ARHITEKTURA 2013 :)
5 posters
Strana 1 od 1
ARHITEKTURA 2013 :)
zdravo svima...ja sam tek zavrsio 2. godinu gimnazije, veoma me zanima arhitektura...pa sam hteo da vas pitam da li neko moze nesto vise da mi kaze o prijemnom ispitu za arhitektonski fakultet. Mi u gimnaziji nemamo tehnicko crtanje, da li postoji neka knjiga vezana za tehnicko crtanje koja ce me bolje spremiti za prijemni i.da li je moguce da se sam spremis ili bih trebao potraziti pomoc?
DzejAr94- Broj poruka : 1
Datum upisa : 21.06.2011
Re: ARHITEKTURA 2013 :)
Dragi buduci kolega Preispitaj svoj osecaj za prostor pre nego sto krenes na pripreme. Ne postoji nikakva knjiga. Ovi sa fax-a traze jednostavne jednopotezne prostorne crteze. Ne traze nikakvu senku, detaljisanje. Jer ako hoces senku i detalj ti idi na akademiju umetnosti. Znaci - crtanje se uvezba i extremno je lako. Ceo prijemni je lak ako imas osecaj za tako nesto. Matematika je cista logika (nigde racun nemas), za maketu naucis neka osnovna pravila. A tekst ti daju da ubacis neke reci. I to ti je cela mudrost! Samo, ako planiras da se spremas, nikako ne idi na fax na spremanja. Oni nista ne rade i kandidati jedva prolaze Preporucujem spremanja kod ljudi koji su duze vreme u tome. Lola, Djura, Marija. Ja sam se spremala kod Lole ove godine i 72/80 ljudi je upisalo
Srecno
Srecno
DollyOfOz- Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.04.2010
Slažem se sa svime osim da ljudi koji idu na fakultet na pripreme, ali nećemo o tome. Svi ljudi kreću da se spremaju nakon početka 4. godine srednje, neki na fakultetu, neki privatno i to je to. Crtanje ti je najbitnije i može da se nauči za par meseci. Naravno, nije to umetničko crtanje. Ostalo je boza.
Uživaj ti do četvrte godine, pa se onda javi.
Uživaj ti do četvrte godine, pa se onda javi.
Poslednji izmenio EddieMcCleister dana Pet Nov 11, 2011 8:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
Pozdrav. Da li još uvek imaš Lolin broj? Da li bi mi mogla poslati privatnom porukom ili postaviti ovde? Hvala unapred.DollyOfOz ::Dragi buduci kolega Preispitaj svoj osecaj za prostor pre nego sto krenes na pripreme. Ne postoji nikakva knjiga. Ovi sa fax-a traze jednostavne jednopotezne prostorne crteze. Ne traze nikakvu senku, detaljisanje. Jer ako hoces senku i detalj ti idi na akademiju umetnosti. Znaci - crtanje se uvezba i extremno je lako. Ceo prijemni je lak ako imas osecaj za tako nesto. Matematika je cista logika (nigde racun nemas), za maketu naucis neka osnovna pravila. A tekst ti daju da ubacis neke reci. I to ti je cela mudrost! Samo, ako planiras da se spremas, nikako ne idi na fax na spremanja. Oni nista ne rade i kandidati jedva prolaze Preporucujem spremanja kod ljudi koji su duze vreme u tome. Lola, Djura, Marija. Ja sam se spremala kod Lole ove godine i 72/80 ljudi je upisalo
Srecno
naca007- Broj poruka : 2
Datum upisa : 12.10.2011
Da li neko moze da mi kaze neka pravila o pravljenju tih maketa ?
bebica93- Broj poruka : 1
Datum upisa : 25.11.2011
Similar topics
» Prijemni 2013.
» arhitektura
» Arhitektura, kreativnost, umetnost...
» Jel arhitektura za mene???
» Arhitektura danas
» arhitektura
» Arhitektura, kreativnost, umetnost...
» Jel arhitektura za mene???
» Arhitektura danas