MASTERI, ŠTA POSLE FAKSA?
+7
Bukinjo
Mala
pailhead
marjov
Ana Petrovic
arc
Urbanista
11 posters
Strana 7 od 12
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: MASTERI, ŠTA POSLE FAKSA?
Urbanista ::Ima ko 'oće...
Ajde, konkurs je otvoren:
OBUCITE URBANISTU
pa valjda treba prvo da ga svuchemo, da bi ga obukli hahahhhahha
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
s
Poslednji izmenio dana Pon Feb 04, 2008 5:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
arh_aurora- Broj poruka : 368
Godina : 40
Datum upisa : 25.12.2007
Au Aurora, koleginice?!
Lepo naš mudri ali neobrazovani narod kaže: "Ispod mire - trista vire"
Nisam očekivao pa da me ubiješ...
A lepo je NLB govorila...
Urbanista- Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007
SLEZEM SE!!!
SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE, SVLACENJE ...!!!!!
Ljudi!
Milorad ( Urbanista ) pobeg'o!
nishta od svlachenja koliko ja vidim
Ko je sad pa Milorad?
A sta je NLB govorila?Urbanista ::Au Aurora, koleginice?!
Ne seca se Aurora?
I kad sam ja bila mira?
Urbanista ::Ko je sad pa Milorad?
Milence, bre!
Aaaaaaaaaaaaa misliš Srpče?
Tu sam...
Tu sam...
Urbanista ::Au Aurora, koleginice?!
Ispod mire 100 djavola vire...koliko se ja secam
Šta je govorila...
Pa pitala je o utiscima sa letovanja? A ti - Iju profesorka, šta vam bi?
MA kakvo Srpche?Urbanista ::Aaaaaaaaaaaaa misliš Srpče?
Tu sam...
Jesi gledao nasu kultnu seriju"Ljubav na seoski nacin"?
Podseti me...ich se ne secam?Urbanista ::Šta je govorila...
Verovatno sam gledao, ne sećam se.
Ne znam ni ko sam, krv mi izmešana - samo tako...
Milorad iz "Ljubav na seoski nachin!" selljaku nijedan!
jooooj!
nisu obrazovanje samo knjige iz urbanizma!
jooooj!
nisu obrazovanje samo knjige iz urbanizma!
Ajde , bre, ne prenemazi se!Urbanista ::Verovatno sam gledao, ne sećam se.
Nego pricaj!
Ja misleo Sekula!
Seoski frajer
Seoski frajer
Bas mi je drago sto se ovako razvila jedna veoma ozbiljna tema, jer je ovo pravi odraz stanja na nasem fakultetu, odraz potpunog rasula, neozbiljnosti i nezainteresovanosti. Problem na ovom balkanu je sto ljudi ne pamte duze od zlatnih ribica, stoga sam arhivirao ovu temu, kao sto i zapisujem dogodovstine sa fakulteta, kako bih mogao da (se) podsetim kakav je to fakultet zapravo bio, i da takvu ljagu nikad nece moci da spere ma sta god se desilo.
Izvini aurora, ali tvoj zajedljiv i licemeran komentar moram da zakopam. U stanju si da napises 7 strana gluposti, ali nisi u stanju da procitas sta je tvoj drug i drugarica pisali:
Ako te interesuju cene radova, pitaj eminu, a ako te interesuje kako da predas tudj rad i dobijes vecu ocenu, pitaj urbanistu. Ja se u te stvari stvarno ne razumem. Koliko toliko se trudim da ipak ovo sve izguram sam, i posteno. Nikako mi ne pomaze ovde, ali ionako se spremam za neku drugu sredinu, gde je drugaciji sistem vrednosti.
arh_aurora ::pailhead ::
Ili kad pomislim samo kako funkcionise prepisivanje/kupovina radova/kupovina seminarskih. Kvalitetni studenti - nema sta.
A to moze i da se kupi?
Prvi put cujem?
I kolko kosta?
Mislim, pitam tebe, vidim, informisan si?
Izvini aurora, ali tvoj zajedljiv i licemeran komentar moram da zakopam. U stanju si da napises 7 strana gluposti, ali nisi u stanju da procitas sta je tvoj drug i drugarica pisali:
Emina ::
Isto tako se secam kad si neku glupost iz urbanizma prepisao od mene i kod istog ass dobio vecu ocenu. Zbog lepsheg rukopisa!
Urbanista ::Pailheade,
za tvoju informaciju, ja sam generacije 2002. i jaaaakooo dobro znam šta je stari sistem - za razliku od tebe. Obnovio sam 2. godinu zbog porodicnih problema, i to Emina jako dobro zna pa sam zbog toga trazio od nje da PREPISEM taj rad od urbanizma jer ga je ona PLATILA pa sam tako bio siguran da je u redu jer nisam imao mogućnosti da ga sam uradim.
Ako te interesuju cene radova, pitaj eminu, a ako te interesuje kako da predas tudj rad i dobijes vecu ocenu, pitaj urbanistu. Ja se u te stvari stvarno ne razumem. Koliko toliko se trudim da ipak ovo sve izguram sam, i posteno. Nikako mi ne pomaze ovde, ali ionako se spremam za neku drugu sredinu, gde je drugaciji sistem vrednosti.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
A sto licemeran ton????
Licemeran bi bio u slucaj da i sama akupujem radove, pa se onda cudim kako je to moguce...
Jel znas ti decace uopste znacenje reci licemeran?
A ako bas hoces da znas.........ton mi je bio ironican i cinican...a ne zajedljiv i licemeran....
Dupla greska! 15:0 za Auroru ))))
Ako treba pomoc oko ove dve reci....ma slobodno samo....pitaj. Ko pita, ne skita ))))
Jao...7 strana gluposti...jel si bas isao stranu po stranu pa brojao!
Pohvaljujem!
Odusevljena sam kolicinom paznje koju mi posvecujes!!!
I sta kazes 7 strana gluposti?
Ti posaljes jedan post koji je u rangu..nebrojeno mnogo strana gluposti........, decace, nezreli...
A da te pitam nesto, a sto ti toliko mrzis ovaj fax?
Pa sto brate, ne ode negde drugde da studiras, kad je bas takva ljaga od fakulteta?
Lepo odes, pa se uzdignes od svih nas?
Evo ja cu da ti nadjem neki fax u inostranstvu?
I sta ce faxu da naskodi sto si ti sacuvao postove, pa ces, sta...? Da ucenjujes dekanqa> dekanovu zenu i decu? Trazices da ti vrate pare od samofinansiranja....?
Pa jel' te terao neko da ides na samofinansiranje?
Objasni mi nacin na koji ces da bacis ljagu na fax, molim te?
Bas mi je drago sto se ovako razvila jedna veoma ozbiljna tema, jer je ovo pravi odraz stanja na nasem fakultetu, odraz potpunog rasula, neozbiljnosti i nezainteresovanosti. Problem na ovom balkanu je sto ljudi ne pamte duze od zlatnih ribica, stoga sam arhivirao ovu temu, kao sto i zapisujem dogodovstine sa fakulteta, kako bih mogao da (se) podsetim kakav je to fakultet zapravo bio, i da takvu ljagu nikad nece moci da spere ma sta god se desilo.
Ne vredi, jedna cela poruka od tebe, jednostavno mi je neobicno, zamara me, ne mogu da citam. De razbi svaku recenicu u zasebnu poruku, molim te.
Ne sumnjam da i sama kupujes radove, ali nije to nista vise licemerno od ovoga sto si sad uradila. Napisala si licemeran komentar, jer, dok mozda ti ne kupujes radove, znas da tvoji drugar i drugarica sa kojima cantras na sedam strana... rade.
Ne bacam nikakvu ljagu na fakultet on je vec toliko ljigav da vise ne moze biti. Samo se podsecam, eto kad na primer Urbanista spomene kompjutere, ja ga podsetim kakvi su nasi do juce bili.
Oticicu negde drugde ne brini, samo nije to tako lako, jer nesposoban kakav je ovaj nas fakultet, toliko je zakomplikovao situaciju da je to skoro nemoguce izvesti. Raskrsticu sa ove tri godine, pa se vidimo...
Ne sumnjam da i sama kupujes radove, ali nije to nista vise licemerno od ovoga sto si sad uradila. Napisala si licemeran komentar, jer, dok mozda ti ne kupujes radove, znas da tvoji drugar i drugarica sa kojima cantras na sedam strana... rade.
Ne bacam nikakvu ljagu na fakultet on je vec toliko ljigav da vise ne moze biti. Samo se podsecam, eto kad na primer Urbanista spomene kompjutere, ja ga podsetim kakvi su nasi do juce bili.
Oticicu negde drugde ne brini, samo nije to tako lako, jer nesposoban kakav je ovaj nas fakultet, toliko je zakomplikovao situaciju da je to skoro nemoguce izvesti. Raskrsticu sa ove tri godine, pa se vidimo...
pailhead ::Ne vredi, jedna cela poruka od tebe, jednostavno mi je neobicno, zamara me, ne mogu da citam. De razbi svaku recenicu u zasebnu poruku, molim te.
Ja ne znam odakle ti pravo da me vredjas?
Odakle ti pravo?
Posto pouzdano znas da kupujem radove?!!!!
Pre ce biti da si ti od mene neki kupio neki ili da ces kupiti!!!!
Tako stvari stoje!
A to sto rade moji drug i drugarica...to je njihova stvar...svi mi ovde imamo >18 (mada za tebe bas nesto i nisam siguran) odovorni smo za svoje postupke...nije to razlog da se sa nekim ne druzis zato sto kupuje radove................
A osim toga ne trce ljudi kroz fakultet sa transparentom KUPUJEM RADOVE!!!
JAo, bre, mali, pojela bih te za dorucak! Kada bi stavili dva projekta, rame uz rame!!!!
Posto znam kakvi su tvoji, a znam naravno i kakvi su moji
A sto se odlaska u inostranstvo tice, u proseku ti treba mesec dana cimanja da odes gde god hoces....
A to sto tebi ne polazi za rukom,...eh, to vam je deco vec druga prica....
Ne vredi, jedna cela poruka od tebe, jednostavno mi je neobicno, zamara me, ne mogu da citam. De razbi svaku recenicu u zasebnu poruku, molim te.
Pa vidim ja da tebi treba sve razloziti.....
A jel' znas ti da citas ili onako, slovo po slovo?
Meni ne polazi za rukom da pohvatam sve predmete na sopstvenom fakultetu u okviru redovnih studija, jer sam takozvana "modifikovana generacija". Da, u pravu si, mozda bi u stvari imao manje problema da sam otisao u neku drugu skolu i zamolio ih da mi priznaju ispite, nego sto ih imam sad u sopstvenoj skoli.
Dobro, ajde ne kupujes radove, ali radis nesto je jos gore - prodajes radove. Dakle, priznala si upravo da si prodavala radove, i da ih dalje prodajes, a to ne znaci da samo ucestvujes u prevari vec da prevaru upravo ti cinis mogucom. Da studenti nemaju od koga da kupe radove, ne bi ni bi prevare ni bilo.
Al ajde, stvarno ti to ne uzimam za zlo, Srbija brate...
Pre ce biti da si ti od mene neki kupio neki ili da ces kupiti!!!!
Dobro, ajde ne kupujes radove, ali radis nesto je jos gore - prodajes radove. Dakle, priznala si upravo da si prodavala radove, i da ih dalje prodajes, a to ne znaci da samo ucestvujes u prevari vec da prevaru upravo ti cinis mogucom. Da studenti nemaju od koga da kupe radove, ne bi ni bi prevare ni bilo.
pailhead ::Meni ne polazi za rukom da pohvatam sve predmete na sopstvenom fakultetu u okviru redovnih studija, jer sam takozvana "modifikovana generacija". Da, u pravu si, mozda bi u stvari imao manje problema da sam otisao u neku drugu skolu i zamolio ih da mi priznaju ispite, nego sto ih imam sad u sopstvenoj skoli.Pre ce biti da si ti od mene neki kupio neki ili da ces kupiti!!!!
Zapravo...greska...nisi ukapirao.....
Kada sam rekla da si pre ti od mene kupio rad, nego sto sam ga ja kupila od nekog....poredila sam te dve situacije, u smislu da je veca verovatnoca da si ti kupio rad od mene nego da sam ga ja kupila....
Ne radim radove....
Mogla sam da napisem i veca je verovatnoca da nas udari meteor ovoga trenutka, nego da cu ja ikada kupiti rad...........
Razumes?
Citaj pazljivije!!!!
pailhead ::Ma bre,
i rest my case
He, he , he....
So I can see