archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

II semestar... Problemi, pitanja, predlozi...

+14
Tomash
Lightbulb
NeCcie
Aleksandra
Silvester
hugsy
Gah-gah
TNBmec
Anabeli
Angel22
neiw
Mica
SoSho
CKAJBOKEP
18 posters

Strana 2 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole

II semestar... Problemi, pitanja, predlozi... - Page 2 Empty Re: II semestar... Problemi, pitanja, predlozi...

Počalji  CKAJBOKEP Ned Mar 23, 2008 2:22 pm

uh... pojma nemam, malo vremena slobodnog i bice... ajd' videcemo neshto za sledecu nedelju a mozhda i onu tamo...
CKAJBOKEP
CKAJBOKEP

Broj poruka : 168
Godina : 36
Datum upisa : 02.11.2007

http://myspace.com/justvlajko

Nazad na vrh Ići dole

II semestar... Problemi, pitanja, predlozi... - Page 2 Empty Re: II semestar... Problemi, pitanja, predlozi...

Počalji  neiw Pon Mar 24, 2008 1:32 am

CKAJBOKEP ::uh... pojma nemam, malo vremena slobodnog i bice... ajd' videcemo neshto za sledecu nedelju a mozhda i onu tamo...
ajde najbolje u junu
neiw
neiw

Broj poruka : 142
Datum upisa : 18.12.2007

http://www.myspace.com/stevan1988

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Uto Mar 25, 2008 11:27 am

I tako prodje i ovaj mart... Evil or Very Mad Shocked affraid
Mica
Mica

Broj poruka : 104
Datum upisa : 24.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  CKAJBOKEP Sre Mar 26, 2008 1:57 am

e organizujte i vi!!!! za ime sveta, pa nisam ja jedini student ovde koji se cima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sve spada na mene izgleda... kao shto je bilo na onom sastanku generacije, gde je bilo 20-oro ljudi,
svi su hteli neshto da rade, a sad pssssst... ne znam ja u chemu je problem!!! jel se ochekuje
da ja sve odradim...??!! ne razumem...
CKAJBOKEP
CKAJBOKEP

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  SoSho Sre Mar 26, 2008 11:13 pm

Meni samo nije jasno kako mozes da kazes da ne mozes da stignes da organizujes od obaveza na fakultetu?kao ima mnogo da se radi na uvodu u projektovanje...pa i mi smo imali iste predmete prosle godine,ali su se nasi predstavnici zrtvovali da bi organizovali protest,znaci nisu gledali kakve obaveze imaju na fakultetu...i bio je protest na kraju...a inace oni su na kraju godine bili jedni od najboljih studenata u generaciji sto se tice proseka...
SoSho
SoSho

Broj poruka : 135
Godina : 37

http://www.myspace.com/sosho87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  neiw Čet Mar 27, 2008 4:51 pm

CKAJBOKEP ::e organizujte i vi!!!! za ime sveta, pa nisam ja jedini student ovde koji se cima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sve spada na mene izgleda... kao shto je bilo na onom sastanku generacije, gde je bilo 20-oro ljudi,
svi su hteli neshto da rade, a sad pssssst... ne znam ja u chemu je problem!!! jel se ochekuje

pazi da kazem ja tebi nesto, prijavilo se nas 10-15 da pomazu! Ostavili smo e-mail adrese, ostavili smo telefone! Rekao si ti licno da ces nam poslati poruku kad bude nesto trebalo, da ces nas obavestiti i tako dalje! Ni jedna poruka niti e-mail nije stigao! Ni meni, ni bilo kome drugom! Receno je da ce da se sastavi dopis i posalje upravi, receno je da krecemo fino, pa ako iskuliraju i ne ide tako da cemo imati novi sastanak! Sta je uradjeno? Gde je sastanak?
Dalje, na prvom sastanku nije bilo bas 20 ljudi, al ajde! Svi znamo da je na vrata anf bio zalepljen a4 plakat sa obavestenjem, brdo ljudi ga nije videlo! Sledeci put, MOLIM TE, daj meni, ja cu da odstampam i zalepim obavestenje!
Dalje, niko nije rekao da samo ti treba da se cimas, ali koj si se moj prijavljivao za predstavnika godine kad non stop kukas! Pa valjda predstavnik treba najvise da pomogne da se nesto uradi, a najmanje da kuka! Niko te nije terao da se prihvatis toga i niko te ni sad ne tera da sve radis sam! Ponavljam, sigurno znam da se prijavilo dovoljno ljudi i znam da nikom nista nije receno!
Ako nisi za strajk, covece, lepo reci otvoreno! Ako neces da pomognes, lepo reci otvoreno!
Ako hoces, onda daj da malo manje kukamo i da se organizujemo! Sastanak je bio pre mesec dana i od tad nista! Nesto je vec moglo da se resi!
Dakle, kad je iduci sastanak generacije?
U julu? Oktobru?
neiw
neiw

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gah-gah Čet Mar 27, 2008 9:34 pm

CKAJBOKEP ::e organizujte i vi!!!! za ime sveta, pa nisam ja jedini student ovde koji se cima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cekaj, Vlado.. Cemu ovajizliv besa? Troje je izabrano za PREDSTAVNIKE GODINE, ti si jedan od njih. I ako se neko od vas obrati upravi ili bilo kom profesoru, oni znaju da iza vas stoji citava godina. Jer ste PREDSTAVNICI. Zato ljudi i jure vas da nesto preduzmete. Lazu i Tijanu ne vidimo na forumu, stoga se ovde obracamo samo tebi. Ne bi isti efekat imalo da ja sad sama odem i trazim da pricam sa bilo kim. Citava generacija stoji iza vas, a ako vam je portebna neka konkretna pomoc, kolega Neiw je vec naglasio da postoje ljudi koji su spremni na akciju. Stoga ne shvatam zasto se ljutis.. Shocked
Gah-gah
Gah-gah

Broj poruka : 81
Datum upisa : 21.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  CKAJBOKEP Čet Mar 27, 2008 10:00 pm

ne ljutim se... nego samo pokushavam da odradim i ja svoj deo posla shto se tiche faxa... u ponedeljak sledeci sastanak
generacije!!! 31. marta, ponovo sastanak generacije, pa da vdimo shta dalje... odbili nas, i eto!! idemo dalje...
da ponovimo 31. marta u 15h, posle predavanja prof Shuvakovica, sastanak generacije...!!!!!
CKAJBOKEP
CKAJBOKEP

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  CKAJBOKEP Čet Mar 27, 2008 10:32 pm

Wow... E ima promena plana... Sad su mi javili da je zakazan sastanak za utorak sa upravom!!!!Smile
tako da mozhemo da se okupimo u pon, chisto da se izdogovaramo za plan b, c, d, e...Smile
CKAJBOKEP
CKAJBOKEP

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  neiw Pet Mar 28, 2008 1:11 am

CKAJBOKEP ::Wow... E ima promena plana... Sad su mi javili da je zakazan sastanak za utorak sa upravom!!!!Smile
tako da mozhemo da se okupimo u pon, chisto da se izdogovaramo za plan b, c, d, e...Smile
moze, ali daj onda da sutra obavestimo ljude o tome, jer ako bude obavestenje u pon za pon, opet ce malo njih videti i ostati!
Ili da okacimo u ponedeljak, ali fazon na nekim bas vidnim mestima i mestima gde ga svi videti, tipa amf, automat za kafu, vrata od wc-a i to Smile
neiw
neiw

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  CKAJBOKEP Pet Mar 28, 2008 2:04 am

izaci cu ja pred generaciju sutra, p' cu da kazhem!Smile nij' frka...Smile
CKAJBOKEP
CKAJBOKEP

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gah-gah Pet Mar 28, 2008 7:56 pm

jedno pitanje za sve kolege. ili bar koliko ih ima ovde.. Smile
je l' se i vama cini da test iz imau vuce mnogo poena za tako malo pitanja?
Gah-gah
Gah-gah

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  CKAJBOKEP Sub Mar 29, 2008 1:22 am

e proshle godine je bio jedan kolokvijum od 50poena!!! isto pitanja, samo je bilo vishe oblasti!!!
tako da je ovo kull!!!Smile
CKAJBOKEP
CKAJBOKEP

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  SoSho Sub Mar 29, 2008 4:33 am

Ne znam samo da li je nosio 40 ili 50 poena...samo to nisam siguran,ali mislim da je 50 Very Happy
SoSho
SoSho

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TNBmec Sub Mar 29, 2008 7:05 pm

hehe, nosio je 50 poena - i nije bilo lako.. mislim da je bio 16. maja, tad je jednoj ortakinji bio rodjendan, pa smo se zapili posle kolokvijuma Very Happy
ja sam najbolje naucio tako sto sam poskidao sve slike sa prezentacija, izmesao ih, i onda pitanje: ko, sta gde, kada..
a da ne kazem da je blagojevicka zastitila prezentacije, tako da ne mogu slike da se kopiraju pa sam 200+ komada skidao na print screen.. bilo je veselo
ne znam da li je ostalo kao prosle godine da ako osvojite max, daje dodatne poene
tipa kod nas ko je dobio 50,49,48 dobio je 5 poena bonus, ja imao 55, nisam se zalio, samo nabubajte to.. srecno!
TNBmec
TNBmec

Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gah-gah Ned Mar 30, 2008 4:20 pm

ma vec je proslo..
a, brate, uzasavam se bubanja! affraid
Gah-gah
Gah-gah

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Mar 31, 2008 11:59 am

Znaci danas se vidimo u ampitetru??? Odlicno...
Nego ja imam pitanje, da li neko zna mozda koliko deru ako se ponistava ocena iz materijala?
Ja sam dobila 6 a hocu vise, pa pitam da li bi neko mogao malo da pomogne Sad
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  SoSho Pon Mar 31, 2008 2:33 pm

Ne razumem,sta ti to znci koliko deru?Pa samo izadjes ponovo na ispit ako hoces da ga ponovis...a ako mislis na tezinu ispita,ne znam...nama je prosle godine bio iste tezine,mislim dosta ljudi je popravilo lagano ocenu,a oni koji su prvi put izasli su dobili dosta dobre ocene...mada bih reko da je vama ove godine bio nesto tezi ispit nego nama,barem po onome sto sam cuo...
SoSho
SoSho

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Sre Apr 02, 2008 10:59 am

A moram li nekome da (stud. sluzbi) kazem da ponistavam ispit ili samo izadjem ponovo???

Sta je bilo na sastanku s upravom juce??? Shocked
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gah-gah Sre Apr 02, 2008 12:15 pm

da, sta bi na sastanku?
Gah-gah
Gah-gah

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  SoSho Sre Apr 02, 2008 5:14 pm

Mica ::A moram li nekome da (stud. sluzbi) kazem da ponistavam ispit ili samo izadjem ponovo???

ma jok samo opet izadjes na ispit...
SoSho
SoSho

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Sre Apr 02, 2008 9:23 pm

Hvala na pomoci...
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Ned Apr 06, 2008 5:49 pm

E, mene uhvatila zesca frka da nista ne znam... A kako i da znam kad materijala ima mali milion...
Jesu li laksa pitanja u drugom roku???
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gah-gah Sre Apr 09, 2008 3:07 pm

Skaj, je l' bilo uopste onog sastanka sa upravom?
Gah-gah
Gah-gah

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  neiw Sre Apr 09, 2008 7:36 pm

Gah-gah ::Skaj, je l' bilo uopste onog sastanka sa upravom?

da, ozbiljno, STA SE DESAVA?
neiw
neiw

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu