MASTERI, ŠTA POSLE FAKSA?
+7
Bukinjo
Mala
pailhead
marjov
Ana Petrovic
arc
Urbanista
11 posters
Strana 9 od 12
Strana 9 od 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: MASTERI, ŠTA POSLE FAKSA?
Hocu samo da kazem, malo sam zbunjen razvojem dogadjaja Da li jednostavno ovako potkovan tekst zvuci tako ostro, ili si ti stvarno to preozbiljno shvatio, nisam siguran. Ali u svakom slucaju, cini mi se kao da si me predstavio kako te promisljeno napadam svim mogucim sredstvima, a ja samo pokusavam da dokazem poentu da je ovo najgluplji fakultet na svetu, i da se crno pise ovoj masi koja ce uskoro da izadje i da trazi posao.
Al kad bolje razmislim sta se to mene tice, svako nek brine svoju brigu. U pravu si za emocije, jer su one to me sprecava da gledam samo svoju guzicu i teraju me da brinem o drugima, a kriza identiteta je mozda upravo ta gde se borim da to prevazidjem i da pocnem da brinem svoje brige.
Evo, ja cu ostati pri svome a to je - ne verujem u ovaj fakultet, u ovu zemlju, u ovu sredinu i u ove ljude, i stvarno se trudim da nesto uradim po tom pitanju. Odnosno, trudim se da promenim fakultet, zemlju, sredinu. Ti imas suprotno misljenje, verujes da su ovo najbolji ljudi na svetu, najbolja skola, i zdrava sredina, pretpostavljam da ces uraditi nesto suprotno od mene. Bices deo nekog lokalnog tima, radices u ovoj sredini, zavrsices ovu skolu (mozda i ostati u njoj?). Za 5-10-15 godina, videcemo gde je ko zavrsio, i kako je ko zadovljan karijerom, arhitekturom, sredinom i sl... u zdravlje.
Al kad bolje razmislim sta se to mene tice, svako nek brine svoju brigu. U pravu si za emocije, jer su one to me sprecava da gledam samo svoju guzicu i teraju me da brinem o drugima, a kriza identiteta je mozda upravo ta gde se borim da to prevazidjem i da pocnem da brinem svoje brige.
Evo, ja cu ostati pri svome a to je - ne verujem u ovaj fakultet, u ovu zemlju, u ovu sredinu i u ove ljude, i stvarno se trudim da nesto uradim po tom pitanju. Odnosno, trudim se da promenim fakultet, zemlju, sredinu. Ti imas suprotno misljenje, verujes da su ovo najbolji ljudi na svetu, najbolja skola, i zdrava sredina, pretpostavljam da ces uraditi nesto suprotno od mene. Bices deo nekog lokalnog tima, radices u ovoj sredini, zavrsices ovu skolu (mozda i ostati u njoj?). Za 5-10-15 godina, videcemo gde je ko zavrsio, i kako je ko zadovljan karijerom, arhitekturom, sredinom i sl... u zdravlje.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Moram ti priznati da su meni tvoj karakter i temperament zanimljivi.
Malo uvežbavam svoje znanje psihologije na tebi, izvini!
A, iskreno, hteo bih da ti pomognem jer tvoju ličnost povređuju prethodno iskazana gledišta, a inače si jako inteligentan, informisan i nisi kvaran po prirodi nego su te okolnosti navele na to.
BTW Gde god ti studirao - ponašao bi se isto.
U SAD-u si bio srećniji ali to bi te prošlo da si ostao duže...
Malo uvežbavam svoje znanje psihologije na tebi, izvini!
A, iskreno, hteo bih da ti pomognem jer tvoju ličnost povređuju prethodno iskazana gledišta, a inače si jako inteligentan, informisan i nisi kvaran po prirodi nego su te okolnosti navele na to.
BTW Gde god ti studirao - ponašao bi se isto.
U SAD-u si bio srećniji ali to bi te prošlo da si ostao duže...
Urbanista- Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007
Neka, sad me vec pomalo obuzima strah, prenaglo si pokazao kandze. Sacekacemo da se i ja malo potkujem znanjem iz ove oblasti. Cudi me samo kako sa sigurnoscu mozes da pises o temperamentu (mozda mislim na pogresnu stvar) citajuci samo jedan tekst. I psiholozi i psihijatri seanse valjda drze uzivo, valjda sa dobrim razlogom.
pailhead ::Ti imas suprotno misljenje, verujes da su ovo najbolji ljudi na svetu, najbolja skola, i zdrava sredina, pretpostavljam da ces uraditi nesto suprotno od mene.
U velikoj si zabludi.
Oni koji me poznaju znaju sasvim suprotno od ovok što si rekao o meni.
Ja godinama izučavam nemačku kulturu, jezik idr. i ovo sam ti već rekao.
I mene muče slične stvari kao i tebe pa ne odlazim, a inače bih sutra otišao!
I psiholozi i psihijatri seanse valjda drze uzivo, valjda sa dobrim razlogom.
Ja koristim druge metode...
Kako me ova recenica podseca na tadicev izborni slogan
Au al' je bilo gusto!
Jel si izašao na izbore?
Jel si izašao na izbore?
Znaš šta me interesuje...
Molim te pošalji par linkova slika koje bi bile u opticaju za nekog drugog tvog avatara?
Molim te pošalji par linkova slika koje bi bile u opticaju za nekog drugog tvog avatara?
Ajde ti meni odgovori na nesto. Zasto mislis da zelim da budem tvoje zamorce?
Pa daj doprinos nauci...
Kažem ti, inteligentan si, informisan ali i pesimista...
Možda sam zabrinut
Kažem ti, inteligentan si, informisan ali i pesimista...
Možda sam zabrinut
Ali to nije odgovor zasto ti mislis da ja zelim da budem zamorce? Cini mi se da si stekao takav utisak.
Urbanista ::Znaš šta me interesuje...
on bre ni na facebook nije stavio svoju sliku a trazish ovde to da uradi.....
kako da ne!
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
Na facebook ne umem da stavim svoje slike. Na myspace su sam stavio, doduse prastare i tu me mrzi da azuriram stranicu. Ne znam odakle vam ovakve ideje, pogotovo ako se uzme u obzir da se ja jedini svuda potpisujem imenom i prezimenom (al eto, ne stavljam slike i broj licne karte).
Pa želiš zato što te je sve ovo zaintrigiralo, zainteresovalo...
Tvoj ratio je konstatovao moje sugestije i želiš da nastaviš ali ne direktno jer ti sujeta to ne dozvoljava - tako misliš da gubiš.
Ja bih sada morao da budem precizan i okolišem pa bi me poslušao, tako da skratimo - pošalji neke slike...
Tvoj ratio je konstatovao moje sugestije i želiš da nastaviš ali ne direktno jer ti sujeta to ne dozvoljava - tako misliš da gubiš.
Ja bih sada morao da budem precizan i okolišem pa bi me poslušao, tako da skratimo - pošalji neke slike...
Ima tvoje slike na archinfo-u
Na Facebooku znaš i te kako ali izbor ti je... svakako ne opis tvog karaktera.
Na Facebooku znaš i te kako ali izbor ti je... svakako ne opis tvog karaktera.
pailhead ::Na facebook ne umem da stavim svoje slike.
takva inteligencija a ne umesh da stavish slike na facebook? mooolim te!
tu bajku nekom detetu ja matora za to
p.s.
Urbnisto, idi vidi koliko slika imam na facebook-u pa mi kazi!
nesto ne mogu da utvrdim
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
Sad mi deluje kao da ne razumes situaciju, da li je u pitanju inteligencija, tvoja pogresna analiza, tvrdoglavost ili sta vec, necu ti pruziti to zadovoljstvo (ajd cik analiziraj poslednje 4 reci). Ono sto me jeste zaintrigiralo i zainteresovalo je zasto mislis da bi na kraju popustio?
Ima jedan crtani koji se zove johhnie bravo, i jedna epizoda gde on upadne u pecinu kod Chronosa - medveda - gospodara svog vremena. Ovaj meda se hvali kako zna najtacnije vreme i ima hiljade satova koji su sinhronizovani i pokazuju isto vreme. Da bi demonstrirao meda zove info sluzbu i kada mu saopste koliko je sati kaze netacno, vec je toliko i toliko. Na to Bravo doda, "nije, ovaj pokazuje 12" a chronost kaze "to je video rekorder, cak ni ja Kronos, gospodar svog vremena, ne umem da podesim jedan od tih".
Facebook je glupost.
Facebook je glupost.
Popustio bi zato što tvoj ratio to želi jer unutar sebe hoćeš da pronađeš odgovor na stvari koje te muče ali sujeta ti ne daje. Morao bih sat vremena da pobeđujem tvoju sujetu kako bi ti ratio prevagnuo...
Ne bi ti upalilo. Idi i na dizajn zonu i pastuj ovaj tvoj tekst.
Opet je tvoja sujeta izražena. Suviše je ovo javno da bi koristio ratio. Ratio koristiš samo za tvoje interne stvari, sa drugima ne bi mogao.
Ti si perfekcionista i najmanja greška bi te navela da se osetiš kao pogrešan čovek.
Tvoj nepovoljni način reagovanja podrazumeva da je greška povod da se osetiš nekompetentnim i nedoraslim problemu, zbog čega si opterećen osećanjem bespomoćnosti.
Sigurno odustaješ i pre nego što pokušaš da rešiš problem, bez obzira što bi sigurno bio u stanju da ga rešiš?
I verovatno, često započinješ poslove, a ne završavaš ih?
Ti si perfekcionista i najmanja greška bi te navela da se osetiš kao pogrešan čovek.
Tvoj nepovoljni način reagovanja podrazumeva da je greška povod da se osetiš nekompetentnim i nedoraslim problemu, zbog čega si opterećen osećanjem bespomoćnosti.
Sigurno odustaješ i pre nego što pokušaš da rešiš problem, bez obzira što bi sigurno bio u stanju da ga rešiš?
I verovatno, često započinješ poslove, a ne završavaš ih?
Naprotiv, sve poslove koje zapocnem, zavrsim.
Uh...
Muči me Windows XP SP II, puk'o mi je film i sad planiram da instaliram Vistu 64
Znam da ću tek pući ali moram da probam...
Wish me luck!
Muči me Windows XP SP II, puk'o mi je film i sad planiram da instaliram Vistu 64
Znam da ću tek pući ali moram da probam...
Wish me luck!
wow...
ovo je najzabavnija tema na forumu, zao mi je sto je ranije nisam otvorio
ovo je najzabavnija tema na forumu, zao mi je sto je ranije nisam otvorio
ameridojtega- Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007
Strana 9 od 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Strana 9 od 12
Dozvole ovog foruma: