II semestar... Problemi, pitanja, predlozi...
+14
Tomash
Lightbulb
NeCcie
Aleksandra
Silvester
hugsy
Gah-gah
TNBmec
Anabeli
Angel22
neiw
Mica
SoSho
CKAJBOKEP
18 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 2 od 6
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: II semestar... Problemi, pitanja, predlozi...
uh... pojma nemam, malo vremena slobodnog i bice... ajd' videcemo neshto za sledecu nedelju a mozhda i onu tamo...
ajde najbolje u junuCKAJBOKEP ::uh... pojma nemam, malo vremena slobodnog i bice... ajd' videcemo neshto za sledecu nedelju a mozhda i onu tamo...
I tako prodje i ovaj mart...
Mica- Broj poruka : 104
Datum upisa : 24.01.2008
e organizujte i vi!!!! za ime sveta, pa nisam ja jedini student ovde koji se cima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sve spada na mene izgleda... kao shto je bilo na onom sastanku generacije, gde je bilo 20-oro ljudi,
svi su hteli neshto da rade, a sad pssssst... ne znam ja u chemu je problem!!! jel se ochekuje
da ja sve odradim...??!! ne razumem...
sve spada na mene izgleda... kao shto je bilo na onom sastanku generacije, gde je bilo 20-oro ljudi,
svi su hteli neshto da rade, a sad pssssst... ne znam ja u chemu je problem!!! jel se ochekuje
Meni samo nije jasno kako mozes da kazes da ne mozes da stignes da organizujes od obaveza na fakultetu?kao ima mnogo da se radi na uvodu u projektovanje...pa i mi smo imali iste predmete prosle godine,ali su se nasi predstavnici zrtvovali da bi organizovali protest,znaci nisu gledali kakve obaveze imaju na fakultetu...i bio je protest na kraju...a inace oni su na kraju godine bili jedni od najboljih studenata u generaciji sto se tice proseka...
CKAJBOKEP ::e organizujte i vi!!!! za ime sveta, pa nisam ja jedini student ovde koji se cima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pazi da kazem ja tebi nesto, prijavilo se nas 10-15 da pomazu! Ostavili smo e-mail adrese, ostavili smo telefone! Rekao si ti licno da ces nam poslati poruku kad bude nesto trebalo, da ces nas obavestiti i tako dalje! Ni jedna poruka niti e-mail nije stigao! Ni meni, ni bilo kome drugom! Receno je da ce da se sastavi dopis i posalje upravi, receno je da krecemo fino, pa ako iskuliraju i ne ide tako da cemo imati novi sastanak! Sta je uradjeno? Gde je sastanak?
Dalje, na prvom sastanku nije bilo bas 20 ljudi, al ajde! Svi znamo da je na vrata anf bio zalepljen a4 plakat sa obavestenjem, brdo ljudi ga nije videlo! Sledeci put, MOLIM TE, daj meni, ja cu da odstampam i zalepim obavestenje!
Dalje, niko nije rekao da samo ti treba da se cimas, ali koj si se moj prijavljivao za predstavnika godine kad non stop kukas! Pa valjda predstavnik treba najvise da pomogne da se nesto uradi, a najmanje da kuka! Niko te nije terao da se prihvatis toga i niko te ni sad ne tera da sve radis sam! Ponavljam, sigurno znam da se prijavilo dovoljno ljudi i znam da nikom nista nije receno!
Ako nisi za strajk, covece, lepo reci otvoreno! Ako neces da pomognes, lepo reci otvoreno!
Ako hoces, onda daj da malo manje kukamo i da se organizujemo! Sastanak je bio pre mesec dana i od tad nista! Nesto je vec moglo da se resi!
Dakle, kad je iduci sastanak generacije?
U julu? Oktobru?
CKAJBOKEP ::e organizujte i vi!!!! za ime sveta, pa nisam ja jedini student ovde koji se cima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cekaj, Vlado.. Cemu ovajizliv besa? Troje je izabrano za PREDSTAVNIKE GODINE, ti si jedan od njih. I ako se neko od vas obrati upravi ili bilo kom profesoru, oni znaju da iza vas stoji citava godina. Jer ste PREDSTAVNICI. Zato ljudi i jure vas da nesto preduzmete. Lazu i Tijanu ne vidimo na forumu, stoga se ovde obracamo samo tebi. Ne bi isti efekat imalo da ja sad sama odem i trazim da pricam sa bilo kim. Citava generacija stoji iza vas, a ako vam je portebna neka konkretna pomoc, kolega Neiw je vec naglasio da postoje ljudi koji su spremni na akciju. Stoga ne shvatam zasto se ljutis..
Gah-gah- Broj poruka : 81
Godina : 36
Datum upisa : 21.12.2007
ne ljutim se... nego samo pokushavam da odradim i ja svoj deo posla shto se tiche faxa... u ponedeljak sledeci sastanak
generacije!!! 31. marta, ponovo sastanak generacije, pa da vdimo shta dalje... odbili nas, i eto!! idemo dalje...
da ponovimo 31. marta u 15h, posle predavanja prof Shuvakovica, sastanak generacije...!!!!!
generacije!!! 31. marta, ponovo sastanak generacije, pa da vdimo shta dalje... odbili nas, i eto!! idemo dalje...
da ponovimo 31. marta u 15h, posle predavanja prof Shuvakovica, sastanak generacije...!!!!!
Wow... E ima promena plana... Sad su mi javili da je zakazan sastanak za utorak sa upravom!!!!
tako da mozhemo da se okupimo u pon, chisto da se izdogovaramo za plan b, c, d, e...
tako da mozhemo da se okupimo u pon, chisto da se izdogovaramo za plan b, c, d, e...
moze, ali daj onda da sutra obavestimo ljude o tome, jer ako bude obavestenje u pon za pon, opet ce malo njih videti i ostati!CKAJBOKEP ::Wow... E ima promena plana... Sad su mi javili da je zakazan sastanak za utorak sa upravom!!!!
Ili da okacimo u ponedeljak, ali fazon na nekim bas vidnim mestima i mestima gde ga svi videti, tipa amf, automat za kafu, vrata od wc-a i to
izaci cu ja pred generaciju sutra, p' cu da kazhem! nij' frka...
jedno pitanje za sve kolege. ili bar koliko ih ima ovde..
je l' se i vama cini da test iz imau vuce mnogo poena za tako malo pitanja?
je l' se i vama cini da test iz imau vuce mnogo poena za tako malo pitanja?
e proshle godine je bio jedan kolokvijum od 50poena!!! isto pitanja, samo je bilo vishe oblasti!!!
tako da je ovo kull!!!
tako da je ovo kull!!!
Ne znam samo da li je nosio 40 ili 50 poena...samo to nisam siguran,ali mislim da je 50
hehe, nosio je 50 poena - i nije bilo lako.. mislim da je bio 16. maja, tad je jednoj ortakinji bio rodjendan, pa smo se zapili posle kolokvijuma
ja sam najbolje naucio tako sto sam poskidao sve slike sa prezentacija, izmesao ih, i onda pitanje: ko, sta gde, kada..
a da ne kazem da je blagojevicka zastitila prezentacije, tako da ne mogu slike da se kopiraju pa sam 200+ komada skidao na print screen.. bilo je veselo
ne znam da li je ostalo kao prosle godine da ako osvojite max, daje dodatne poene
tipa kod nas ko je dobio 50,49,48 dobio je 5 poena bonus, ja imao 55, nisam se zalio, samo nabubajte to.. srecno!
ja sam najbolje naucio tako sto sam poskidao sve slike sa prezentacija, izmesao ih, i onda pitanje: ko, sta gde, kada..
a da ne kazem da je blagojevicka zastitila prezentacije, tako da ne mogu slike da se kopiraju pa sam 200+ komada skidao na print screen.. bilo je veselo
ne znam da li je ostalo kao prosle godine da ako osvojite max, daje dodatne poene
tipa kod nas ko je dobio 50,49,48 dobio je 5 poena bonus, ja imao 55, nisam se zalio, samo nabubajte to.. srecno!
TNBmec- Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007
ma vec je proslo..
a, brate, uzasavam se bubanja!
a, brate, uzasavam se bubanja!
Znaci danas se vidimo u ampitetru??? Odlicno...
Nego ja imam pitanje, da li neko zna mozda koliko deru ako se ponistava ocena iz materijala?
Ja sam dobila 6 a hocu vise, pa pitam da li bi neko mogao malo da pomogne
Nego ja imam pitanje, da li neko zna mozda koliko deru ako se ponistava ocena iz materijala?
Ja sam dobila 6 a hocu vise, pa pitam da li bi neko mogao malo da pomogne
Ne razumem,sta ti to znci koliko deru?Pa samo izadjes ponovo na ispit ako hoces da ga ponovis...a ako mislis na tezinu ispita,ne znam...nama je prosle godine bio iste tezine,mislim dosta ljudi je popravilo lagano ocenu,a oni koji su prvi put izasli su dobili dosta dobre ocene...mada bih reko da je vama ove godine bio nesto tezi ispit nego nama,barem po onome sto sam cuo...
A moram li nekome da (stud. sluzbi) kazem da ponistavam ispit ili samo izadjem ponovo???
Sta je bilo na sastanku s upravom juce???
Sta je bilo na sastanku s upravom juce???
da, sta bi na sastanku?
Mica ::A moram li nekome da (stud. sluzbi) kazem da ponistavam ispit ili samo izadjem ponovo???
ma jok samo opet izadjes na ispit...
Hvala na pomoci...
E, mene uhvatila zesca frka da nista ne znam... A kako i da znam kad materijala ima mali milion...
Jesu li laksa pitanja u drugom roku???
Jesu li laksa pitanja u drugom roku???
Skaj, je l' bilo uopste onog sastanka sa upravom?
Gah-gah ::Skaj, je l' bilo uopste onog sastanka sa upravom?
da, ozbiljno, STA SE DESAVA?
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ECTS problemi
» Raspored za letnji semestar 2007/2008
» Par pitanja od novajlije
» Materijali u arhitekturi
» pitanja za vece godine
» Raspored za letnji semestar 2007/2008
» Par pitanja od novajlije
» Materijali u arhitekturi
» pitanja za vece godine