archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ARHITEKTURA 2013 :)

5 posters

Ići dole

ARHITEKTURA 2013 :)  Empty ARHITEKTURA 2013 :)

Počalji  DzejAr94 Sre Jun 29, 2011 9:25 pm

zdravo svima...ja sam tek zavrsio 2. godinu gimnazije, veoma me zanima arhitektura...pa sam hteo da vas pitam da li neko moze nesto vise da mi kaze o prijemnom ispitu za arhitektonski fakultet. Mi u gimnaziji nemamo tehnicko crtanje, da li postoji neka knjiga vezana za tehnicko crtanje koja ce me bolje spremiti za prijemni i.da li je moguce da se sam spremis ili bih trebao potraziti pomoc?

DzejAr94

Broj poruka : 1
Datum upisa : 21.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

ARHITEKTURA 2013 :)  Empty Re: ARHITEKTURA 2013 :)

Počalji  DollyOfOz Sre Avg 10, 2011 10:04 pm

Dragi buduci kolega Smile Preispitaj svoj osecaj za prostor pre nego sto krenes na pripreme. Ne postoji nikakva knjiga. Ovi sa fax-a traze jednostavne jednopotezne prostorne crteze. Ne traze nikakvu senku, detaljisanje. Jer ako hoces senku i detalj ti idi na akademiju umetnosti. Znaci - crtanje se uvezba i extremno je lako. Ceo prijemni je lak ako imas osecaj za tako nesto. Matematika je cista logika (nigde racun nemas), za maketu naucis neka osnovna pravila. A tekst ti daju da ubacis neke reci. I to ti je cela mudrost! Samo, ako planiras da se spremas, nikako ne idi na fax na spremanja. Oni nista ne rade i kandidati jedva prolaze Wink Preporucujem spremanja kod ljudi koji su duze vreme u tome. Lola, Djura, Marija. Ja sam se spremala kod Lole ove godine i 72/80 ljudi je upisalo Smile
Srecno Wink

DollyOfOz

Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Ned Avg 14, 2011 8:56 pm

Slažem se sa svime osim da ljudi koji idu na fakultet na pripreme, ali nećemo o tome. Very Happy Svi ljudi kreću da se spremaju nakon početka 4. godine srednje, neki na fakultetu, neki privatno i to je to. Crtanje ti je najbitnije i može da se nauči za par meseci. Naravno, nije to umetničko crtanje. Smile Ostalo je boza.

Uživaj ti do četvrte godine, pa se onda javi. Smile

Poslednji izmenio EddieMcCleister dana Pet Nov 11, 2011 8:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  naca007 Sre Okt 12, 2011 6:59 pm

DollyOfOz ::Dragi buduci kolega Smile Preispitaj svoj osecaj za prostor pre nego sto krenes na pripreme. Ne postoji nikakva knjiga. Ovi sa fax-a traze jednostavne jednopotezne prostorne crteze. Ne traze nikakvu senku, detaljisanje. Jer ako hoces senku i detalj ti idi na akademiju umetnosti. Znaci - crtanje se uvezba i extremno je lako. Ceo prijemni je lak ako imas osecaj za tako nesto. Matematika je cista logika (nigde racun nemas), za maketu naucis neka osnovna pravila. A tekst ti daju da ubacis neke reci. I to ti je cela mudrost! Samo, ako planiras da se spremas, nikako ne idi na fax na spremanja. Oni nista ne rade i kandidati jedva prolaze Wink Preporucujem spremanja kod ljudi koji su duze vreme u tome. Lola, Djura, Marija. Ja sam se spremala kod Lole ove godine i 72/80 ljudi je upisalo Smile
Srecno Wink
Pozdrav. Da li još uvek imaš Lolin broj? Da li bi mi mogla poslati privatnom porukom ili postaviti ovde? Hvala unapred. Smile
naca007
naca007

Broj poruka : 2
Datum upisa : 12.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  bebica93 Pet Nov 25, 2011 6:20 pm

Da li neko moze da mi kaze neka pravila o pravljenju tih maketa ?

bebica93

Broj poruka : 1
Datum upisa : 25.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu