URBANIZAM
+6
arh_aurora
prof. Voland
pailhead
TetkaH
ameridojtega
Urbanista
10 posters
archforum :: razno :: arhitektura
Strana 8 od 9
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: URBANIZAM
A, da, Urbanista, skrecem sa teme, ali, jel' ti cudno mozda sto ja tako visim na forumu...imam vremena za to... ne radim mejdunarodne organizacije...?
Ajd' ako ti je cudno, a ti mi posalji ono sto treba od tebe da dobijem i sto cekam danima, mesecima, godinama, ...
Mada i ne moras, mogu ja da idem da setam, kao sto rekoh, tj. napisah...A?
Ajd' ako ti je cudno, a ti mi posalji ono sto treba od tebe da dobijem i sto cekam danima, mesecima, godinama, ...
Mada i ne moras, mogu ja da idem da setam, kao sto rekoh, tj. napisah...A?
arh_aurora- Broj poruka : 368
Godina : 40
Datum upisa : 25.12.2007
Ma bre, ironicna sam! Gde imam slobodnog vremena, ne znam sta cu pre........
A treba i to da zavrsim, pa svaka 2 min. proveravam mail da vidim da li je neko poslao, i niko ne salje nista, ja cu tamo da izmislim, i boli me uvo, svega mi!
Muka je i meni, samo da predam to i u pm!
Pa dobro, da znam, da ne menjamo..
Vidis kako je lukav, taj pailhead...
Predlozio zakon, a avatar ne dira....
Urbanista,Jel mogu da ti forwardujem neke mailove koje sam slala MM, nisu mi jasne neke stvari, posto ona ne odgovara, mozda ti znas....
Apsolutno sam zbunjena...
sad tek vidim koliko mi je nepopunjenih polja u aneksima ostalo.......
Apsolutno sam zbunjena...
sad tek vidim koliko mi je nepopunjenih polja u aneksima ostalo.......
Ja sam video neke king-size avatare kad sam dosao, pa sam stavio i svoj malo veci.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Pa ko tebe kamenom, ti njega hlebom...
Urbanista- Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007
Urbanista ::Pa ko tebe kamenom, ti njega hlebom...
Ko ovde koga kamenom?
A ko koga hlebom?
Pa kaže pailhead da je video king-size avatare pa je i on stavio, a ja mu kažem to...
Urbanista- Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007
Jel' mogu ja tebi da saljem moja zbunj pitanja, ali da odgovoris na njih koncizno, a ne kao sto ti znas, npr za BDP....?
Napominjem da su izrazito glupa!
Napominjem da su izrazito glupa!
ma urbanizam na nashem fakultetu je totalno retardirano postavljen i uche se idiotarije koje nikom zivom ne trebaju a poprilichno je i beskorisno.
neophodno je te urbanistichke predmete postaviti sasvim drugachije, da deca stvarno neshto nauche i da se prate aktuelni tokovi, a ne da se radi neshto od pre 100 godina!
neophodno je te urbanistichke predmete postaviti sasvim drugachije, da deca stvarno neshto nauche i da se prate aktuelni tokovi, a ne da se radi neshto od pre 100 godina!
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
Emina ::ma urbanizam na nashem fakultetu je totalno retardirano postavljen i uche se idiotarije koje nikom zivom ne trebaju a poprilichno je i beskorisno.
Emina, pricali smo ovome ranije, u okviru iste ove teme. Pogledaj postove...
Pogledaj i Stratesko planiranje, u okviru Urbanizma, to je nesto sto je apsolutno novo...Daleko od toga da ima 100 godina, to je nesto sto je i u Evropi prilicno novo, a u Srbiji je samo odredjen broj opstina donelo Strateske planove, koji su novina, jer su se do tada radili Prostorni planovi opstina,...da ne duzim ovde, imamo postavljenu temu za to...pa cu pisati tamo.
Sve ovo ti pricam zato sto se ne slazem sa tvojom konstatacijom, naime, ja sam na smeru Urbanizam, zaista se ne uce tooolkio zastarele stvari, a imala sam prilike da na letnjim i drugim medjunarodnim radionicama saradjujem sa studentima iz drugih zemalja (Italije, Spanije,Турске, Kine,...). Ne bi verovala koliko smo ispred njih!!! Uhvatila sam sebe kako im objasnjavam neke maltene osnovne stvari dok smo radili nesto sto je trebalo da bude zajednicki projekat....Do sada nisam naisla na bespotrebnu stvar koju sam iz Urbanizma naucila... Dobro, mozda je to licno, ali ja volim da znam bas svasta, ne samo iz urbanizma, nikad ne znas sta moze da ti zatreba!
Ima li neko slicna/drugacija iskustva?
Neverovatno dobar smajli...ali gubi smisao smajlija, zar ne?Niti se on smeje, niti je ista smesno! Vidim zasmejavas smajlijima Predstavnicu u Parlamentu? Mozda i izmuvas da se ide u Amsterdam, ako joj se jos malo svidis,...dobra strategija
Jaooj, ne znam Urbanista, sto izginusmo ovolikoooo...
arh_aurora ::
Vidim zasmejavas smajlijima Predstavnicu u Parlamentu? Mozda i izmuvas da se ide u Amsterdam, ako joj se jos malo svidis,...dobra strategija
Urbanisto, jel ovo istina?
ooopaaa!
novosti, novosti, novosti.....
vidim ja da ce ovde da bude: "svadba, svadba, svadba...."
a nije nebitna ni chinjenica da Urbanista ume da igra kolo ( skoro uchio, pa mu sveze znanje )
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
Emina ::arh_aurora ::
Vidim zasmejavas smajlijima Predstavnicu u Parlamentu? Mozda i izmuvas da se ide u Amsterdam, ako joj se jos malo svidis,...dobra strategija
Urbanisto, jel ovo istina?
ooopaaa!
novosti, novosti, novosti.....
vidim ja da ce ovde da bude: "svadba, svadba, svadba...."
a nije nebitna ni chinjenica da Urbanista ume da igra kolo ( skoro uchio, pa mu sveze znanje )
Pa pobogu, Urbanista, javi se...
Vidis da su zene pocele da te prozivaju?
Jao, a bas mi se ide na svadbu neku, znas kad sam zadnji put isla....ih...ne pamtim...
"21. vek je vek zena i podzemlja!"
Urbanista
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Skripta za urbanizam
» studio projekat M6 URBANIZAM
» Da li je urbanizam za vreme protesta u cetvrtak?
» Koji studio urbanizam izabrati, iskustva, saveti :)
» studio projekat M6 URBANIZAM
» Da li je urbanizam za vreme protesta u cetvrtak?
» Koji studio urbanizam izabrati, iskustva, saveti :)
archforum :: razno :: arhitektura
Strana 8 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu