archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PROTEST (podrska)

+17
hugsy
MaXx_!
storm_raider1
SoSho
drum1
TNBmec
Anabeli
ameridojtega
Lucas
prof. Voland
Angel22
Bukinjo
CKAJBOKEP
pailhead
kosta
rick_sha
Mica
21 posters

Strana 2 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

PROTEST (podrska) - Page 2 Empty Re: PROTEST (podrska)

Počalji  Lucas Ned Maj 18, 2008 7:12 pm

volim kad te slusam budjo mnogo si mudar Razz Razz Razz

salu na stranu - budja je sasvim u pravu - daj da napravimo nesto zajedno - nama treba master vama budzet
Lucas
Lucas

Broj poruka : 72
Datum upisa : 20.12.2007

http://www.dominante.co.rs/lukamladenovic

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Ned Maj 18, 2008 7:20 pm

propustio si deo gde sam napisao da je kasno da protestvujemo sada, kad predavanja skoro da nema, ljudi rade i spremaju ispite kuci i predaju ih profanima.
besmisleno je sad protestvovati........

Bukinjo

Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Ned Maj 18, 2008 8:42 pm

Pa, nama nije, jer smo mi do 30. maja aktivni na faxu...

Elem, vise puta smo pokusali da kontaktiramo drugu godinu, mislim da je cak par ljudi upuceno. Neko je dosao i do zbora koji sam odrzala u ponedeljak.
Nije samo vas problem master, vec i prve godine, tako da mozemo da se udruzimo, ali LJUDI SAMO AKO IMATE VOLJU.
Organizacija za prvi protest je propala jer su je vodili neobavesteni ljudi. Ne mislim da se to dogadja i sada. Nas troje se posteno iscimalo s obzirom da nemamo nikoga ko zeli da nam pomogne. Sinoc smo bili na razgovoru sa filozofima, oni sa nama zele da pokrenu univerzitetski protest u oktobru, a ovaj nas bi trebalo da bude i dobra uvertira za oktobar. Shvatite da je problem mastera na svim fakultetima!!!

Javite mi sta ste odlucili.
Mica
Mica

Broj poruka : 104

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Ned Maj 18, 2008 8:55 pm

Problem je u celoj reformi, i sto vise vremena prolazi, sve su manje sanse da ce se ista moci preduzeti po pitanju mastera, i tog prelaska na budzet, sto su samo dve male stavke u celom problemu.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Ned Maj 18, 2008 9:50 pm

haha,
pa ljudi moji, imam utisak po tvojim postovima maco da je ovo mnogo sve izhitreno i nepromisljeno.

i nama je nastava do 30 maja, ali idalje vazi ono sto sam napisao, ljudi jednostavno ne idu na faks osim kad se ide na vezbe, a to je retko.

izabrali ste los trenutak za organizaciju protesta i to je sve.

Uostalom, filozofi cisto da znate su povezani sa anarhi pokretom koji je mogao debelo da ugrozi nas protest, manite se njih...oni su na losem glasu i samo mogu da vam odmognu.

toliko od mene.
poz

Bukinjo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Ned Maj 18, 2008 10:23 pm

Slazem se sa Pailom da je sustina problema u reformi, ovog Bolonjskog procesa, i da bi sto pre trebalo nesto uraditi. Bukinjo ja sam sa nekim ljudima, necu ih imenovati javno, pricao po pitanju mastera i dobio sam veoma zanimljive odgovore, kao sto su tipa da ne treba da nas bude na masteru vise od stotinjak, da treba toliko da kosta i takve slicne stvari. Bio sam iznenadjen odgovorima i stavovima. Jednostavno se ne razmsilja o ovoj temi koliko bi trebalo, a verovatno ce sve biti u zadnji cas, sto nije dobro. Treba sve ranije srediti i isplanirati. Sto se tice filozofa, znam Matiju Medenicu, i ok je lik, i ima dosta ok ljudi sa filozofskog. I ako je neko clan ASI-a sa filozofskog ili sa nekog drugog fakulteta, to je njegova licna stvar i odluka. Svako ima pravo na svoje opredeljenje. Samo treba voditi racuna da je to protest protiv visine skolarine, prelaska na budzet i pitanje mastera.
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Maj 19, 2008 8:33 am

Ja sam s Matijom u kontaktu jos od prve oranizacije protesta. A i dosta je pomogao oko ovoga. Znamo se jos od osnovne nas dvoje.
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Maj 19, 2008 10:17 am

@ Bukinjo

Posto si ti dobio sve sto si hteo, a koliko vidim boli te uvo za sve pa i za master iz ne znam kojih razloga (imas pare, burzuj si ili su ti mamica i tatica sve sredili), ne moras da sabotiras tudje pokusaje da dodju do onoga sto ne mogu da dobiju jer nisu u istoj poziciji kao ti. Samozivi ljudi nas ne zanimaju!!!

Ova tema je otvorena za one koji zele da nam pomognu i pridodaju svoje probleme, NE DA PLJUJU JER IMAJU ZASTICENU GUZICU!!!
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Maj 19, 2008 10:20 am

Angel22 ::Slazem se sa Pailom da je sustina problema u reformi, ovog Bolonjskog procesa, i da bi sto pre trebalo nesto uraditi. Bukinjo ja sam sa nekim ljudima, necu ih imenovati javno, pricao po pitanju mastera i dobio sam veoma zanimljive odgovore, kao sto su tipa da ne treba da nas bude na masteru vise od stotinjak, da treba toliko da kosta i takve slicne stvari. Bio sam iznenadjen odgovorima i stavovima. Jednostavno se ne razmsilja o ovoj temi koliko bi trebalo, a verovatno ce sve biti u zadnji cas, sto nije dobro. Treba sve ranije srediti i isplanirati. Sto se tice filozofa, znam Matiju Medenicu, i ok je lik, i ima dosta ok ljudi sa filozofskog. I ako je neko clan ASI-a sa filozofskog ili sa nekog drugog fakulteta, to je njegova licna stvar i odluka. Svako ima pravo na svoje opredeljenje. Samo treba voditi racuna da je to protest protiv visine skolarine, prelaska na budzet i pitanje mastera.

Sto se ovoga tice, ja se u potpunosti slazem sa tobom.
A Pailhead, mislim da od preterane filozofije danas nemamo 'leba. Treba da krenemo u akciju i to sto pre!!!
Toliko od mene!
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Maj 19, 2008 10:25 am

pailhead ::Nikad nije kasno, samo sto sad stvarno nema nikakvog smisla, pre izbora... imalo je smisla.

Ne, jer ce se sad svi potruditi da budu fini. Pogotovo ta "Evropska Srbija". Trebalo bi prvo resiti probleme ove zemlje, da bismo mogli da prismrdimo evropskoj uniji.
Smisla sad ponajvise i ima, jer im treba drmnuti par dobrih samara dok se ne dogovore oko daljeg vodjenja Srbije u propast.
Dokle misle da gaze omladinu koja je jos uvek kol'ko tol'ko neiskvarena, koja je vredna, koja radi... To znaci, da mi iako ostvarimo 60ECTS, mi nemamo pravo da budemo finansirani iz budzeta. Znaci, budzetlija ce moci da ima prosek 6,00, a mi ostali ni sa 9,00 necemo moci da predjemo na budzet. Tu nesto debelo ne valja, pogotovo ako za sve fakultete vazi da sa 60ECTS ja jesam budzetski student.
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Maj 19, 2008 10:29 am

Lucas ::volim kad te slusam budjo mnogo si mudar Razz Razz Razz

salu na stranu - budja je sasvim u pravu - daj da napravimo nesto zajedno - nama treba master vama budzet

I nama treba master. Zato i treba da se udruzimo!!! Samo sto vama slabo ide kapiranje!!!
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ameridojtega Pon Maj 19, 2008 1:35 pm

nemoj taj nadrndani stav, neces nista postici time...
odbija ljude
ameridojtega
ameridojtega

Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Pon Maj 19, 2008 1:49 pm

ameridojtega ::nemoj taj nadrndani stav, neces nista postici time...
odbija ljude

HALLELUJAH !!!

smiri se mala,
nabila si neki ego, samaras studente sada, one od kojih ocekujes podrsku, na istoj smo strani, izglea to nisi ukapirala mico!

smiri se malo, ustini se pre nego sto pises neki post i udahni duboko, jer ocigledno nisi nizakakvu smirenu diskusiju ili RASPRAVU, a upravo ces time da se bavis na protestu.

Kao neko ko je iz korena sa jos dvoje ljudi pokrenuo protest mogu samo da ti kazem da mnogo juris u pogresne zakljucke i ne znas o cemu pricas na prvom mestu.

Dakle, gde su ti silni ljudi koji zele protest? gde?
nisam ja ovde onaj koji uzurpira, pa se ne postavljaj tako premam meni, ti nezrelo deriste.

Bukinjo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Anabeli Pon Maj 19, 2008 2:31 pm

Bukinjo ::
ameridojtega ::nemoj taj nadrndani stav, neces nista postici time...
odbija ljude

HALLELUJAH !!!

smiri se mala,
nabila si neki ego, samaras studente sada, one od kojih ocekujes podrsku, na istoj smo strani, izglea to nisi ukapirala mico!

smiri se malo, ustini se pre nego sto pises neki post i udahni duboko, jer ocigledno nisi nizakakvu smirenu diskusiju ili RASPRAVU, a upravo ces time da se bavis na protestu.

Kao neko ko je iz korena sa jos dvoje ljudi pokrenuo protest mogu samo da ti kazem da mnogo juris u pogresne zakljucke i ne znas o cemu pricas na prvom mestu.

Dakle, gde su ti silni ljudi koji zele protest? gde?
nisam ja ovde onaj koji uzurpira, pa se ne postavljaj tako premam meni, ti nezrelo deriste.

Ne secam se da si se ti ponasao nesto bolje prema njoj kad je trazila podrsku. Posle svega sto sam procitala, imas najmanje prava da joj nesto prigovoris, a kamoli da je vredjas.
Klinac si ponajvise ti, jer kada se pomoc ocekivala ti si ismevao. U svakom slucaju, ni ti ne znas da se ponasas!!!
Anabeli
Anabeli

Broj poruka : 73
Datum upisa : 04.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Pon Maj 19, 2008 2:48 pm

ok, ok, smanjite vikanje molim te.

Pazi, sta vi ocekujete, da kazem, ajde da protestvujemo, to je krajnje nezrelo i nepromisljeno.
Svaka stvar mora dobro da se proanalizira, te se u svim intelektualni krugovima, ili kvazi intelektualnim razvije diskusija koja da plodom neke zakljucke, a onda se na osnovu njih radi nesto.

Ako ona misli, da ja i ostalih par stotina studenata nju prati, u njenim suludim idejama, bez da kaze nesto, da predlog, zamerku, ideju....pa to nije demokratija, niti borba za prava studenata, nego diktatura neke klinke koja je u opasnom tripu.

promislite malo, svezi ste jos uvek.

poz

Bukinjo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Anabeli Pon Maj 19, 2008 4:06 pm

Niko ne vice. To je prvo!

A drugo, ona je samo pretpostavila da i vas zanima da resite neke probleme. U redu, pogresili smo sto smo uopste pomislili da vas zanima resenje mastera koji i nas ceka! Ne moras da ucestvujes ako neces. Ima sigurno ljudi koji drugacije razmisljaju.
Probleme prve godine ne znas kada je u pitanju protest. Mica je jedina na forumu koja nesto govori, a organizatora je jos sedmoro. Ne zelim, niti imam vremena da se bavim vaspitavanjem osoba koje su od mene starije.

Trazeno je, odbio si. Ok. Ali ti niko nije trazio da ubedjujes svojim stavovima druge ljude da ne treba da se protestvuje.
Anabeli
Anabeli

Broj poruka : 73
Datum upisa : 04.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Pon Maj 19, 2008 9:23 pm

nemas ti brige i potrebe da druge obrazujes,
mogu da tvrdim da imam drasticno vise zivotnog iskustva od vas prvaka koji ovde nastupate...a stariji nesto i nisam.

Jos jednom kazem, pristup vam je pogresan i tako nikoga necete privuci, a na prvom mestu analiticki lose posmatrate stvari.

morate da pocnete da razmisljate o svemu ispocetka...

Inace, kako ne vicete, zar niste ucili u osnovnoj skoli cemu sluzi znak uzvika?

poz

Bukinjo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TNBmec Pon Maj 19, 2008 9:37 pm

I sta se na kraju desava, kada protestujete?
malo sam se izgubio u silnom prepucavanju.. Smile
TNBmec
TNBmec

Broj poruka : 63

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Maj 19, 2008 9:55 pm

Ne tice vas se. Dovoljno ste pokazali.

M.
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TNBmec Pon Maj 19, 2008 10:59 pm

hvala ni na cemu.
pokazala si i ti kako generalizujes.
ali dobro, odrasces i ti..

pozdrav

I.
TNBmec
TNBmec

Broj poruka : 63

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Maj 19, 2008 11:49 pm

Ne, ja sam se samo umorila od ljudi koji nista ne cine i sabotiraju druge jer ce njima biti bolje.
Dosta mi je takvih. Ne zelim vise da se raspravljam. Ne mogu sve sama da uradim sa jnih dvojicom za 272 ljudi koji dupe ne pomeraju, a da me za to jos povrh svega neko vredja i potcenjuje.

Hvala vama.
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Pon Maj 19, 2008 11:52 pm

Mico, jedno misljenje ne znaci da svi tako misle. Ne treba generalizoavti celu generaciju. I ne treba na taj nacin reagovati da prekidate odnose sa nama. TNBmec je ok lik, i on je pratio sta se dogadja kod vas na godini, cak vas i on podrzava u protestu, i stvarno mislim da taj nacin obracanja prema njemu nije primeran. Ne bi trebalo da okreces ledja drugim ljudima, ako te je jedna osoba uvredila. Jedno zrno peska ne cini pustinju. Znaci, trebaju se smiriti strasti, ne treba nam svadja, to oni iz uprave i ocekuju od nas, da se stalno svadjamo, da ne mozemo da se organizujemo, da ne mozemo da se ujedinimo. I za to vreme oni mogu da rade sta hoce. Ja znam da pojedini asistenti prate sta se desava na ovom forumu i zlurado se smeju kada citaju postove ovakvih sadrzina. Za ime Boga, nemojmo to dozvoliti. Pustite Bukinja, vidite da ne zna gde mu je glava.
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Pon Maj 19, 2008 11:57 pm

HAHAHAHAHA

moram da ti kazem da si me negativno iznenadio.

a ti mico, nek ti je bog na pomoci, jer ni sama nisi svesna sta pricas, a zvucis kao da nisi sa ovog fakulteta, vec kao neka kasirka...

Poslednji izmenio Bukinjo dana Pon Maj 19, 2008 11:59 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

Bukinjo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mica Pon Maj 19, 2008 11:57 pm

Ja i dalje mislim da posle svega, nema svrhe saradjivati. Ovo nije nacin. Kad neko pokaze dobru volju, odmah je gazen.
Mica
Mica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  rick_sha Pon Maj 19, 2008 11:59 pm

Ne znam cemu pre da se smejem? Laughing
rick_sha
rick_sha

Broj poruka : 66
Datum upisa : 18.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu