archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

arhitektura

2 posters

Ići dole

arhitektura Empty arhitektura

Počalji  anatoda Pet Jan 13, 2012 2:07 pm

pozdrav svima,mozda sam previse poranila sa ovim pitanjem (prvi sam razred gimnazije), ali potreban mi je savet, ja obozavam umetnost i crtanje mi je jaca strana ali isto tako sam dobra i sa matematikom i fizikom, zanima me da li je arhitektura za mene( o tome razmisljam od svoje pete), a da ne protracim talenat za matematiku i fiziku, nagovaraju me za etf xD hvala unapred

anatoda

Broj poruka : 2
Datum upisa : 13.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

arhitektura Empty Re: arhitektura

Počalji  Angel22 Sub Jan 14, 2012 8:33 pm

anatoda ::pozdrav svima,mozda sam previse poranila sa ovim pitanjem (prvi sam razred gimnazije), ali potreban mi je savet, ja obozavam umetnost i crtanje mi je jaca strana ali isto tako sam dobra i sa matematikom i fizikom, zanima me da li je arhitektura za mene( o tome razmisljam od svoje pete), a da ne protracim talenat za matematiku i fiziku, nagovaraju me za etf xD hvala unapred

Au, teško pitanje... Pa pazi, najbitnije je da znaš gde se sama pronalaziš. Ukoliko je to arhitektura, onda je to arhitektura. Smile Umetnost i crtanje su samo jedan deo doduše. Ima tu još dosta stvari. Wink Najbolje je samo da odlučiš šta ćeš. U svakom slučaju imaš još puno vremena. Smile
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  anatoda Sre Jan 18, 2012 1:18 am

to je ipak moj unutrasnji nemir Very Happy hvala na odgovoru Very Happy

anatoda

Broj poruka : 2
Datum upisa : 13.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Jan 18, 2012 1:29 am

anatoda ::to je ipak moj unutrasnji nemir Very Happy hvala na odgovoru Very Happy

Nema na čemu. Wink
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh