekoliko konkretnih pitanja :D :D
1. Da li su logika, mata i zakljucivanje iskljucivo na zaokruzivanje? Ili moze iz logike da dodje u obzir neko docrtavanje? Na sajtu faksa pise da treba zaokruziti tacan odgovor, ali mi na pripremama radimo i razna crtanja u ogledalu itd, da li to inace bude?
2. Crtanje - sta je sve bilo prethodnih godina? Culi smo svi za cuveni znak Koka kole i macku, ali pored toga?
3, Mata - da li je bitno da ceo postupak bude detaljan, ili mozemo da preskacemo neke korake, ako se gleda samo zaokruzeno resenje? Koliko ste vi bodova imali, po oblastima? Gledala sam na sajtu, prosle godine je samo jedan lik imao negde 52, ostali svi ispod... Gde to toliko skidaju poene?
Hvala svakome ko je imao zivaca da cita ovaj esej, a jos vise hvala onome ko mi odgovori
2. Crtanje - sta je sve bilo prethodnih godina? Culi smo svi za cuveni znak Koka kole i macku, ali pored toga?
3, Mata - da li je bitno da ceo postupak bude detaljan, ili mozemo da preskacemo neke korake, ako se gleda samo zaokruzeno resenje? Koliko ste vi bodova imali, po oblastima? Gledala sam na sajtu, prosle godine je samo jedan lik imao negde 52, ostali svi ispod... Gde to toliko skidaju poene?
Hvala svakome ko je imao zivaca da cita ovaj esej, a jos vise hvala onome ko mi odgovori
Poslednji izmenio shmizla dana Ned Feb 15, 2009 8:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
šmizla- Broj poruka : 105
Datum upisa : 04.02.2009
Re: PRIJEMNI - nekoliko konkretnih pitanja :D :D
1. sve navedeno je na zaokruživanje (matematiku radiš, ali se od tebe traži samo zaokružen tačan odgovor od par ponuđenih)
2. prošle godine je bila laka postavka (i dekompozicija istog markerom), stolica, i radni sto iz perspektive
3. kao što rekoh, u drugoj zbirci radiš postupak i niko te ne pita za to, a u glavnoj tj. onoj koju predaješ imaš samo da zaokružiš tačan rezultat
2. prošle godine je bila laka postavka (i dekompozicija istog markerom), stolica, i radni sto iz perspektive
3. kao što rekoh, u drugoj zbirci radiš postupak i niko te ne pita za to, a u glavnoj tj. onoj koju predaješ imaš samo da zaokružiš tačan rezultat
ocelot- Broj poruka : 67
Datum upisa : 11.07.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu