archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sramota na prijemnom ispitu 2009.

+9
ma_idi
mix_ts
munja
chic.chick
meow
EddieMcCleister
šmizla
ocelot
DrNeoCortex
13 posters

Strana 2 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

Sramota na prijemnom ispitu 2009. - Page 2 Empty Re: Sramota na prijemnom ispitu 2009.

Počalji  DrNeoCortex Sub Jul 04, 2009 2:31 pm

Управо. Не желе ни да се потруде.

Само се извлаче на стару славу факултета и то је то, заболе их што неко нема да да 3 сома јевреја за школарину, заболе их што је неко дао 150 јевреја само да би полагао пријемни, апсолутно их за све заболе.

Могу само да кажем брука и срамота, жалосно лоша ситуација која превазилази све што је у овој земљи лоше.

DrNeoCortex

Broj poruka : 11
Datum upisa : 30.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Sramota na prijemnom ispitu 2009. - Page 2 Empty Re: Sramota na prijemnom ispitu 2009.

Počalji  EddieMcCleister Sub Jul 04, 2009 2:37 pm

Извини, које си место? Мислим, које си место на ранг листи?
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  DrNeoCortex Sub Jul 04, 2009 2:39 pm

181.

DrNeoCortex

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  DrNeoCortex Sub Jul 04, 2009 2:41 pm

Ti???
Kod koga si se spremao???

DrNeoCortex

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Sub Jul 04, 2009 2:42 pm

Схватам твоју жељу да изразиш незадовољство...

Ја сам 81. место. Спремао сам се на факсу.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  DrNeoCortex Sub Jul 04, 2009 2:46 pm

Pa ti bi trebao da izražavaš mnogo veće nezadovoljstvo

dao si mnogo više para od onih koji su se spremali na privatno, nisi znao šta će se crtati a za te pare koje si dao osvojio si 81. mesto

DrNeoCortex

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Sub Jul 04, 2009 2:54 pm

Ја сам своје незадовољство изразио: рекао сам да је организација пријемног лоша. Поштено, незадовољан сам бројем освојених поена, али за то не кривим припреме на факултету, већ себе. Од новембра до маја (колико су припреме на факсу трајале, а на убрзани јунски курс нисам ни ишао) сам и вежбао, ту и тамо. Од последње недеље маја нисам скоро ни вежбао. Само сам прелиставао логику и аналогију, жврљао по папиру. Very Happy
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ocelot Sub Jul 04, 2009 4:50 pm

da li sam ja jedini koga ne uzbuđuje neozbiljnost fuckulteta?
nemojte da se nervirate mnogo oko organizacije prijemnog jer po n-ti put ponavljam da će na žalost tek biti ozbiljnih razloga za pucanje

i još nešto, ovo nije srednja škola pa da se neko sa fuckulteta brine da li neko ima novca za studiranje.. i još mnoge stvari se ne tolerišu..
mislim,uplakanoj devojci na prijemnom pored mene su bukvalno iz ruku isčupali zbirku i završili posao dok se ona tresla zajedno sa njenom klupom i pokušavala da se smiri
naravno da nije tretirana kao u srednjoj gde se profa uvek smiluje kad tad..treba shvatiti da je studiranje u ovoj državi isto što i služenje vojnog roka u kasarni iz prostog razloga što nioga ne zanima ništa sem onoga što mu se na ispitu izloži

aj pa srećno svima koji su upisali Wink slušajte starije studente!!
ocelot
ocelot

Broj poruka : 67
Datum upisa : 11.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Sub Jul 04, 2009 5:23 pm

Хвала

ocelot ::slušajte starije studente!!

Старо неписано правило...

Где ћеш ти?
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ocelot Sub Jul 04, 2009 7:28 pm

razmatram par mogućnosti.. vidim da megatrend (dizajn i umetnost) priznaje položene ispite na drugim fakultetima pa ću i za to da se raspitam

jedino je šteta što su mi se nakon rezultata javila još par problema koje moram da rešim do kraja sledeće nedelje,a opako sam se razboleo Mad
ocelot
ocelot

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Sub Jul 04, 2009 7:57 pm

Мој друг планира да упише дизајн. Сад увелико спрема пријемни, тј. цртање. Не би била лоша ствар да размислиш и о дизајну.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  šmizla Sub Jul 04, 2009 9:27 pm

ocelot ::
i još nešto, ovo nije srednja škola pa da se neko sa fuckulteta brine da li neko ima novca za studiranje.. i još mnoge stvari se ne tolerišu..
mislim,uplakanoj devojci na prijemnom pored mene su bukvalno iz ruku isčupali zbirku i završili posao dok se ona tresla zajedno sa njenom klupom i pokušavala da se smiri
naravno da nije tretirana kao u srednjoj gde se profa uvek smiluje kad tad..treba shvatiti da je studiranje u ovoj državi isto što i služenje vojnog roka u kasarni iz prostog razloga što nioga ne zanima ništa sem onoga što mu se na ispitu izloži

To je i trebalo da urade. Ovo nije srednja, gde se drugi djaci ne ostecuju ako se nekome da malo vise vremena. Ako su nakon 4 sata pokupili radove od svih ostalih kandidata, zasto bi njoj ostavili rad? Time bi ostetili druge kandidate. Svako od nas ima odgovornost da rasporedi vreme i da ostane smiren. Naravno da nije lako, ali to je stvar samokontrole.

A to za veze - ako su Lolini znali za kompoziciju (a jesu), to je moglo da im pomogne kod dekomp, ali za tri manja crteza ipak smo svi bili na istom... Realno gledano, svi bismo ih isto uradili i da smo znali za njih, i ovako. Jbt gledas sopstvenu pesnicu i crtas. Cool
Sto se tice priprema, znam da su na faksu kostale puno, ali nije mi zao. Jedino sto sam radila kod kuce je stereometrija, logiku sam pogledala dan pred prijemni, a crtanje samo na pripremama. Analogiju je mozda korisno uraditi jednom, cisto da bi se videlo kakav se nacin razmisljanja trazi... Dalje vezbanje je suvisno.

Kakve su vase prognoze u vezi sa rang listom, hoce li neki ispasti sa budzeta? Znam da sam se pre cimala - sta ako budem medju poslednjima a nekima kasnije dodaju poene pa, ni kriva ni duzna, ispadnem. Evil or Very Mad Ovako, kada mene i crtu deli vise od 80 mesta, smatram da sam sigurna. alien

šmizla

Broj poruka : 105
Datum upisa : 04.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Focus Sub Jul 04, 2009 9:34 pm

ne verujem da ce neko odustati od `poklona` tj 240000 din tako si ti sigurna na budzetu i jos tako visokom mestu. ako bude odustajanja to ce biti ovi sa samofinansiranja mada ja smatram da to nije bas pametno osim ako stvarno nemaju da plate.

Focus

Broj poruka : 1
Godina : 34
Datum upisa : 04.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  šmizla Sub Jul 04, 2009 9:44 pm

50% priprema je uticalo na zanat, a 50% na psihichku pripremu, bar u mom sluchaju..
Ovo nek zapamte naredne generacije. Very Happy Sto vise simulacija prijemnog, to cete bolje znati kojim redom da radite zadatke i kako da rasporedite vreme. Sto je izuzetno bitno!!

u sushtini, oko sebe sam tokom priprema imala ljude koji mnogo dobro rade, super crtaju, ali su se ubagovali na prijemnom, ne chitajuci pazhljivo zadatke, zaboravljajuci da zaokruzhe reshenja u svesci B i slichno.. a za sve je kriva trema..
Cuvena prica o ljudima koji su crtali lopte i kocke umesto lopata i kofa. CITAJTE SVE PAZLJIVO! ja sam jedan iz analogije okinula jer sam zaokruzila resenje a da nisam sva procitala, sreca te me nije kostalo ali moglo je i to da se desi.
takodje, kada sam preshla sa crtanja na zadatke, istripovala sam se da nishta ne umem da uradim.. to ako ti se desi, postoje 2 nachina da zavrshish prijemni:
1) da pochnesh da panichish, puknesh i zaista nishta ne uradish, ne daj bozhe, krenesh da plachesh (deshavalo se )
2) da isqlirash minut, vratish se u kolosek tj. nastavish sa radom
to je kljuchni momenat, koji je najcheshce presudan za uspeh na prijemnom
Meni se ovo nije desilo, mislim da treba krenuti od onoga sto znas da ti ide, i tako se neces istraumirati. Ja sam prvo razumevanje i to sam super uradila, onda tako zadovoljna matis, i nakon toga logiku prostora gde sam imala neke probleme. Da sam isla redom kao u zbirci, i prvo krenula logiku prostora, definitivno bi mi se desilo ovo opisano.

šmizla

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Sub Jul 04, 2009 11:10 pm

У потпуности се слажем!
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ocelot Ned Jul 05, 2009 3:15 pm

EddieMcCleister ::Мој друг планира да упише дизајн. Сад увелико спрема пријемни, тј. цртање. Не би била лоша ствар да размислиш и о дизајну.

dizajn na megatrendu ili na nekom drugom mestu?

tražim bilo šta što ima veze sa arhitekturom,dizajnom itd. i još par drugih oblasti koje me zanimaju,a takođe se držim i svog polu-obećanja koje glasi "ako drugi put padnem arh eto mene na fizici" Very Happy
tu je sve kul, čak daju i bonus poene za nas koji smo fiziku radili za maturski rad,ali kada vidim onu matematiku koja se tamo radi muka mi pripadne i to mi je glavna prepreka što se odmah nisam javio tamo
ocelot
ocelot

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Ned Jul 05, 2009 6:26 pm

У Крагујевцу ће. Сад ми рече... Комшија му тамо ради Very Happy, па се спрема код њега.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  šmizla Ned Jul 05, 2009 6:29 pm

ocelot ::
EddieMcCleister ::Мој друг планира да упише дизајн. Сад увелико спрема пријемни, тј. цртање. Не би била лоша ствар да размислиш и о дизајну.

dizajn na megatrendu ili na nekom drugom mestu?

tražim bilo šta što ima veze sa arhitekturom,dizajnom itd. i još par drugih oblasti koje me zanimaju,a takođe se držim i svog polu-obećanja koje glasi "ako drugi put padnem arh eto mene na fizici" Very Happy
tu je sve kul, čak daju i bonus poene za nas koji smo fiziku radili za maturski rad,ali kada vidim onu matematiku koja se tamo radi muka mi pripadne i to mi je glavna prepreka što se odmah nisam javio tamo
Laughing Ja sam se bila dogovorila sa drugaricom - ako padnem, upisujem fiziku. Sreca te do toga nije doslo. Very Happy

šmizla

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Ned Jul 05, 2009 7:24 pm

Нисам знао да је физика толико популарна Very Happy Ја сам се с друштвом договорио да ако паднемо (на срећу нико није) уписујемо физичку хемију.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  šmizla Ned Jul 05, 2009 9:06 pm

Pa posto na fizici uvek ima slobodnih mesta. Laughing A i zgodno je za samokaznjavanje.
Mislim fizika je ok, ali bas to da studiram, nemam zelje. Smile

šmizla

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Pon Jul 06, 2009 12:51 am

Ја бих се пре убио, него да студирам физику Smile
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Yucy Pon Jul 06, 2009 2:27 am

To sto pricate o Loli nema veze sa istinom...ja sam isla kod Lole i to sto vi niste snalazljivi nije nas problem...on je najbolji covek na svetu koji je zeleo da nam sto vise pomogne i hvala mu na tome...mi da smo sve znali kao sto vi kazete mi bi svi upisali a nije tako...cinjenica je da smo 500 puta bolji crtaci od vas jer smo videli vase radove sa faksa i kako vi radite...to je smesno za nas...ne zelim da sudim ali veci broj ucenika koji su se spremali na faksu je na budzetu a to je zbog toga sto ste tamo vidjeni i sto ste bili prepoznatljivi po postolju koje ste crtali...glupo je o tome polemisati jer moze dugo da traje ta rasprava...jednostavno tako je kako je samo nije lepo od vas da pricate nesto sto ne znate...onaj ko zna da crta moze da dobije ne znam sta i znace da nacrta nebitno da li je znao unapred ili ne...ja sam jako dobar crtac,crtam 5 godina,talentovana sam...a imala sam malo bodova na crtanju...verovatno mi je nedostajalo postolje Evil or Very Mad ...zao mi je samo sto je malo dece koja su talentovana,kreativna i mastovita upisalo...ali videcemo ko ce od vas da zavrsi... Evil or Very Mad ...vidi se da vi samo pljujete druge umesto da slavite sto ste upisali na budzet i zahvaljujete faxu sto vam je ocenio dobro tako lose crteze... Evil or Very Mad ...mogli bi samo malo bolje da se raspitate ko je Lola i zasto smo se bas kod njega spremali...

Yucy

Broj poruka : 6
Datum upisa : 01.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ma_idi Pon Jul 06, 2009 3:03 am

dobro, cinjenica je da su na faxu jako neposveceni ljudima koji se tu spremaju, pored toga sto su platili 2-3 puta vise nego mi ostali koji smo se spremali privatno... I zato ne mozes da ih krivis sto crtaju kako crtaju (cast izuzecima koje iskreno nisam upoznala, ali valjda ih ima), kad ih niko ne usmerava i ne ispravlja, gotovo da su sami sebi prepusteni. Ovo ne govorim napamet, jer znam ljude koji su isli u junu i na fax pored nasih priprema i njihovo iskustvo je takvo.

Jedna devojka mi se pozalila kako vecina njih koji su se spremali na fakultetu nije upisala, sto je njima jednostavno neshvatljivo jer ih profesori stalno hvale samo da bi ih skinuli sa vrata, kao ma super je to, divno, krasno, podignu im samopouzdanje, pa posle opet padnu... Ali verovatno bi na svakoga uticalo ono sto mu kazu profesori koji predaju na fakultetu.

I ja sam imala malo na crtanju... Nisam ni bila zadovoljna kako sam nacrtala jer sam bila u frci sa vremenom, ali sam svakako ocekivala vise. Hvala Bogu da sam i pored toga upala, neki nisu bili te srece. Ali tako je, prijemni dodje kao neka lutrija, ako tvoj rad dodje posle nekih boljih, mozda te ocene losije od onoga sto zasluzujes. Ipak treba 2500 radova da pregledaju, nije ni njima lako.

I slazem se da niko nije kriv sto je saznao sta ce biti, treba biti slep pa ne videti da unose onolike tobogane i sta sve ne na fakultet...
Takodje, glupo je pricati o varanju na crtanju, jer ko zna da crta nacrtace sta god da je, a ko ne zna ne vredi mu i da zna sta ce biti

ma_idi

Broj poruka : 17

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  meow Pon Jul 06, 2009 3:10 am

joj bre sto ste besni vi lolini covece.. Very Happy kapiram da ga obozavate

meow

Broj poruka : 41
Datum upisa : 12.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  rick_sha Pon Jul 06, 2009 3:54 am

Yucy ::To sto pricate o Loli nema veze sa istinom...ja sam isla kod Lole i to sto vi niste snalazljivi nije nas problem...on je najbolji covek na svetu koji je zeleo da nam sto vise pomogne i hvala mu na tome...mi da smo sve znali kao sto vi kazete mi bi svi upisali a nije tako...cinjenica je da smo 500 puta bolji crtaci od vas jer smo videli vase radove sa faksa i kako vi radite...to je smesno za nas...ne zelim da sudim ali veci broj ucenika koji su se spremali na faksu je na budzetu a to je zbog toga sto ste tamo vidjeni i sto ste bili prepoznatljivi po postolju koje ste crtali...glupo je o tome polemisati jer moze dugo da traje ta rasprava...jednostavno tako je kako je samo nije lepo od vas da pricate nesto sto ne znate...onaj ko zna da crta moze da dobije ne znam sta i znace da nacrta nebitno da li je znao unapred ili ne...ja sam jako dobar crtac,crtam 5 godina,talentovana sam...a imala sam malo bodova na crtanju...verovatno mi je nedostajalo postolje Evil or Very Mad ...zao mi je samo sto je malo dece koja su talentovana,kreativna i mastovita upisalo...ali videcemo ko ce od vas da zavrsi... Evil or Very Mad ...vidi se da vi samo pljujete druge umesto da slavite sto ste upisali na budzet i zahvaljujete faxu sto vam je ocenio dobro tako lose crteze... Evil or Very Mad ...mogli bi samo malo bolje da se raspitate ko je Lola i zasto smo se bas kod njega spremali...

HAHAHAHAHAHAHAH!!!! Laughing Laughing Laughing Festa! Smile ajoj crkoh od smeha!
videcemo tebe sa tim stavom hoces li zavrsiti! Smile Smile Smile
rick_sha
rick_sha

Broj poruka : 66
Datum upisa : 18.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu