Master za sadasnju trecu godinu?
+17
Bukinjo
Berthold Konrad
Gah-gah
Ell
ameridojtega
Cale
TetkaH
lussster 5188
petkobb
danilo
pailhead
Sauence
sy_arh
mimibog
Lazar
prof. Voland
Emil Esov
21 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 3 od 5
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Master za sadasnju trecu godinu?
Bas bi nekako bilo strava da se na master ove godine, na budzet ne upise nijedan student naseg fakulteta.
hehe, ajd uZ inat da im se ne upisemo na master!
xD
To bi bila veoma jaka izjava. Ja se iz principa, prvi necu upisati na master ovde ma pod kojim uslovima. Postoje druge skole koje daleko vise pruzaju, pogotovo za istu ili manju cenu. A drugo, ne priznajem 'njihov' prosek, jer znam da se visoke ocene najvise dobijaju prepisivanjem, varanjem, kupovinom radova i sl. a najmanje trudom i radom.
Kada bih se upisao na budzet, to bi znacilo da i sam mislim da sam zbog toga bolji od onih 300 koji nece moci, a ne mislim tako. Barem ne na osnovu rang liste i proseka...
Isto tako me je sramota sto sam se uopste i upisao na ovaj fakultet, kad se samo setim da sam se takmicio sa 100 kandidata koji su imali resenja zadataka...
Kada bih se upisao na budzet, to bi znacilo da i sam mislim da sam zbog toga bolji od onih 300 koji nece moci, a ne mislim tako. Barem ne na osnovu rang liste i proseka...
Isto tako me je sramota sto sam se uopste i upisao na ovaj fakultet, kad se samo setim da sam se takmicio sa 100 kandidata koji su imali resenja zadataka...
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
pa svakako jedan od extremnih stavova bi bio bojkot upisa na master, ukoliko bi ti uslovi bili stetni po nas...mada cisto sumnjam da bi tako nesto bilo moguce izvesti, s obzirom da kod nas na faxu nepostoji kolegijalnost na visem nivou...evo ovaj sajt je tipican primer...
pail odgovor na tvoje pitanje zasto se niko nije bavio pravnim pitanjima je krajnje prost...jednostavno ovde se niko nicim ne bavi zaista i svi cekaju da se nesto dobro desi, a onda posle kukaju po hodnicima i zale se...ljudi koji se trenutno nalaze u studentskom parlamentu kao predstavnici godina su na sebe preuzeli odgovornost da se izbore za taj master, medjutim ja zaista nevidim nikakvu inicijativu na tom polju....niste se prihvatili laganog posla ljudi, ali ste ga se ipak prihvatili!
dodjavola ovde su uglavnom aktivniji ljudi koji nemaju veze sa predstavnicima godina, a njihov je forum i skroz mi je kretenski sto se niko od njih ne ukljucuje u ovu ovde diskusiju, kao i taj famozni student prodekan!!!
pail odgovor na tvoje pitanje zasto se niko nije bavio pravnim pitanjima je krajnje prost...jednostavno ovde se niko nicim ne bavi zaista i svi cekaju da se nesto dobro desi, a onda posle kukaju po hodnicima i zale se...ljudi koji se trenutno nalaze u studentskom parlamentu kao predstavnici godina su na sebe preuzeli odgovornost da se izbore za taj master, medjutim ja zaista nevidim nikakvu inicijativu na tom polju....niste se prihvatili laganog posla ljudi, ali ste ga se ipak prihvatili!
dodjavola ovde su uglavnom aktivniji ljudi koji nemaju veze sa predstavnicima godina, a njihov je forum i skroz mi je kretenski sto se niko od njih ne ukljucuje u ovu ovde diskusiju, kao i taj famozni student prodekan!!!
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
Student prodekan treba da se smeni po hitnom postupku, i da se istom zabrani bilo kakvo delovanje na fakultetu osim polaganja ispita. There i've said it. Dakle ovo sto sam napisao stoji ovde zavedeno, i posle nema kukanja kad vas taj lik zakopa.
ok sjajno ali danas zivimo u (kvazi-)demokratskom (kvazi-)drustvu u kome se postuju (kvazi-)misljenja svih (kvazi-)individua koje ga cine...stoga mislim da bi zaista bilo prikladno da se student prodekan oglasi povodom ovoga...ukoliko to neuradi smatracu ga instrumentom i zupchanichicem ove imperijalisticke (kvazi-)institucije
Veruj mi... I pogledaj epizodu simpsonova "homer's enemy".
ljudi chitajuci vase komentare, dosao sam do zakljucka da je vecina studenata mahom neupucena u rad parlamenta.....Ali kao i za sve sto se predalze i izglasava....Dajte predlog koji je bolji i bez ikakvog odstupanja prihavatice ga svi
danilo- Broj poruka : 23
Datum upisa : 30.11.2007
pa ja samo apelujem da bismo trebali da budemo upuceni u rad parlamenta...a najbolji nacin za to jeste da nas vi nasi predstavnici iz parlamenta lepo ovde informisete sta se dogadja, koju su vasi planovi i sve, mislim da bi to bilo ok i fer...eto samo toliko, nisam rekao da vam apriori neverujemo
ja apriori ne verujem nikome vise
i cemu ovo da nas 6 bleji ovde po internetu dok ostatak studentarije ima zivot.
tras
i cemu ovo da nas 6 bleji ovde po internetu dok ostatak studentarije ima zivot.
tras
dobar ti je prvi post nema sta!
Cale ::Aj se strajkujemo.
ameridojtega- Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007
pozdrav,
poslednja informacija koju sam dobila u vezi cene mastera glasi da god. mastera kosta 4500eu, i da tokom prve godine moramo da iskesiramo obe, s tim sto je prva rata 50%........
poslednja informacija koju sam dobila u vezi cene mastera glasi da god. mastera kosta 4500eu, i da tokom prve godine moramo da iskesiramo obe, s tim sto je prva rata 50%........
Ell- Broj poruka : 13
Datum upisa : 28.01.2008
Pazi da im neko to i upise...
pa koja je najbolja solucija do sada?
tek sam se sada ukljucila u forum, procitala sam jedan deo poruka. sta ste zakljucili? jel cemo delovati ili cemo se moliti da nas puste? slusajte, ko god razmislja na tom fakultetu, gledace da izvuce korist, a takvih ima, bar toliko koliko njima treba i koliko treba da iz nas nesto izvuku. zato mislim da nije dobro to sto cekamo, jer su oni sad na potezu. a imaju dosta vremena da smisle bar neku 'prihvatljivu' promenu koja ce biti nepovoljna po nas studente.
tek sam se sada ukljucila u forum, procitala sam jedan deo poruka. sta ste zakljucili? jel cemo delovati ili cemo se moliti da nas puste? slusajte, ko god razmislja na tom fakultetu, gledace da izvuce korist, a takvih ima, bar toliko koliko njima treba i koliko treba da iz nas nesto izvuku. zato mislim da nije dobro to sto cekamo, jer su oni sad na potezu. a imaju dosta vremena da smisle bar neku 'prihvatljivu' promenu koja ce biti nepovoljna po nas studente.
e vidis mi smo ovce koje cekaju na klanje, sede na pokretnoj traci i bleje u prazno
UPRAVO!!!prof. Voland ::e vidis mi smo ovce koje cekaju na klanje, sede na pokretnoj traci i bleje u prazno
nego..4500e? hm.. i ko upisuje master?svako ko upise placa? ili postoji neka vrsta rangiranja za upisivanje mastera na budzet?
sy_arh- Broj poruka : 41
Godina : 38
e nemam pojma, to sam usput cula od kolege, i to je poslednja informacija koju sam dobila, pored onih sto vec stoje ovde na forumu...
jasno...ali ja npr svaki dan cujem drugaciju pricu..i ne bih se bas oslanjala na te price koje cujemo po hodnicima..
sy_arh- Broj poruka : 41
Godina : 38
pailhead ::To bi bila veoma jaka izjava. Ja se iz principa, prvi necu upisati na master ovde ma pod kojim uslovima. Postoje druge skole koje daleko vise pruzaju, pogotovo za istu ili manju cenu. A drugo, ne priznajem 'njihov' prosek, jer znam da se visoke ocene najvise dobijaju prepisivanjem, varanjem, kupovinom radova i sl. a najmanje trudom i radom.
sa prve sam godine, budzet mi je izmakao za manje od 1.5 boda, i sad se ubijam da bih presla na isti, ili sledece godine necu imati 'leba da jedem. Mogu reci da me je fakultet malo razocarao, nisam ocekivala neke stvari.. a najvise od svega me zanima koliko ima radjevina ''na vezu'' ovde?
Gah-gah- Broj poruka : 81
Godina : 36
Datum upisa : 21.12.2007
Ell ::pozdrav,
Ako je zaista 4500 eur poserem im se na fakultet.
Ovde mozete pogledati da strani studenti placaku 1580 eur po semestru za master, sto ce reci 3160 eur za godinu....
http://www.arh.bg.ac.yu/code/navigate.asp?Id=2381
Ako je stvarno 4500 ne znam kako ih nije sramota tako da kradu pare.
Emil Esov- Broj poruka : 23
Datum upisa : 11.12.2007
za 4500 evra mozes sebi da platis put u pakistan, kupis kalashnjikov za 2evra, gomilu municije, vratis nazad, zauzmes fax, i jos ce ti ostati da kupis novu graficku kartu
ma kakvi 4500 evra, studente koji se ne bune treba "odalamiti" po dzepu mnogo vise...
Berthold Konrad- Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.11.2007
ja bogami ovima ne dam ni dinara.a ne ...
pricajte koliko ocete o 4500 eura.ni u najavi necu te pare dati.a jok ).
btw, jel neko zna nase uslove sto se studijskog programa tice za master...s obzirom na to da se ni za pare ne zna..pretpostavljam da se tek ne zna sta cemo mi to da radimo na tom masteru?
pricajte koliko ocete o 4500 eura.ni u najavi necu te pare dati.a jok ).
btw, jel neko zna nase uslove sto se studijskog programa tice za master...s obzirom na to da se ni za pare ne zna..pretpostavljam da se tek ne zna sta cemo mi to da radimo na tom masteru?
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» upis u trecu
» Knjige za prvu godinu
» Istorija arhitekture i naseljavanja (za drugu godinu) :)
» Master u inostranstvu
» upis na master
» Knjige za prvu godinu
» Istorija arhitekture i naseljavanja (za drugu godinu) :)
» Master u inostranstvu
» upis na master
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 3 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu