archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Master za sadasnju trecu godinu?

+17
Bukinjo
Berthold Konrad
Gah-gah
Ell
ameridojtega
Cale
TetkaH
lussster 5188
petkobb
danilo
pailhead
Sauence
sy_arh
mimibog
Lazar
prof. Voland
Emil Esov
21 posters

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Ići dole

Master za sadasnju trecu godinu? - Page 5 Empty Re: Master za sadasnju trecu godinu?

Počalji  prof. Voland Sub Apr 12, 2008 11:25 pm

pa sad...ne treba puno plakati.... Laughing
prof. Voland
prof. Voland

Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Master za sadasnju trecu godinu? - Page 5 Empty Re: Master za sadasnju trecu godinu?

Počalji  TNBmec Ned Apr 13, 2008 12:36 am

prof. Voland ::pa sad...ne treba puno plakati.... Laughing

care... Very Happy
TNBmec
TNBmec

Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Ned Apr 13, 2008 12:37 am

Treba se samo kvalitetno snaci.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  lussster 5188 Ned Apr 13, 2008 8:49 pm

da ali kako?!
svi prestanu da pricaju o masteru kad im spomenes bilo sta drugo zanimljivije...[na nasem faxu su to prugice i zvezdice na odeci]

a ja ne placem od alkohola i slicnih supstancija Very Happy

ja se samo plasim da oni opste rasulo u zemlji trenutno ne iskoriste na nacin koji ce samo njima odgovarati, a da mi necemo nista moci da uticemo...

mada mozda su i oni u rasulu....

i sad pitanje koje deluje kao teorija zavere...

ko su oni????

ko je zapravo u upravi fakulteta??

posto sumnjam da dekan i prodekan donose sve bitne odluke...
lussster 5188
lussster 5188

Broj poruka : 139
Godina : 38
Datum upisa : 15.12.2007

http://www.myspace.com/althalusdushman

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pingvince Ned Apr 13, 2008 11:22 pm

e,ovako ljudi,informacija od profanke koja je u tom savetu za nas master.
ove god tj generaciju 05 ce provuci.Odnosno svi koji osvoje svih 180p ce se upisati na master na budzet,nece praviti rang listu po proseku.
A sledece godine su ljudi ugasili,posto ce primiti samo njih 100 i od tih 100 samo 7 na budzet!!!
pingvince
pingvince

Broj poruka : 42
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Ned Apr 13, 2008 11:33 pm

lussster 5188 ::da ali kako?!

Ma ja sam mislio za drogu.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TNBmec Ned Apr 13, 2008 11:43 pm

zlo i naopako! Shocked
ovi sto su sledece godine ugasili su '87? pale
pa mi smo oni, ja sam jedan od njih affraid

ali dobro, ionako sam mislio da negde napolju zavrsavam.
lik za ispit za tipologiju 1 danas se uopste nije pojavio.
a timotijevica smo za predaju kolokvijuma iz tipologije 2 cekali sat i po da bi otisli do prodekanke za nastavu da bi nam saopstila da nam je profa u banjaluci Mad
pa te takva neodgovornost malo... naljuti Mad Evil or Very Mad
TNBmec
TNBmec

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  tja sam =] Pon Apr 14, 2008 12:10 am

hm.. ja se izvinjavam, koliko je proverena ta informacija za nas 05?
bilo bi JAKO lepo da je tacno... Smile Very Happy
tja sam =]
tja sam =]

Broj poruka : 30
Godina : 38
Datum upisa : 10.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Pon Apr 14, 2008 1:06 am

Proverena koliko informacije od nekog tamo, na nekom tamo forumu, o nekoj tamo profesorki mogu da budu.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pingvince Pon Apr 14, 2008 11:54 am

Proverena je,zato sto sam licno razgovarala sa profesorkom koja mi je tako rekla.
E,sad,druga stvar je ako me je slagala...
pingvince
pingvince

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ameridojtega Pon Apr 14, 2008 2:09 pm

ne mora da znaci da te je slagala, ali nemojte previse da se nadate, jer znate i sami da na ovom fakultetu nista nije sigurno do poslednjeg dana...
ameridojtega
ameridojtega

Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Pon Apr 14, 2008 2:40 pm

Dakle, proverena je samo informacija da je tamo neka profesorka, rekla nesto tamo nekom pigvincetu, sa tamo nekog foruma? Nista nije zapravo provereno oko mastera?

Laughing
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  prof. Voland Pon Apr 14, 2008 7:53 pm

meni su danas to potvrdili u studentskoj sluzbi...znam sta cete reci...ko jos veruje onim bakutama jel?...ali su mi ipak potvrdile da je master za nas dzabe....naredna generacija ce se rangirati i morace da placa, koliko neznam...
prof. Voland
prof. Voland

Broj poruka : 99
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ameridojtega Pon Apr 14, 2008 8:11 pm

ko jos veruje onim bakutama!
Wink
ameridojtega
ameridojtega

Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Jade_Saibot Čet Apr 17, 2008 2:06 pm

ja znam kako se upisuje master al necu da vam kazem, pocrkajte u neznanju i mej d fors bi vit ju ol
Jade_Saibot
Jade_Saibot

Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TNBmec Uto Maj 20, 2008 11:16 pm

pa dobro, da li se na kraju ista zna za master??
TNBmec
TNBmec

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Berthold Konrad Pet Jun 06, 2008 8:13 pm

Berthold Konrad
Berthold Konrad

Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.11.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pingvince Pet Jun 06, 2008 8:57 pm

Kakve radosne vesti!
Mada,ja sam to i rekla,a Pail me je optuzio da sirim lazne price... Razz
pingvince
pingvince

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Pon Jun 09, 2008 3:19 pm

Meni nije jasan ovaj deo gde i fakultet i studenti upucuju uslove i zahteve ministarstvu.

Obigravao sam čitav oktobar po ministartsvu ne bi li izdejstvovao sprovođenje tog prokletog zakona o visokom školstvu, da bi se na kraju ispostavilo da je autonomija fakulteta tolika, da praktično ministarstvo nema nikakvu nadležnost nad njime, te da može jedino da savetuje fakultet da postupi ispravno u nekom postupku.

I da se razumemo, sam zakon je daleko povoljniji za studente od statuta našeg fakulteta. Postoje članovi koji se razlikuju samo po na primer dva stava koja su dodata u statutu a ne postoje u zakonu i užasno su nepovoljni.

Dakle ne vidim zašto su svi sada naseli na tu priču da je fakultet nevin u ovom slučaju i da su oni zapravo na našoj strani ali eto veliko zlo ministarstvo im neda da nama izađu u susret.

I moram da spomenem da je jako sebično prihvatiti kompromis na ovakav način, jer ništa ponovo ne sprečava fakultet da napravi još gore uslove, kao odmazdu, onima iza nas. Tako smo samo breme uvalili nekom drugome.

A na pitanje "Šta mene boli briga za druge, nek se češu, oni su godinu, dve, tri (upisati broj po izboru) mlađi od nas, nek se bore kao što smo i mi, zašto bilo šta da uradimo što bi imalo trajne, bolje posledice na nas, a i na druge?".

odgovora možda i nema. U pravu ste, ne treba se boriti, treba gledati samo svoje dupe, ne treba se solidarisati.

Ali da li postoji odgovor na pitanje - "da li bi ste voleli da su prošle godine starije generacije, tokom protesta koji je bio mnogo ozbiljniji tražili takve uslove koji bi se i na vas odnosili, pa sada ne bi ste morali da protestvujete, da se nervirate, mogli bi ste da se posvetite arhitekturi, nauci, životu...?

Koliko vidim, ova vest je izašla nakon studentskog protesta - u kome je učestvovalo malo brucoša, a ne ceo fakultet. Možda je ova vest zasluga tog protesta. Pošto ništa zvanično nisam video već mesecima, ako ne i godinu dana, al eto posle 15minutnog blokiranja bulevara, odma svane...
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Jade_Saibot Sre Avg 13, 2008 6:30 pm

seksi... marko s kim si spavao u savetu da nas sve puste da prodjemo? Twisted Evil
Jade_Saibot
Jade_Saibot

Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu